Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Bomba @ 2010 05 05, 19:51)
\kas nors planuoja siemet lauke pomidorus auginti ? gal ta pastoge jiems kaip nors padaryti kad nesulytu per duag ? ale vejuota pas mus  doh.gif

aš planuoju dalį lauke augint. Jei daug lis, darysiu priedangą kažkokią.
Atsakyti
Siemet tipo prognozuoja karsta vasara,tai gal ir lauke bus neblogai pomidorams.Kai pernai,tai pas mus buvo taip lietinga,jog neuzderejo lauke esantys.
Atsakyti
pas mus lauke buvo labai daug, bet greit pradėjo juoduoti nuo pastovios drėgės doh.gif
Atsakyti
Tikekimes siemet sausesne vasara bus. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 05 05, 19:05)
pas mus lauke buvo labai daug, bet greit pradėjo juoduoti nuo pastovios drėgės  doh.gif

Labai senai lietuvoje vienais metais turejome darza tai auginome ir pomidorus, nei vieno raudono nebuvo schmoll.gif ant palanges tik prinogdavo, o veliau tai juoduoti pradejo ir net ant palanges nebuvo ko padeti doh.gif
Atsakyti
Labas vakaras.
Retkarčiais paskaitinėju jūsų patarimus, apmulčiavau šiaudais pomidorus,kuriuos pasodinau į šiltnamį prieš savaitę,tėčio reakcija labai patiko kai pamatė,kad šiukšlinu jo išpuoselėtą šiltnamį lotuliukas.gif

Tėvai pernai prisiaugino tiek daigų,kad netilpo šiltnamyje,-išmesti buvo gaila-pasodino greta šiltnamio. smile.gif Užaugo,ir prisirpo,žinoma ne tiek gausiai,kaip šiltnamyje,bet pomidorų buvo smile.gif
Atsakyti
As niekad nemulciuodavau,tai galvoju siemet viena puse pamulciuosiu,kita paliksiu kaip pastoviai,paziuresiu,ka duos eksperimentas. ax.gif
Atsakyti
aš pamulčiavau savo tuos kelis daigus,tik keliaum saujelėm,kad žemė nesukietėtų.Šiaip lengviau iš anksto,bet dabar dar šilumos reikia,geriau ,kad žemė įkaistų,o vakare šilumą atiduotų.
Atsakyti
Ne visus apmulčiavau, tik 20 daigų pažiūrėsiu koks skirtumas bus smile.gif
Atsakyti
Isejau parsinesti pomidoru,kaip salta lauke. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(edinka @ 2010 05 05, 20:55)
Mano šiltnamis irgi iš lankų, todėl nėra aukštas,o pomidorus visada sodinu aukštaūgius, tai nuskynus apatines kekes  pomidorus guldau visus į vieną pusę. Savo negaliu parodyt, bet jei rasiu paveiksliuką žurnale, tai būtinai įkelsiu, kad aiškiau būtų  mirksiukas.gif .

Lauksiu, ačiū 4u.gif

O mano šltnamyje šiandien žvakių šviesa, gerai, kad ne laužo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Osvile @ 2010 05 05, 23:15)
Lauksiu, ačiū 4u.gif

O mano šltnamyje šiandien žvakių šviesa, gerai, kad ne laužo lotuliukas.gif

ir as labai noreciau pamatut nelabai ysivaizduoju o turiu net sesis daigus kur guldant stirba nuo 18 iki 22 kekiu uzaugina bigsmile.gif
Atsakyti