Kadangi visalaik nesiojausi,tai sianakt dar parsinesiu,bus ramesne dusia.
Bomba, aš jau vakar ieškojau Vėlinių žvakių, degsiu šiąnkat dėl viso pikto, nors netikiu, kad Vilniuje bus tos šalnos.
Dėl to išsikerojimo aukštaūgių labai bijau, reiks gal dvilinkus augint Arba kokias kopėčias sugalvot palei stogą
Ir apskritai, paaiškinkit man, vadinasi, tų veislių, kurios auga net virš dviejų metrų, tokiam lankų šiltnamy nelabai ir išeina sodint, kur beįtaisytum jį?
Dėl to išsikerojimo aukštaūgių labai bijau, reiks gal dvilinkus augint Arba kokias kopėčias sugalvot palei stogą
Ir apskritai, paaiškinkit man, vadinasi, tų veislių, kurios auga net virš dviejų metrų, tokiam lankų šiltnamy nelabai ir išeina sodint, kur beįtaisytum jį?
QUOTE(Osvile @ 2010 05 05, 09:39)
Aš sunerimau labiausiai dėl savo veislių pasirinkimo, tiksliau visiškai neįvertinau, kas prie ko, nusipirkau pagal grožį, o dabar išgyvenu, kaip tie aukštaūgiai gyvuos lankinio šiltnamio pakraščiuose Ar yra kokia tikimybė, kad normaliai jie augs?
as tai irgi pagal vaizda ant pokelio pirkau bet labai pro saly nepramoviau tikiuosi. gerai kad neprisisodinau kruva kokiu money maker ar market more, nes vien pavadinimas lievai skamba, tokie atrodo auginami del pardavimo, skonis nesvarbu svarbu kad daug
QUOTE(Jurapelius @ 2010 05 05, 10:34)
Serzai, o į ką tie tavo pomidorai tuose maišuose pasodinti? Į žemes, ar į kokias puvenas, siurblio turinį ar panašiai... Ir koks ten šiltnamio pagrindas, tas juodas?
Labai jau viskas tvarkingai atrido
Labai jau viskas tvarkingai atrido
Tie maisai pirktiniai tai ten jau buna paruosta zeme sodinimui, nors tos zemes zeme nepavadinciau Kur organic tai tipo compostas, smirda dumblu ir pilnas visokiu sakaliu, o kiti tai durpes kazkokios bet i visus sodindamas, ne kasiau duobeles, bet isstumdziau viska i maiso sonus ir dadejau normaliu ekologisku zemiu po kokius 5l kiekvienam daigui.
Kurioi jus cia foto, juoda pagrinda pas mane matet?
QUOTE(*GREISI* @ 2010 05 05, 10:51)
o viduriniai gali užgošti esančius pakutinėje eilėje.Nu aišk jeigu nėra kokių vyšninių,tai gal nieko.Nes visi vyšniniai tokie kaip gardens delight keliaus pas mane į patį galą ,kur niekam nemaišys.
kokio plocio pas jus lysves? ir kokie tarpai tarp pomidoru? dabar tarp savuju vaikstau laisvai, bet kazi kaip bus veliau, tarpai 50cm., bet jei sodinta ne sachmatiskai tai gal ilysiu iki paskutinio
As savo 2 gardeners delight sodinsiu i prieki vienas iskart priekyje kaireje vos iejus, o kitas desineje uz salotu lysves tai jis gales plestis virs jos Tikk dabar mastau gal abudus sodinti uz salotu lysves? o prie iejimo pasodinti redzebra arba sanmarzano? nors ir situos noriu auginti keliais stiebais, nes tik po 1 turiu patarkit kanors
as kur sejau kedainiu siltnamiu sejau RAISSA F1 tai raso ten kad guldant stieba uyzauginamos 18 -22m kekes.gal kas auginot/
Papildyta:
as i siltnami dar nesodinau ir net nezinau kaip darysiu nes siemet tik pastatem o jis is lanku ir gana nemazas .darau is sonu kad po daiga butu ir per viduri plati bus metru r lysve.mano siltnamis pomidorams yra7metru ilgio ir 3,5 o agurku biskuti mazesnis
Papildyta:
as i siltnami dar nesodinau ir net nezinau kaip darysiu nes siemet tik pastatem o jis is lanku ir gana nemazas .darau is sonu kad po daiga butu ir per viduri plati bus metru r lysve.mano siltnamis pomidorams yra7metru ilgio ir 3,5 o agurku biskuti mazesnis
QUOTE(*GREISI* @ 2010 05 05, 11:51)
Nes visi vyšniniai tokie kaip gardens delight keliaus pas mane į patį galą ,kur niekam nemaišys.
Gardens delight ir Black cherry ir aš sukišau į šiltnamio galą. Dar vyšninių nemaža chebra auga, juos į kitą šiltnamį galan kišiu. Bėda tik, kad aš tų vyšninių, pasirodo, turiu labai netgi nemažai, neužteks šiltnamiuose galų Bandysiu kažkiek lauke auginti. Prie namo saulėtoj pusėj yra vietos, padarysiu atramas ir paleisiu vyniotis, tegu stiebiasi nors penkis metrus (skaičiau, kas Tommy toy 4-6 m užauga ).
QUOTE(saintlina @ 2010 05 05, 18:37)
Gardens delight ir Black cherry ir aš sukišau į šiltnamio galą. Dar vyšninių nemaža chebra auga, juos į kitą šiltnamį galan kišiu. Bėda tik, kad aš tų vyšninių, pasirodo, turiu labai netgi nemažai, neužteks šiltnamiuose galų Bandysiu kažkiek lauke auginti. Prie namo saulėtoj pusėj yra vietos, padarysiu atramas ir paleisiu vyniotis, tegu stiebiasi nors penkis metrus (skaičiau, kas Tommy toy 4-6 m užauga ).
mano vysniniu daigai visai merdi nezinau ar turesiu ka i siltnami sodint
QUOTE(saintlina @ 2010 05 05, 17:37)
Tommy toe varė pas mane iki trijų,paskui jau pjoviau ,stiebų gan daug buvo.
Serzai ,o money maker skanūs.Auginu vieną daigą šiemet.Tikrai už alicante skanesni,tik kad alicante gal daugiau.
Nuotrauka tommy toe.
Papildyta:
Čia jau šiltnamio viršūnė,kaip su Edexa šiandiena ir kalbėjome,kopėčias reikėjo neštis
QUOTE(*GREISI* @ 2010 05 05, 16:25)
Serzai ,o money maker skanūs.Auginu vieną daigą šiemet.Tikrai už alicante skanesni,tik kad alicante gal daugiau.
Nuotrauka tommy toe.
Nuotrauka tommy toe.
Na vat kaip, negalima vien is pavadinimo spresti, tada turbut peniu niekas neaugintu jei pavadinimas skoni atitiktu O kas per skonis alicante? man tai patinka tokie su rugstele, sultingi, nelabai minksti. kai pasiziuriu i faworyt pokeli tai jie man tokie sausi atrodo tai kokius patartumet kitiems metams uzsiveist?
Dabar nusipirkau pomidoru parduotuvei ir jie turi pomidoro skonio, o ir kvepia maisiuke nuo koteliu visai tokie kaip man patinka, tik odele dar tokia ju perkieta. sukirtau du ir gaila kitus valgyt, tokie skanus ir tiek nedaug Skabiau pazastis siandien siltnamyje tai reikia patrinti tuos pomidorus, kad ne tik maisiuke kvepetu, bet ir rankoi
O ta nuotraka tai tikras siaubas jei sitaip isikeros pas mane tai nei konstrukcija ju atlaikys, nei as i siltnami ieisiu reiks visus alicante ir faworyt grieztai vienu stiebu auginti
Tos virves tokios isitempusios atrodo, o as kazkoki vos ne siula nusipirkes raisiojimui ir prie gegniu galvojau prisaudysiu tokiais U klipsais, bet dabar jau abejoju ar jie atlaikys
QUOTE(daiwuxxxx @ 2010 05 05, 16:45)
mano vysniniu daigai visai merdi nezinau ar turesiu ka i siltnami sodint
na kas čia darosi šiemet
Aš pirmadienį, pažiūrėjus į savaitės prognozę, nuo dūšios visus augintinius paliejau - nu, galvoju, visą savaitę šilta, saulėta, tegu džiaugiasi. Ir te tau - jokios saulės, šalta, pomidorai šlapi
QUOTE(martam @ 2010 05 05, 11:59)
O kur gavot pomidorų MONROE sėklų, aš šiemet ieškojau, bet neradau.Teko skaityti kad pagal skonį jie vertinami aukščiausiais balais.
as juos pirkau turguje daigais is pazystamos merginos,bet tikrai nenusivyliau ,jie labai ankstyvi .
QUOTE(serzas @ 2010 05 05, 18:38)
Na vat kaip, negalima vien is pavadinimo spresti, tada turbut peniu niekas neaugintu jei pavadinimas skoni atitiktu O kas per skonis alicante? man tai patinka tokie su rugstele, sultingi, nelabai minksti. kai pasiziuriu i faworyt pokeli tai jie man tokie sausi atrodo tai kokius patartumet kitiems metams uzsiveist?
Dabar nusipirkau pomidoru parduotuvei ir jie turi pomidoro skonio, o ir kvepia maisiuke nuo koteliu visai tokie kaip man patinka, tik odele dar tokia ju perkieta. sukirtau du ir gaila kitus valgyt, tokie skanus ir tiek nedaug Skabiau pazastis siandien siltnamyje tai reikia patrinti tuos pomidorus, kad ne tik maisiuke kvepetu, bet ir rankoi
O ta nuotraka tai tikras siaubas jei sitaip isikeros pas mane tai nei konstrukcija ju atlaikys, nei as i siltnami ieisiu reiks visus alicante ir faworyt grieztai vienu stiebu auginti
Tos virves tokios isitempusios atrodo, o as kazkoki vos ne siula nusipirkes raisiojimui ir prie gegniu galvojau prisaudysiu tokiais U klipsais, bet dabar jau abejoju ar jie atlaikys
Šiaip tai vyšniniai tokie ir rūgštūs ir saldūs .Money maker tradiciniai pomidorai,o faworyt,tai mėsingi man rodos sausoki.O alicante nieko,tik truputį visko trūksta.Nu gardens delight vaikui turėtų labai patikti.Jie man vieni iš skaniausių.
O daugelį sėklų pirkau iš čia
http://www.thompson-...getables-t.html
QUOTE(*GREISI* @ 2010 05 05, 17:47)
Šiaip tai vyšniniai tokie ir rūgštūs ir saldūs .Money maker tradiciniai pomidorai,o faworyt,tai mėsingi man rodos sausoki.O alicante nieko,tik truputį visko trūksta.Nu gardens delight vaikui turėtų labai patikti.Jie man vieni iš skaniausių.
pas mane moneymakeriu daigu siemet per daug ziauriai, tai sakiau lauke pasodinsiu, jei skanus o favorytai nelabai skanus ? jei lyginti su jaucio sirdim tai sausesni ? dar galiu pora daigu nesodinti i siltnami, ju vieta kam nors kitam uzleisti