Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(*GREISI* @ 2010 05 05, 16:47)
Šiaip tai vyšniniai tokie ir rūgštūs ir saldūs .Money maker tradiciniai pomidorai,o faworyt,tai mėsingi man rodos sausoki.O alicante nieko,tik truputį visko trūksta.Nu gardens delight vaikui turėtų labai patikti.Jie man vieni iš skaniausių.
O daugelį sėklų pirkau iš čia

http://www.thompson-...getables-t.html

Aciu 4u.gif cia ir aprasymai normalesni, o apie kainas as patyliu doh.gif as uz alicante, 30 ar 60 seklu pakelyje, mokejau virs 3euru doh.gif
O dabar tikriausiai dar neverta pirkti nukainuotu seklu? nes as sesiu kitais metais po 2-4 daigus keliu rusiu, tai nusipirkes kokiu tai seklu kur ju yra koks 100, nespesiu isnaudot visu ir pasibaigs galiojimo laikas.
Atsakyti
tai gal jau organizuojames uzsipirkima kitiems metams ? lotuliukas.gif lotuliukas.gif kad seklytes neveluotu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(serzas @ 2010 05 05, 19:06)
O dabar tikriausiai dar neverta pirkti nukainuotu seklu? nes as sesiu kitais metais po 2-4 daigus keliu rusiu, tai nusipirkes kokiu tai seklu kur ju yra koks 100, nespesiu isnaudot visu ir pasibaigs galiojimo laikas.

Cia kazkas rase, jog sejo kur galiojimas 2000m. pasibaiges, tai sudygo 100proc. doh.gif Tai gali drasiai apsiprekinti desimciai metu i prieki lotuliukas.gif
Atsakyti
Dar pomidorai net ne visi pasodinti, o jau pradėsim ieškoti sėklų kitam sezonui doh.gif , nors sėklų pas mane gal penkiems metams į priekį lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(serzas @ 2010 05 05, 19:06)
Aciu  4u.gif  cia ir aprasymai normalesni, o apie kainas as patyliu  doh.gif as uz alicante, 30 ar 60 seklu pakelyje, mokejau virs 3euru  doh.gif

Nu iš šito puslapio pirkau black cherry,gardens delight,black russian,golden cherry,berry hibridus,tai sėklų ten nedaug,bet dabar nukainuota,nu tai jau skirtumas.O visus kitas mandrias rūšis iš dar kelių tinklalapių,tai ten sėklų būna apie dvidešimt ne daugiau.
Atsakyti
QUOTE(Mirabele @ 2010 05 05, 17:20)
Cia kazkas rase, jog sejo kur galiojimas 2000m. pasibaiges, tai sudygo 100proc. doh.gif Tai gali drasiai apsiprekinti desimciai metu i prieki lotuliukas.gif

Tik neaisku koks derlius bus. skaiciau jog agurku seklos derlingiausios antrais metais. tai gal ir pomidorams kaip nors susisuka nuo amziaus? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(martam @ 2010 05 05, 17:28)
Dar pomidorai net ne visi pasodinti, o jau pradėsim ieškoti sėklų kitam sezonui  doh.gif , nors sėklų pas mane gal penkiems metams į priekį lotuliukas.gif

Tai kad dvigubai pigiau gaunasi thumbup.gif bet tu teisi reikia paziuret ka turim siltnamiuose ir tada sprest ko reikia ir ko ne drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(serzas @ 2010 05 05, 18:38)
kai pasiziuriu i faworyt pokeli tai jie man tokie sausi atrodo  doh.gif 

...
QUOTE(*GREISI* @ 2010 05 05, 18:47)
faworyt,tai mėsingi man rodos sausoki.

...
QUOTE(Bomba @ 2010 05 05, 19:04)
o favorytai nelabai skanus ?

doh.gif doh.gif blink.gif doh.gif doh.gif
Man FAVORIT - vieni skaniausiu ax.gif
Avietines spalvos- dideli, mesingi, labai sultingi, svelnaus skonio wub.gif wub.gif

(turejau 5 daigiukus- visus nudaigojau blush2.gif net shirdi skauda- o cia visi choru shaukiat , kad neskanus doh.gif SKANUS!!!!! LABAI !!!!)
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 05 05, 17:35)
Nu iš šito puslapio pirkau black cherry,gardens delight,black russian,golden cherry,berry  hibridus,tai sėklų ten nedaug,bet dabar nukainuota,nu tai jau skirtumas.O visus kitas mandrias rūšis iš dar kelių tinklalapių,tai ten sėklų būna apie dvidešimt ne daugiau.

man 20 seklu 5 metams i prieki lotuliukas.gif ne tokie kiekiai kaip pas kaikurias jus cia lotuliukas.gif manau jog kol susirasiu savas rusis, geriau kooperuosiuos su jumis ir neteks kokio slamstino pomidoro valgyt 5 metus is eiles kol seklos pasibaigs thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirabele @ 2010 05 05, 19:20)
Cia kazkas rase, jog sejo kur galiojimas 2000m. pasibaiges, tai sudygo 100proc. doh.gif

drinks_cheers.gif aha - tikrai 100% sudygo.
jie tokie "ant bajerio" buvo nupirkti ( lyg 30 centu uz pokeli g.gif )
kas pikciausia, tai butent jie bene vieninteliai kuo puikiausiai atlaike visus perlaistymus,museles, ligas ir t.t. - auga ir ziedus krauna doh.gif ishkishau po kelis daigus pazystamiems, nes man siaip nei dryzuoti nei balti pomidorai didelio apetito nekelia doh.gif lotuliukas.gif pasilikau po 1 daigiuka ax.gif Taip kad jei to derliaus ir nebus -labai nenusiminsiu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 05 05, 17:39)
...
...
doh.gif  doh.gif  blink.gif  doh.gif  doh.gif
Man FAVORIT - vieni skaniausiu  ax.gif
Avietines spalvos- dideli, mesingi, labai sultingi, svelnaus skonio  wub.gif  wub.gif

(turejau 5 daigiukus- visus nudaigojau blush2.gif  net shirdi skauda- o cia visi choru shaukiat , kad neskanus doh.gif  SKANUS!!!!! LABAI !!!!)

man ta "avietine" (Isblukusio pomidoro) spalva ir duoda toki ivaizdi jog jie sausi doh.gif
Atsakyti
Nu aš nesaku ,kad neskanūs 4u.gif.Tik jie prie tipo mėsingesnių.Bet kėkvieni metai užsimiršta skonis,kai kurių veislių.Mano uošvienė mačiau jų gal kokia dvidešimt turi,tai jau pati ir nesėjau.
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 05 05, 17:44)
Taip kad jei to derliaus ir nebus -labai nenusiminsiu.  biggrin.gif

Tik nepamirsk atkreipti demesi kiek to derliaus bus, kad zinotumem, skiriasi derlius nuo seklu amziaus ar ne 4u.gif
Atsakyti