Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Edexa @ 2010 05 07, 19:29)
Gal galiu paklaust kiek kainavo?... būtų įdomu, nes aš tas knygas pirkau knygyne.

o kiek knygyne? g.gif

as mokejau:
darzas 19,72
siltnamis 13, 38
plius 8 lt uz pristatyma.
nemanau kad pigiau nei knygyne, bet nereikejo niekur vaziuoti ieskoti- gavau nekelusi kojos is namu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 05 07, 20:14)
o kiek knygyne?  g.gif

as mokejau:
darzas 19,72
siltnamis 13, 38
nemanau kad pigiau nei knygyne, bet nereikejo niekur vaziuoti ieskoti- gavau nekelusi kojos is namu smile.gif

Šiltnamis irgi tokia kaina, o daržas 22 lt. Bet man reikėjo koją iš namų iškelt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 05 07, 19:26)
grazus ziedeliai  thumbup.gif
man irgi smagi diena - atkeliavo Kurdiumovo knygos thumbup.gif  Apie darza ir shiltnami ax.gif  gailiuosi kad pataupiau ir neuzsisakiau sodo doh.gif  (butu nebuve papildomo siuntimo mokescio, o dabar jau nebeverta vienos knygos siustis blush2.gif )

Seniai bebuvau, bet lyg ir Megos Vagoj, pačiame gale N. Kordiumovo knygos yra, prie progos užsukus nereiks už siuntimą mokėt wink.gif

Arba Akropolio Baltosiose Lankose, antram aukšte, tik užlipus laiptais po kaire puse.
Atsakyti
QUOTE(mamadonata @ 2010 05 07, 15:10)
sveikos, siandien tooks grazus oras, rankas niežti pomidorus pasodint į šiltnamį  biggrin.gif Gal jau sodinat? ar dar palaukti? ax.gif

susodinau siandien kaip bus taip bus, kad jau is loveliu lipo lauk g.gif
Atsakyti
QUOTE(*meduota* @ 2010 05 07, 15:01)

pas mus mėlyna, bet plona. netikiu,kad 2 sezonus atlaikys  g.gif

o pomidorus planuoju ryt pirkt, žemėn kišt.bet vat, yra sakančių,kad anksti dar. tai pasimečiau  doh.gif

plevele reikia pirkti tokia ant kurios raso didziausia mikronu skaiciu ir melyna...ji atsparesne saulutes spinduliams...o mikronai reiskia stori...pas mus jau 4 sezona ji stovi,biski vietom padilus,bet drasiai siemet atlaikys,o gal ir dar vienus metus ax.gif
Atsakyti
Na gal jau nebus salnu. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Airida-M @ 2010 05 08, 00:52)
Na gal jau nebus salnu. g.gif

bent jau iki treciadienio salnu neranesa... ziurejau www.meteoprog.lt - man patinka cia ziureti, nes gan tiksliai ir ilga laikotarpi paraso.
Atsakyti
As per rusus ziuriu tik savo rajono,tai irgi patinka,nes tikrai gana neblogai atspeja ir visai savaitei. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mamadonata @ 2010 05 08, 12:08)
bent jau iki treciadienio salnu neranesa... ziurejau www.meteoprog.lt - man patinka cia ziureti, nes gan tiksliai ir ilga laikotarpi paraso.

Oi, geriau jau nebutu tu salnu unsure.gif , mano pomidoriukai "Mikronas" jau vaisiukus nokina, o " Ola Polka " augina, ir paprika Trapez jau su vaisiais, Jelapenas vienas irgi su maziuku vaisiuku - taip gaila butu nusaldyti g.gif
Atsakyti
sveikos pomidorų augintojos wub.gif

Gal kuri auginot kada pomidorus FORSET? Kaži kaip jie? Determinantiniai ar indeterminantiniai? Skanūs ar ne? Mėsingi ar sultingi? Internete nerandu aprašymo, tai kreipiuosi į jus ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Ar ne per velu jau seti POMIDORUS??? Domina tie kambariniai mazuciukai ,,cherry" ir lauke auginami. Seciau seklytes ir daiginciau kambaryje. Kiek laiko uzimtu visas procesas iki derliaus ragavimo??? Ar jau per velu seklytes seti - tik velai rudeni valgyciau? blush2.gif
Ruosiames kraustytis pagaliau i nama su sodeliu... wub.gif Tai galvoju kaip i ,,darzininkiu traukini" suspejus! ax.gif Tiesa, gyvenu Anglijoje (klimatas truputi kitoks).
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 05 07, 18:14)
o kiek knygyne?  g.gif

as mokejau:
darzas 19,72
siltnamis 13, 38

O is kur cia siuntetes? ar lietuviskai? mazu ir i airija atsiustu? tikrai butu ydomu paskaityti ka protigas zmogus raso, nors skaityti ir nemegstu ir kntgos nei vienos nesu perskaites, bet jo mintyse pasikapstyciau thumbup.gif
QUOTE(p Raganyte @ 2010 05 08, 23:07)
Ar ne per velu jau seti POMIDORUS??? Domina tie kambariniai mazuciukai ,,cherry" ir lauke auginami. Seciau seklytes ir daiginciau kambaryje. Kiek laiko uzimtu visas procesas iki derliaus ragavimo??? Ar jau per velu seklytes seti - tik velai rudeni valgyciau?  blush2.gif
Ruosiames kraustytis pagaliau i nama su sodeliu...  wub.gif Tai galvoju kaip i ,,darzininkiu traukini" suspejus!  ax.gif Tiesa, gyvenu Anglijoje (klimatas truputi kitoks).
4u.gif

siltnamio vistiek neturit tai daug pomidoru jums kaip ir nereikia, nusipirkit kelis daigus ir valgysit pomidorus su visais lygiai, o ne tik rugseji kelis. dabar dar galit gauti daigu po 1 svara, o jau geguze viduryje bus po kokius 3-4svarus
Atsakyti