Favirit ir man skanus,bet jiems pas mane nepatiko,tai daugiau neauginu.
QUOTE(serzas @ 2010 05 05, 18:49)
Tik nepamirsk atkreipti demesi kiek to derliaus bus, kad zinotumem, skiriasi derlius nuo seklu amziaus ar ne
kad tik neužmiršus paklaust Nes ir pas mane sėklų dar keliems metams į priekį. Neblogai būtų žinot, kaip čia tas derlingumas nuo sėklytės amžiaus priklauso.
QUOTE(saintlina @ 2010 05 05, 17:54)
kad tik neužmiršus paklaust Nes ir pas mane sėklų dar keliems metams į priekį. Neblogai būtų žinot, kaip čia tas derlingumas nuo sėklytės amžiaus priklauso.
O jei derliaus mazai bus tai dar bus galima kaltinti, ne tik amziu, bet ir tai jog pigios seklos tiesa vistiek bus kazkur anapus
QUOTE(serzas @ 2010 05 05, 19:49)
Tik nepamirsk atkreipti demesi kiek to derliaus bus, kad zinotumem, skiriasi derlius nuo seklu amziaus ar ne
bent jau teorishkai turetu but nieko gero
o praktishkai manau kad nuo labai daug ivairiu faktoriu priklauso. net nuo pozicijos shiltnamyje - pas mane identishki daigai kur kas geriau auga ir gausiau dera deshiniajame shiltnamio shone
Papildyta:
QUOTE(serzas @ 2010 05 05, 19:57)
O jei derliaus mazai bus tai dar bus galima kaltinti jog pigios seklos
QUOTE(Casual @ 2010 05 05, 17:59)
bent jau teorishkai turetu but nieko gero
o praktishkai manau kad nuo labai daug ivairiu faktoriu priklauso. net nuo pozicijos shiltnamyje - pas mane identishki daigai kur kas geriau auga ir gausiau dera deshiniajame shiltnamio shone
Pas mane kai nedidelis siltnamis, tai as pamaisiau ir pomidorus ir maisus, kad nebutu tik vieni pomidorai ar maisai kazkuriam kampe, o kiti kitam. Kitais metais tikrai zinosiu kokie pomidorai kiek derliaus dave ir kurie maisai geriausi.
Pas mane tik 24 pomidorai tai as ne tik atsimenu kur kuris yra, bet tuoj ir vardus jiems sugalvosiu
Su meile kai priziuresi,tai is 24 gal dar daugiau derliaus turesi,nei mes plantacijas prisodine.
QUOTE(serzas @ 2010 05 05, 19:04)
Pas mane tik 24 pomidorai tai as ne tik atsimenu kur kuris yra, bet tuoj ir vardus jiems sugalvosiu
paskui valgyt bus gaila
Papildyta:
QUOTE(Airida-M @ 2010 05 05, 19:07)
Su meile kai priziuresi,tai is 24 gal dar daugiau derliaus turesi,nei mes plantacijas prisodine.
mes visad galėsim sakyt, kad tai atsitiko tik todėl, kad Airijoj klimatas geresnis
Tai jei kas nesigauna,visada galima kaltinti oro salygas.
QUOTE(Airida-M @ 2010 05 05, 18:07)
Gal tiek nereikia, nes niekur nemaciau stiklainiu marinavimui pirkti uzteks ir tiek kad zandai plystu, bet kisenes butu tuscios
QUOTE(saintlina @ 2010 05 05, 18:18)
paskui valgyt bus gaila
Papildyta:
mes visad galėsim sakyt, kad tai atsitiko tik todėl, kad Airijoj klimatas geresnis
Papildyta:
Pas giminaicius pamenu, buvo tokios antys su kuodukais, labai draugiskos, visur ispaskos sekioja savo trumpom placiom kojom ir svirduliuojanciais bumbulais ant galvu, tai kai reikejo pjauti nebuvo kam, visi verke
Kai reiks valgyti pomidorus tai isivaizduosiu, kad cia kaip saldaini kas nors duoda i valgysiu su malonumu, bet kai nebeduos ir teks ta dosnuoli israuti tai jau nezinau kaip cia bus, tikriausiai laikysiu iki paskutinio zalio lapo
Ne vien klimata galesit kaltint, bett dar sakysit jog ir seklas, tokias pacias, pirkau 5X brangiau nei jus
As savo seklu arsenale radau pernai pirktas ir nezinomas,tai si pomidora pastebesiu,ka jis man duos. Jo pavadinimas"Čelnok"
QUOTE(Casual @ 2010 05 05, 18:39)
...
...
Man FAVORIT - vieni skaniausiu
Avietines spalvos- dideli, mesingi, labai sultingi, svelnaus skonio
(turejau 5 daigiukus- visus nudaigojau net shirdi skauda- o cia visi choru shaukiat , kad neskanus SKANUS!!!!! LABAI !!!!)
...
Man FAVORIT - vieni skaniausiu
Avietines spalvos- dideli, mesingi, labai sultingi, svelnaus skonio
(turejau 5 daigiukus- visus nudaigojau net shirdi skauda- o cia visi choru shaukiat , kad neskanus SKANUS!!!!! LABAI !!!!)
nuraminai, nesiu ir didziuosius savo grazuolius tada, nes labai megstu tokio aprasymo tada money makeriur i betaluxu bus mazokai siltnamyje, al etai lauek gal uzaugs kas nors planuoja siemet lauke pomidorus auginti ? gal ta pastoge jiems kaip nors padaryti kad nesulytu per duag ? ale vejuota pas mus
QUOTE(Osvile @ 2010 05 05, 11:39)
... kaip tie aukštaūgiai gyvuos lankinio šiltnamio pakraščiuose ...
Mano šiltnamis irgi iš lankų, todėl nėra aukštas,o pomidorus visada sodinu aukštaūgius, tai nuskynus apatines kekes pomidorus guldau visus į vieną pusę. Savo negaliu parodyt, bet jei rasiu paveiksliuką žurnale, tai būtinai įkelsiu, kad aiškiau būtų .