Gal zinot kas prekiauja Japoniskais triufeliais ir arbuziniais pomidoru daigais?Labai jau mano vaikams patinka.Ir dar,labai dziaugiausi savo daigais(seklu pasidariau pries 2 metus),kol isgirdau,kad jei tie pomidorai buvo hibridai,tai tokio koks buvo derlius nesulauksiu.O gal ir visai jokio derliaus.O pomidoru pavadinimo nepamenu,tik zinau,kad uz 10 seklu-7lt.mokejau ir kad labai gausiai vede.Gal kas nors issklaidys abejones,o gal mest lauk ir pirkti daigu.
QUOTE(*GREISI* @ 2010 05 06, 13:41)
Labai dekui uz informacija. bandysiu kai ka pritaikyti saviems pomidorams
Kaip suprantu, iš hibrido surinktų sėklų daigai gali būti net labai svetimi savo pirmtakui Aš Japoniško triufelio sėklas pirkau www.loretosseklos.lt
O daigų net nežinau...
O daigų net nežinau...
QUOTE(Airida-M @ 2010 05 06, 12:30)
Kai klausiau prognoze,tai salnas pranesinejo Telsiu puseje.
as gyvenu netoli Telsiu tai pas mus salnos nebuvo
Gal kas žino kokio ankstyvumo yra Japoninis triufelis ir Juodasis princas? Sėjau visų 20 veislių pomidorus kovo 17-18 d. Pagal mano žinias ankstyviausi Betalux ir Raudonkepurė, bet pražydo pirmieji Japoninis triufelis ir Juodasis princas, kiti net negalvoja. Pasodinau į šiltnamį prieš 2 savaites, rodos visi patenkinti.
Pas mus laikinai iš vidaus prikabinta antra plėvelė(kai atšils orai-nuims)Tai nuo mažų šalnų tikrai apsaugo.
QUOTE(xaos @ 2010 05 06, 14:57)
Gal kas žino kokio ankstyvumo yra Japoninis triufelis ir Juodasis princas? Sėjau visų 20 veislių pomidorus kovo 17-18 d. Pagal mano žinias ankstyviausi Betalux ir Raudonkepurė, bet pražydo pirmieji Japoninis triufelis ir Juodasis princas, kiti net negalvoja. Pasodinau į šiltnamį prieš 2 savaites, rodos visi patenkinti.
Juodasis princas gana ankstyvas.As auginu,tai vaisius duoda greiciau nei betalux ar raudonkepuraite.
QUOTE(grazutee @ 2010 05 06, 14:22)
Gal zinot kas prekiauja Japoniskais triufeliais ir arbuziniais pomidoru daigais?Labai jau mano vaikams patinka.Ir dar,labai dziaugiausi savo daigais(seklu pasidariau pries 2 metus),kol isgirdau,kad jei tie pomidorai buvo hibridai,tai tokio koks buvo derlius nesulauksiu.O gal ir visai jokio derliaus.O pomidoru pavadinimo nepamenu,tik zinau,kad uz 10 seklu-7lt.mokejau ir kad labai gausiai vede.Gal kas nors issklaidys abejones,o gal mest lauk ir pirkti daigu.
Lietuvoje tokia kaina dažniausiai hibridai.
pas mane nakti irgi-zvakuciu sviesa...nezinau ,ka kaimynai galvoja :hihihi:man l. grazu ir pomidorams patinka gal sianakt nebus salnu
QUOTE(loret30 @ 2010 05 06, 15:39)
Pas mus laikinai iš vidaus prikabinta antra plėvelė(kai atšils orai-nuims)Tai nuo mažų šalnų tikrai apsaugo.
O mano vyras, kadangi per daug pleveles nupirko, tai dviguba uzdejo visam laikui,net nepagalvojau , kad nuo salnu apsaugos, tai dabar galvoju ar nebus per karsta vasara???
Pavedinsi ir nebus karsta.
pas mane nakti siltnamyje buvo 0 laipsniu ir lauke lygiai 0, ar tai reiskia kad nesandarus visai ? siandien net zadintuva uzsistaciusi buvau 3ai valandai pamaniau kad dar labiau atsalti gali, tai uzdegiau zvakyciu, vaizdelis buvo fantastiskas bet minuso rodos ir nebuvo tikiuosi siandien irgi nebus
ale greiciau siluma ateitu, like pomidorai peraugs, nesulausk laukan pasodinami
ale greiciau siluma ateitu, like pomidorai peraugs, nesulausk laukan pasodinami