Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

Favirit ir man skanus,bet jiems pas mane nepatiko,tai daugiau neauginu.
Atsakyti
QUOTE(serzas @ 2010 05 05, 18:49)
Tik nepamirsk atkreipti demesi kiek to derliaus bus, kad zinotumem, skiriasi derlius nuo seklu amziaus ar ne  4u.gif

kad tik neužmiršus paklaust biggrin.gif Nes ir pas mane sėklų dar keliems metams į priekį. Neblogai būtų žinot, kaip čia tas derlingumas nuo sėklytės amžiaus priklauso.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 05 05, 17:54)
kad tik neužmiršus paklaust  biggrin.gif  Nes ir pas mane sėklų dar keliems metams į priekį. Neblogai būtų žinot, kaip čia tas derlingumas nuo sėklytės amžiaus priklauso.

O jei derliaus mazai bus tai dar bus galima kaltinti, ne tik amziu, bet ir tai jog pigios seklos lotuliukas.gif tiesa vistiek bus kazkur anapus
Atsakyti
QUOTE(serzas @ 2010 05 05, 19:49)
Tik nepamirsk atkreipti demesi kiek to derliaus bus, kad zinotumem, skiriasi derlius nuo seklu amziaus ar ne  4u.gif

bent jau teorishkai turetu but nieko gero doh.gif lotuliukas.gif
o praktishkai manau kad nuo labai daug ivairiu faktoriu priklauso. net nuo pozicijos shiltnamyje - pas mane identishki daigai kur kas geriau auga ir gausiau dera deshiniajame shiltnamio shone biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(serzas @ 2010 05 05, 19:57)
O jei derliaus mazai bus tai dar bus galima kaltinti jog pigios seklos  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 05 05, 17:59)
bent jau teorishkai turetu but nieko gero  doh.gif  lotuliukas.gif
o praktishkai manau kad nuo labai daug ivairiu faktoriu priklauso. net nuo pozicijos shiltnamyje - pas mane identishki daigai kur kas geriau auga ir gausiau dera deshiniajame shiltnamio shone biggrin.gif

Pas mane kai nedidelis siltnamis, tai as pamaisiau ir pomidorus ir maisus, kad nebutu tik vieni pomidorai ar maisai kazkuriam kampe, o kiti kitam. Kitais metais tikrai zinosiu kokie pomidorai kiek derliaus dave ir kurie maisai geriausi.
Pas mane tik 24 pomidorai tai as ne tik atsimenu kur kuris yra, bet tuoj ir vardus jiems sugalvosiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Su meile kai priziuresi,tai is 24 gal dar daugiau derliaus turesi,nei mes plantacijas prisodine. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(serzas @ 2010 05 05, 19:04)
Pas mane tik 24 pomidorai tai as ne tik atsimenu kur kuris yra, bet tuoj ir vardus jiems sugalvosiu  lotuliukas.gif

paskui valgyt bus gaila biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Airida-M @ 2010 05 05, 19:07)
Su meile kai priziuresi,tai is 24 gal dar daugiau derliaus turesi,nei mes plantacijas prisodine. biggrin.gif

mes visad galėsim sakyt, kad tai atsitiko tik todėl, kad Airijoj klimatas geresnis mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai jei kas nesigauna,visada galima kaltinti oro salygas. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Airida-M @ 2010 05 05, 18:07)

Gal tiek nereikia, nes niekur nemaciau stiklainiu marinavimui pirkti doh.gif uzteks ir tiek kad zandai plystu, bet kisenes butu tuscios ax.gif

QUOTE(saintlina @ 2010 05 05, 18:18)
paskui valgyt bus gaila  biggrin.gif

Papildyta:
mes visad galėsim sakyt, kad tai atsitiko tik todėl, kad Airijoj klimatas geresnis  mirksiukas.gif

Pas giminaicius pamenu, buvo tokios antys su kuodukais, labai draugiskos, visur ispaskos sekioja savo trumpom placiom kojom ir svirduliuojanciais bumbulais ant galvu, tai kai reikejo pjauti nebuvo kam, visi verke doh.gif
Kai reiks valgyti pomidorus tai isivaizduosiu, kad cia kaip saldaini kas nors duoda i valgysiu su malonumu, bet kai nebeduos ir teks ta dosnuoli israuti tai jau nezinau kaip cia bus, tikriausiai laikysiu iki paskutinio zalio lapo blush2.gif

Ne vien klimata galesit kaltint, bett dar sakysit jog ir seklas, tokias pacias, pirkau 5X brangiau nei jus lotuliukas.gif
Atsakyti
As savo seklu arsenale radau pernai pirktas ir nezinomas,tai si pomidora pastebesiu,ka jis man duos. biggrin.gif Jo pavadinimas"Čelnok"
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 05 05, 18:39)
...
...
doh.gif  doh.gif  blink.gif  doh.gif  doh.gif
Man FAVORIT - vieni skaniausiu  ax.gif
Avietines spalvos- dideli, mesingi, labai sultingi, svelnaus skonio  wub.gif  wub.gif

(turejau 5 daigiukus- visus nudaigojau blush2.gif  net shirdi skauda- o cia visi choru shaukiat , kad neskanus doh.gif  SKANUS!!!!! LABAI !!!!)

nuraminai, nesiu ir didziuosius savo grazuolius tada, nes labai megstu tokio aprasymo smile.gif tada money makeriur i betaluxu bus mazokai siltnamyje, al etai lauek gal uzaugs g.gif kas nors planuoja siemet lauke pomidorus auginti ? gal ta pastoge jiems kaip nors padaryti kad nesulytu per duag ? ale vejuota pas mus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Osvile @ 2010 05 05, 11:39)
... kaip tie aukštaūgiai gyvuos lankinio šiltnamio pakraščiuose ...

Mano šiltnamis irgi iš lankų, todėl nėra aukštas,o pomidorus visada sodinu aukštaūgius, tai nuskynus apatines kekes pomidorus guldau visus į vieną pusę. Savo negaliu parodyt, bet jei rasiu paveiksliuką žurnale, tai būtinai įkelsiu, kad aiškiau būtų mirksiukas.gif .
Atsakyti