QUOTE(mamadonata @ 2010 05 01, 11:33)
Sveikos, noriu prisijungti ir as.
Aciu satanele uz nauja tema Perskaiciau visas jusu prisneketas temas tik radau viena neatitikima nuoroda i 3 ir 4 tema yra ta pati. 4 tema pagal datas turėtų būti ši:
POMIDORU 4tema (2tema)
http://www.supermama...howtopic=443691
Aciu visoms uz patarimus - jie labai vertingi
Beje, Greisi buvo idejus filmuka, kad pomidorus sodina i zeme sumaisyta su siurblio turiniu...
Nori nenori man teko tai isbandyti - ciucikas nuverte nuo palanges du pomidoru vazonus (anksciau isvertes buvo ir daugiau ). Viena pomidora suvalge, antra spejau isgelbeti. Sušlaviau nuo grindų visas žemes, kartu su ciuciko plaukais ir įsodinau pomidorą. Po savaitės šis pomidoras praaugo visus savo veislės kitus pomidorus, lapai labai sodriai žalios spalvos, nors ir apkramtyti
Aciu satanele uz nauja tema Perskaiciau visas jusu prisneketas temas tik radau viena neatitikima nuoroda i 3 ir 4 tema yra ta pati. 4 tema pagal datas turėtų būti ši:
POMIDORU 4tema (2tema)
http://www.supermama...howtopic=443691
Aciu visoms uz patarimus - jie labai vertingi
Beje, Greisi buvo idejus filmuka, kad pomidorus sodina i zeme sumaisyta su siurblio turiniu...
Nori nenori man teko tai isbandyti - ciucikas nuverte nuo palanges du pomidoru vazonus (anksciau isvertes buvo ir daugiau ). Viena pomidora suvalge, antra spejau isgelbeti. Sušlaviau nuo grindų visas žemes, kartu su ciuciko plaukais ir įsodinau pomidorą. Po savaitės šis pomidoras praaugo visus savo veislės kitus pomidorus, lapai labai sodriai žalios spalvos, nors ir apkramtyti
Nu tai reiks man sunu plaukus pakasti po pomidorais ir paziureti kas bus, kaip tik pesu dabar - tai koks kibiras bus
Papildyta:
QUOTE(mikuotuke @ 2010 05 01, 11:38)
net nežinau, savo dičkius vakar išnešiau į šiltnamį, įkišau į žemę, o šiandien kad vėsu, kad vėsu žinai, geriau gal kai vėsu sodinti, užsigrūdins
Geriau kai vesiau - as isnesiau i siltnami pomidorus vakar - nu tai ir apalpo visi nuo silumos , nors kambaryje irgi tiesioginej saulej pietinej pusej buvo, o vat sian anksti ryte isnestieji, kai vesu - net pagrazejo per puse dienos, issitiese.
Mano net afrikietiski agurkai puikiai laikosi siltnamyje be apildomo dengimo nakciai, matyt uztenka tos silumos.
Kad tik dideliu salnu nebutu ir viskas bus gerai - mikronas jau vaisiukus nokina Keli daigai buvo eksperimentiniai - labai anksti seti, tai jau vaisius mezga - sukarpysiu vazonus ir ikasiu i zeme, o kiti dar maniskiai nedideli, veliau bus.
Uztat paprikos kaip isproteje - Trapez veisle, kaip medeliai, dideles, zydi, jau nebegalejau laikyt - teko susodinti, gal nieko joms nepakenks, dar planavau tik geguzes antroj pusej nesti i siltnami