Na jei jau dabar setum,tai tikrai tik rudeniui turbut augalai derliu duotu.
QUOTE(serzas @ 2010 05 09, 01:26)
O is kur cia siuntetes? ar lietuviskai? mazu ir i airija atsiustu? tikrai butu ydomu paskaityti ka protigas zmogus raso, nors skaityti ir nemegstu ir kntgos nei vienos nesu perskaites, bet jo mintyse pasikapstyciau
Tai gal tau padėt, jei neturi kas padeda ir jei rimtai nuspręstum?...Nupirkt, padaryt banderolę... Tik nežinau kiek atsiuntimas pagal svorį kainuotų. Abi knygos beveik 500 gr. sveria. Prie dvejus metus siunčiau į Airiją siuntinukus....
P.S. Knygos abi lietuviškos.
Seržai, tas knygas skaitytum, net jei nemėgsti skaityti - labai smagiai parašytos man jos - kaip pasaka prieš miegą
QUOTE(Edexa @ 2010 05 09, 09:29)
Tai gal tau padėt, jei neturi kas padeda ir jei rimtai nuspręstum?...Nupirkt, padaryt banderolę... Tik nežinau kiek atsiuntimas pagal svorį kainuotų. Abi knygos beveik 500 gr. sveria. Prie dvejus metus siunčiau į Airiją siuntinukus....
Aciu uz pasiulyma bet MG primine jog po menesio atskrenda jos drauge, tai paprasysiu kad nupirktu visas 3 nete radau viena knigyna kuris siuncia i uzsieni, bet i airija jie lupa 50lt
MG jau dabar bamba, kad iseisiu i savo siltnami su visom knygom ir isvis nebepareisiu namo
serzai, o tu nedirbi ? kazkaip visa laika arba siltnamyje arba SM
QUOTE(serzas @ 2010 05 09, 16:10)
Aciu uz pasiulyma bet MG primine jog po menesio atskrenda jos drauge, tai paprasysiu kad nupirktu visas 3 nete radau viena knigyna kuris siuncia i uzsieni, bet i airija jie lupa 50lt
MG jau dabar bamba, kad iseisiu i savo siltnami su visom knygom ir isvis nebepareisiu namo
Seržai, o tas trumpinys MG, tai mano gražioji? Ar kaip išsišifruoja
Mano pomidorai ko tais nepasakyčiau, kad po persodinimo labai jau sparčiai augtų Laukiu, kol kotai pradės stambėti, ens kažkaip dabar tokie lieknučiai...
Turbut dar nemaza temperaturos kaita,tai jie ir neramus.
QUOTE(Bomba @ 2010 05 09, 16:50)
serzai, o tu nedirbi ? kazkaip visa laika arba siltnamyje arba SM
Dabar eberkas veikt sitnami viskas pasodinta, graziai auga, apziuriu, isgiriu ir viskas
QUOTE(Kenguryte @ 2010 05 09, 17:16)
Seržai, o tas trumpinys MG, tai mano gražioji? Ar kaip išsišifruoja
Mano pomidorai ko tais nepasakyčiau, kad po persodinimo labai jau sparčiai augtų Laukiu, kol kotai pradės stambėti, ens kažkaip dabar tokie lieknučiai...
MB=My Boyfriend; MG=My Girlfriend
Po persodinimo i siltnami? Mano 100s&1000s tai ant akiu auga vienas liko nepasodintas dar tai skirtumas kaip diena ir naktis, pazastys vos ne didesnes uz ta nepersodinta nors naktim vel prognozuoja atvesima iki+4 Taip smagu kai viskas aua ir zaliuoja siandien saltibarkscius darem, o lietuviu parduotuvei svieziu krapu nebuvo, tai taip nenoriai nusipirkau dziovintu, maza pakuti su viltimi, kad tik viena karta teks juos valgyti ir uzauks manieji
O kada jau pradeda matytis pomidoriukai? kiek laiko praeina po zydejimo?
QUOTE(serzas @ 2010 05 09, 21:46)
Dabar eberkas veikt sitnami viskas pasodinta, graziai auga, apziuriu, isgiriu ir viskas
Po persodinimo i siltnami? Mano 100s&1000s tai ant akiu auga vienas liko nepasodintas dar tai skirtumas kaip diena ir naktis, pazastys vos ne didesnes uz ta nepersodinta nors naktim vel prognozuoja atvesima iki+4 Taip smagu kai viskas aua ir zaliuoja siandien saltibarkscius darem, o lietuviu parduotuvei svieziu krapu nebuvo, tai taip nenoriai nusipirkau dziovintu, maza pakuti su viltimi, kad tik viena karta teks juos valgyti ir uzauks manieji
Seržai, tu kaip tas vilkas iš pasakos ,kur rugius sėjo , ojis vis klausė , kada duoną keps Kantrybės, bus ir pomidorai ir receptai ,kaip juos gaminti
QUOTE(Rozarka @ 2010 05 09, 18:57)
Seržai, tu kaip tas vilkas iš pasakos ,kur rugius sėjo , ojis vis klausė , kada duoną keps Kantrybės, bus ir pomidorai ir receptai ,kaip juos gaminti
Kantrybes as turiu, tik man ydomu, kada jau matosi pomidorai, neskubu as ju skinti ir valgyti, tiesiog ydomu, kada cia pradziugins, kazkuom nauju. dziaugiausi, pasejes po to kai sudygo, tada tikrieji lapukai dziugino, dabar ziedai ir ydomu, kada bus pomidoriukai matomi
anksciau kai nezinojau kur pradeda augti ziedai, nemaciau ju, tai dabar irgi noriu zinot kada mazdaug ieskot rutuliuku
QUOTE(serzas @ 2010 05 09, 20:46)
Klausyk, vilke, kai tik nukrenta peržydėjęs pomidoro žiedukas, prikišk labai arti nosį ir pažiūrėk į tą taurelę. Matysis toks grikio kruopos dydžio spirgelis... Ten tavo būsimasis, ilgai lauktasis PG=pomidoras gigantas.....Jei į jį žiūrėsi kas trečią dieną - augs greičiau....
serzai as taves nebematau...susiliejai su visoms...vaikutis grazus, bet isskirtinumo neber reikia jau atkreip demesi labiau kas cia raso