as rytoj sodinsiu likusius pom.i siltn. jei tie nenusalo-tai ir dabar isgyvens
as tai tik po kokios savaites sodinsiu i siltnami pomidorus tegul atsyla oras
Sodinimas gulsčiai
Papildyta:
nuotruoka ne mano ,aš irgi po kokia savaitės.Dabar keturi auga,nu dar kokia penkis ryt pasodinsiu.
Papildyta:
nuotruoka ne mano ,aš irgi po kokia savaitės.Dabar keturi auga,nu dar kokia penkis ryt pasodinsiu.
QUOTE(Rozarka @ 2010 05 05, 12:31)
Ir man buvo tokių problemų praitais metais,nes lankiniam šiltnamyje buvau padariusi dvi lysves.Pasimokiau ir šiemet padariau dvi pakraščiaais ,o trečią viduryje. Dabar turiu du tarplysvius, bet visus aukštaūgius susodinau viduryje, kur aukštis didžiausias, o žemaūgiai atsidūrė pakraščiuose. Manau ,kad darbas atsipirks
O kokio pločio pas jus šiltnamis? MB sako, kad lankiniam gali būti nepatogu vaikščioti ties nužemėjimais, įdomu kokia praktika...
QUOTE(*GREISI* @ 2010 05 06, 19:45)
Sodinimas gulsčiai
Papildyta:
Papildyta:
as irgi taip dali suguldziau,-patenkinti kai kas sako,-stipresni uzauga..
va ir man įdomu
Man vyras dabar padarė kaip lankinį tai tikrai platų (abi lysvės tikriausiai po du metrus pločio turi), lankai nuo žemės pakelti. Bet visgi šonais vaikščiot ten nebūtų patogu
Dar platesnis nelabai jau gautųsi, nes ir dabar plėvelės kraštai per vienos lentos plotį žemės nesiekia.
Man vyras dabar padarė kaip lankinį tai tikrai platų (abi lysvės tikriausiai po du metrus pločio turi), lankai nuo žemės pakelti. Bet visgi šonais vaikščiot ten nebūtų patogu
Dar platesnis nelabai jau gautųsi, nes ir dabar plėvelės kraštai per vienos lentos plotį žemės nesiekia.
QUOTE(ilja @ 2010 05 06, 19:55)
O kokio pločio pas jus šiltnamis? MB sako, kad lankiniam gali būti nepatogu vaikščioti ties nužemėjimais, įdomu kokia praktika...
Nu kokia čia praktika... tikras mazohizmas.... visą vasarą šiltnamyje vaikščiot tarsi radikulito susuktam....
Labukas, pomidorines mamytes!
Smagu ir labai gerai, kad tokia temele yra! As dar tik pradedancioji busiu, tai man visa info labai idomi!
As tiesiai prie reikalo: ar yra cia plepanciu mamyciu, kurios augina pomidorus Anglijoje? Jei taip - kuriose temelese? Del oro salygu, pomidoru rusiu, auginimo lauke (neturiu siltnamio), skirtingo pasirinkimo zemiu ir ,,maistelio", kariavimo su kenkejais (sliuzais ypac) - gal yra jau su patirtimi vietine (Anglijoje)?
Smagu ir labai gerai, kad tokia temele yra! As dar tik pradedancioji busiu, tai man visa info labai idomi!
As tiesiai prie reikalo: ar yra cia plepanciu mamyciu, kurios augina pomidorus Anglijoje? Jei taip - kuriose temelese? Del oro salygu, pomidoru rusiu, auginimo lauke (neturiu siltnamio), skirtingo pasirinkimo zemiu ir ,,maistelio", kariavimo su kenkejais (sliuzais ypac) - gal yra jau su patirtimi vietine (Anglijoje)?
QUOTE(Edexa @ 2010 05 06, 20:15)
Nu kokia čia praktika... tikras mazohizmas.... visą vasarą šiltnamyje vaikščiot tarsi radikulito susuktam....
QUOTE(Edexa @ 2010 05 06, 19:15)
tiesiog gyvas vaizdelis prieš akis iškilo
Ale ką žinai, gal tiek išbujos pomidorai, kad šliaužiot po anais reikės
QUOTE(ievakata @ 2010 05 06, 15:47)
O mano vyras, kadangi per daug pleveles nupirko, tai dviguba uzdejo visam laikui,net nepagalvojau , kad nuo salnu apsaugos, tai dabar galvoju ar nebus per karsta vasara???
Dviguba tai kuria prasme-ar tarp jų yra oro tarpas? Jeigu nėra-tai beveik jokios naudos. Pas mus yra,o nuims todėl,kad ji bus nebereikalinga,o kitąmet vėl tą pačią atgal uždės iš vidaus.(jeigu palikti per vasarą-plėvelė retėja nuo saulės...)
Nu jo, radikulito pojūtis labai nežavi, paliksiu kaip yra,apsidžiaugs MB, kad darbo mažiau bus
Parsivežėm vakar iš žirgyno nemažai arklio kako, tai dabar galvojau kaip geriau jį būtų išnaudoti šiltnamyje. Gal kas turit praktikos ar geriau nukasti kokius 10-15 cm žemių, dėti sluoksnį kakio ir vėl atgal žemes, ar sodinant pomidorus į duobę jo dėt?
Parsivežėm vakar iš žirgyno nemažai arklio kako, tai dabar galvojau kaip geriau jį būtų išnaudoti šiltnamyje. Gal kas turit praktikos ar geriau nukasti kokius 10-15 cm žemių, dėti sluoksnį kakio ir vėl atgal žemes, ar sodinant pomidorus į duobę jo dėt?