QUOTE(Edexa @ 2010 05 09, 19:14)
Klausyk, vilke, kai tik nukrenta peržydėjęs pomidoro žiedukas, prikišk labai arti nosį ir pažiūrėk į tą taurelę. Matysis toks grikio kruopos dydžio spirgelis... Ten tavo būsimasis, ilgai lauktasis PG=pomidoras gigantas.....Jei į jį žiūrėsi kas trečią dieną - augs greičiau....
tokie maziukai? agurkas iskart matosi, o cia padidinimo stiklo reiks as tai Pasirinkau viena agurka ir kas dien fotkinu, tokiu paciu kampu, tai idomu bus paziureti per kiek dienu, kaip paaugo, gal pasidarysiu AVI formata, kad greit prarodytu. tai taip pat ir su kokiu pomidoru padarysiu jei tik atostogos nesutrugdys
QUOTE(blakstiena5 @ 2010 05 09, 19:35)
serzai as taves nebematau...susiliejai su visoms...vaikutis grazus, bet isskirtinumo neber reikia jau atkreip demesi labiau kas cia raso
QUOTE(Airida-M @ 2010 05 09, 19:42)
Na moterim niekaip negalima itikti.
tai gerai tai blogai, tas pats kaip su baldu perstumdymais
QUOTE(Kenguryte @ 2010 05 09, 20:28)
[i]
Nu nea, MB - mano brangusis MG - tada šifruočiau lietuviškai - mano gundančioji, arba mano gražuolė
Nu nea, MB - mano brangusis MG - tada šifruočiau lietuviškai - mano gundančioji, arba mano gražuolė
Tai kur tiesa dabar ir kaip man rasyti? Kiti sifruoja kaip My Boyfriend ir nerasysiu as jug MB kai tokia reiksme
QUOTE(Airida-M @ 2010 05 09, 20:33)
O as turbut,kai pasodinsiu,pasigersiu siltnamyje,kad pomisorai gerai augtu.Todel ir laukiu siltesniu oru,jei padauginciau ir likciau nakvoti su pomidorais.
Jei tokie planai tai atsilimo nelauk, sodink iskart ir miegok ten, nuo pirigaro isils siltnamis, tai ir tau ir pomidorams bus gerai, jei veliau dar neatsils, tai kaimynam siltnami kaip laisva plota suteik ir tegul sildo pomidorus, o kol derliaus nera tai nesuvalgys nieko