Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(blakstiena5 @ 2010 05 09, 21:35)
serzai as taves nebematau...susiliejai su visoms...vaikutis grazus, bet isskirtinumo neber biggrin.gif reikia jau atkreip demesi labiau kas cia raso 4u.gif

viskas gerai,-malacius serzas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(blakstiena5 @ 2010 05 09, 21:35)
serzai as taves nebematau...susiliejai su visoms...vaikutis grazus, bet isskirtinumo neber biggrin.gif reikia jau atkreip demesi labiau kas cia raso 4u.gif

Na moterim niekaip negalima itikti. biggrin.gif
Atsakyti
ka reiskia "pusiau determinantine " veisle ? tipo keleta stiebu galima palikti ? ir jei taip, tai kuriuos palikineti ? is apacios ar kaip ?
Atsakyti
QUOTE(serzas @ 2010 05 09, 20:46)
Dabar eberkas veikt sitnami  doh.gif viskas pasodinta, graziai auga, apziuriu, isgiriu ir viskas  lotuliukas.gif
thumbup.gif MB=My Boyfriend; MG=My Girlfriend
Po persodinimo i siltnami? Mano 100s&1000s tai ant akiu auga  thumbup.gif vienas liko nepasodintas dar tai skirtumas kaip diena ir naktis, pazastys vos ne didesnes uz ta nepersodinta  thumbup.gif nors naktim vel prognozuoja atvesima iki+4  doh.gif Taip smagu kai viskas aua ir zaliuoja  thumbup.gif siandien saltibarkscius darem, o lietuviu parduotuvei svieziu krapu nebuvo, tai taip nenoriai nusipirkau dziovintu, maza pakuti su viltimi, kad tik viena karta teks juos valgyti ir uzauks manieji  ax.gif 
O kada jau pradeda matytis pomidoriukai? kiek laiko praeina po zydejimo?

Nu nea, MB - mano brangusis tongue.gif MG - tada šifruočiau lietuviškai - mano gundančioji, arba mano gražuolė tongue.gif biggrin.gif
Nea, kokie ten pas mane šiltnamiai, aš idėjinė balkonininkė biggrin.gif Daigiukus balkone kol kas auginu, bet jaučiu, kad ilgai nereikės čia jų kankinti, perleisti kitiems, kas į šiltnamį sodins, tai ten ir žemių daugiau ir šiaip, manau, turėtų jiems šiltnamy patikti...Pasiskaitau, kaip lauki savo pirmųjų pomidoriukų, o aš tai pusės savo derliaus nematysiu ax.gif Tai ilgesys šioks toks apėmė ax.gif

QUOTE(Edexa @ 2010 05 09, 21:14)
Klausyk, vilke, kai tik nukrenta peržydėjęs pomidoro žiedukas, prikišk labai arti nosį ir pažiūrėk į tą taurelę. Matysis toks grikio kruopos dydžio spirgelis... Ten tavo būsimasis, ilgai lauktasis PG=pomidoras gigantas.....Jei į jį žiūrėsi kas trečią dieną - augs greičiau....

PG thumbup.gif
Atsakyti
O as turbut,kai pasodinsiu,pasigersiu siltnamyje,kad pomisorai gerai augtu.Todel ir laukiu siltesniu oru,jei padauginciau ir likciau nakvoti su pomidorais. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Airida-M @ 2010 05 09, 22:33)
O as turbut,kai pasodinsiu,pasigersiu siltnamyje,kad pomisorai gerai augtu.Todel ir laukiu siltesniu oru,jei padauginciau ir likciau nakvoti su pomidorais. biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif O tai...Tai viena negerk, ką nors į svečius pasikviesk biggrin.gif Aš prisiminiau, kaip mes kalbėjom apie žvakių deginimą šiltnamyje, tai dar jei kaimynai ateitų pacekavint, ir rastų tave su butelka vynciaus ir taure, o tu jiems "aš už pomidorus taurę keliu, kad geriau augtų", tai jaučiu, kokia reakcija būtų kaimynų lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nimagu, jaučiu, sapnuosiu šiandien šitą vaizdzelį lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kenguryte: 09 gegužės 2010 - 21:36
Kaimynai pas mane aplink visi beveik kiekviena diena baliavoja,as viena cia tokia snapso nevartojanti,tai bijau,kad padejejai ateje neisguletu pomidoru. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Airida-M @ 2010 05 09, 22:40)
Kaimynai pas mane aplink visi beveik kiekviena diena baliavoja,as viena cia tokia snapso nevartojanti,tai bijau,kad padejejai ateje neisguletu pomidoru. biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Pomidorus šildys lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif O tai pala, gal kaimynai pirmieji sugalvojo už pomidorus taurę kelti, nežinai biggrin.gif Sorry už off topicus, kartais gerai nukrypti nuo temos wink.gif
O šiaip, kai prasidės derlius, tai bent jau aš, tai lauksiu nuotraukyčių jūsų sultingųjų ax.gif O aš tai ką, perku dabar parduotuvinius ir valgau, koks pavasaris be agurkų/pomidorų salotų ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kenguryte: 09 gegužės 2010 - 21:42
O viena kaimyne isgerusi pastoviai garsiai ir vaizdingai pasakoja istorijas is savo gyvenimo,tai bijau pomidorams lapai aplinktu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Airida-M @ 2010 05 09, 23:33)

thumbup.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na agurku ir as nusiperku,bet pomidorai man kaip mediniai.Nors turiu svogunu laisku,tai galima jau pasiruosti.
Atsakyti
QUOTE(Airida-M @ 2010 05 09, 22:43)
O viena kaimyne isgerusi pastoviai garsiai ir vaizdingai pasakoja istorijas is savo gyvenimo,tai bijau pomidorams lapai aplinktu. biggrin.gif

biggrin.gif
Papildyta:
Pas mane dar daigai kambaryje, o jau kai kurie žydi, manau šią savaitę nešiu po kelis į šiltnamį g.gif
Atsakyti