Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Edexa @ 2010 05 09, 19:14)
Klausyk, vilke, kai tik nukrenta peržydėjęs pomidoro žiedukas, prikišk labai arti nosį ir pažiūrėk į tą taurelę. Matysis toks grikio kruopos dydžio spirgelis... Ten tavo būsimasis, ilgai lauktasis PG=pomidoras gigantas.....Jei į jį žiūrėsi kas trečią dieną - augs greičiau....

g.gif tokie maziukai? doh.gif agurkas iskart matosi, o cia padidinimo stiklo reiks doh.gif as tai Pasirinkau viena agurka ir kas dien fotkinu, tokiu paciu kampu, tai idomu bus paziureti per kiek dienu, kaip paaugo, gal pasidarysiu AVI formata, kad greit prarodytu. tai taip pat ir su kokiu pomidoru padarysiu thumbup.gif jei tik atostogos nesutrugdys g.gif
QUOTE(blakstiena5 @ 2010 05 09, 19:35)
serzai as taves nebematau...susiliejai su visoms...vaikutis grazus, bet isskirtinumo neber biggrin.gif reikia jau atkreip demesi labiau kas cia raso 4u.gif

QUOTE(Airida-M @ 2010 05 09, 19:42)
Na moterim niekaip negalima itikti. biggrin.gif

drinks_cheers.gif tai gerai tai blogai, tas pats kaip su baldu perstumdymais lotuliukas.gif

QUOTE(Kenguryte @ 2010 05 09, 20:28)
[i]
Nu nea, MB - mano brangusis tongue.gif MG - tada šifruočiau lietuviškai - mano gundančioji, arba mano gražuolė tongue.gif  biggrin.gif

g.gif Tai kur tiesa dabar ir kaip man rasyti? Kiti sifruoja kaip My Boyfriend ir nerasysiu as jug MB kai tokia reiksme g.gif ax.gif

QUOTE(Airida-M @ 2010 05 09, 20:33)
O as turbut,kai pasodinsiu,pasigersiu siltnamyje,kad pomisorai gerai augtu.Todel ir laukiu siltesniu oru,jei padauginciau ir likciau nakvoti su pomidorais. biggrin.gif

Jei tokie planai tai atsilimo nelauk, sodink iskart ir miegok ten, nuo pirigaro isils siltnamis, tai ir tau ir pomidorams bus gerai, jei veliau dar neatsils, tai kaimynam siltnami kaip laisva plota suteik ir tegul sildo pomidorus, o kol derliaus nera tai nesuvalgys nieko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(serzas @ 2010 05 10, 00:16)
g.gif tokie maziukai?  doh.gif agurkas iskart matosi, o cia padidinimo stiklo reiks  doh.gif

Mažiuuukai....Stiklo reiks mat jam... cool.gif Bet kokiais tempais auga! Nepatingėk ir apžiūrėk, jau ir didesnių turėtum rasti nestuke.gif nespėsi savo fotiko išsitraukt. Bus kaip su žiedais - po nosim kabo puokštės, o nematai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2010 05 09, 23:27)
biggrin.gif
Papildyta:
Pas mane dar daigai kambaryje, o jau kai kurie žydi, manau šią savaitę nešiu po kelis į šiltnamį g.gif

As irgi vis dar laukiu geresniu laiku,bet gal savaitgali jau persodinsiu. ax.gif
Atsakyti
Aš vakar jau visus pabaigiau susodint į šiltnamį. Aišku, nėra dar labai šilta, bet gal nieko. Kažkaip jau gaila buvo juos laikyti vazoniukuose.
O kas kiek dienų jūsų praktika laistyti šiltnaminius pomidorus (maždaug)?
Atsakyti
QUOTE(Osvile @ 2010 05 10, 08:38)
Aš vakar jau visus pabaigiau susodint į šiltnamį. Aišku, nėra dar labai šilta, bet gal nieko. Kažkaip jau gaila buvo juos laikyti vazoniukuose.

Nėra jokių taisyklių. Net maždaug. Priklauso nuo oro, koks šiltnamis, koks vėdinimas, kokia žemės sudėtis. Jei atidžiai prižiūrėsi - savaime viską matysi. Praktika kiekvieno asmeninė.
Atsakyti
QUOTE(serzas @ 2010 05 10, 00:16)
drinks_cheers.gif  tai gerai tai blogai, tas pats kaip su baldu perstumdymais  lotuliukas.gif
g.gif Tai kur tiesa dabar ir kaip man rasyti? Kiti sifruoja kaip My Boyfriend ir nerasysiu as jug MB kai tokia reiksme  g.gif  ax.gif

pagalvojau, jei moteris rašo MB, tai reiškia - mano brangusis, o jei vyras rašo MB- tai mano brangioji, ir vsio tongue.gif O angliškai tai nežinau. O tu rašyki, kaip tau patinka wink.gif Mes, pomidorinės, žinosim, ką turėjai omeny wink.gif

Aš čia pagalvojau, o ar nėra blogai, kad žydinčius pomidorus persodinat? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kenguryte @ 2010 05 10, 10:35)
Aš čia pagalvojau, o ar nėra blogai, kad žydinčius pomidorus persodinat? g.gif [/i]

Kad ne, preitais metais agata susodinau žydinčias ir vaisiu davė daugiausiai ax.gif
Atsakyti
merginos ,kas turite MARVEL STRIPE daigus auginkime vienu stiebu,nes vėlai sėti,o jie dideli auga
http://www.google.co...t...l=lt&tab=wi
Atsakyti
QUOTE(Osvile @ 2010 05 10, 08:38)

Tu pirsta makt salia pomidoro i zeme ir jausi jei sausa laistyk,jei ne palauk
Atsakyti
Gal kas isivaizduojat kodel kai kuriu pomidoru lapai pasvieseje? g.gif
user posted image user posted image
Abiejuose vazonuose po 3 100s&1000s, vienodos zemes naudotos, ta pacia diena pasodinti, stovi vienas salia kito, bet vienam vazone, pradejo sviesti g.gif
O cia gardeners delight, bet jam tikriausiai jau vietos maza vazonelyje? g.gif
user posted image
Reiks pasodinti kai turesiu laiko.
Atsakyti
Viena is mano "protingu knygeliu" sako, kad lapu sviesejimu augalai signalizuoja apie azoto trukuma.
Atsakyti
QUOTE(exDaiva @ 2010 05 10, 14:40)
Viena is mano "protingu knygeliu" sako, kad lapu sviesejimu augalai signalizuoja apie azoto trukuma.

Nu bet negi taip greit issiurbe viska? g.gif pasodinau pries 10d, tai kodel vieniems truksta, o kitiems ne? g.gif
Atsakyti