Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(jolanka @ 2010 05 02, 22:39)
'
Labai degu Maskarpones tortuka daryti, ale irgi jauciu reikes rugstinti man ji.

Bent jau Mascarpone su braskemis tikrai nesaldus schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(jolanka @ 2010 05 02, 23:39)

Labai prasau pasidalinti, kaip jus darote? Na, man visi per saldus tortai  ax.gif mazinu cukru...

nu man tai tam ir tortas ,kad saldus butu biggrin.gif
Atsakyti
Jau kad prideje grozybiu doh.gif puse dienos praziopsau,kai uzeinu biggrin.gif ...tikrai matosi labai ,kad tobulejama ne dienom ,o valandom ,kai pasiziuri senuosius tortus thumbup.gif

as mamu dienai bandziau kremines roze,ne taip lengva pasirodo doh.gif ,mazoji krema lygino su trupiniais maisydama ir rasem kartu dviem rankom doh.gif biggrin.gif

va rezultatas

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emiga: 02 gegužės 2010 - 23:24
Taip taip, kremu dirbti labai nelengva, ypač kai reikia rašyti tekstus, gaminti rožes ir pan.

Kokių Jūs gražių tortų pridėjot, visi tokie valgomi valgomi wub.gif Ir Žaismingo Stiklo (aš žinok linkusi Tave kaip ir MMG paversti į Ž.S.) lotuliukas.gif ir Jolankos, nu visi tie, kurie su vaisiais, grietinėle, ganašu, kokosu, nu jie man visada patys pačiausi, tie teminiai visi gražu labai pažiūrėti žinoma, ale į pilvą pirmenybę teikčiau Jūsiškiams 4u.gif 4u.gif 4u.gif

dabar apie gėlytes...apsidengiau tortą mase, pasiėmiau gėlytės formelę, lengvai paspaudžiau ant masės, kad liktų gėlės kontūras, išsiplakiau aisingą, apsipiešiau per ploną antgliuką tą kontūrą, o toliau drėgnu teptuku braukiau į gėlės vidų, visa komedija 4u.gif patiko labai galiu pasakyti ax.gif ant ryškių spalvų tas siuvinėjimas labai neblogai žiūrisi...teptukas negali būti visiškai šlapias, aisingas bijo drėgmės, bet tokiu nusgręžtu drėgnu labai gerai piešiasi, na ir aisingas turi būti nei per tirštas, nei per skystas...
Atsakyti
QUOTE(Vigilyte @ 2010 05 02, 22:12)
o aš dar neramuolės ir ž. stiklo torčiukus peržiūrėjau doh.gif , aina sau...nu super, super, toks grožis,gaila būtų valgyti blush2.gif

aciu ax.gif

olesta nu tu pavarei thumbup.gif kaip graziai krepselis atrodo, o dvieju auktu torto kokios geles bigsmile.gif saunuole thumbup.gif
emiga, tau puikios rozes pavyko thumbup.gif
benomama, toks labai labai apetitnas, mielai gabaliuka sukirsciau ax.gif
jolanka, to rudojo irgi gabalelio noreciau rolleyes.gif
Atsakyti
tas gėles ir Tu turi mirksiukas.gif aisingą plakt moki, nu teptuką kaip nors manau irgi virtuvėj rasi mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

Tortų gražumas čia pas jus.. wub.gif thumbup.gif

turiu klausimą, gavau užsakymą 4klasės pabaigtuvėms, dabar trūksta idėjų kaip papuošt..ir taipp galvoju,ir taip.. tokia mintis susisuko, tortą daryti kaip laiptus, 1klase,2,3,4 ir ant virsaus 5.. bet tai kai pabandžiau tai įsivaizduoti,ar nesugrius man tas tortas g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(miskouoga @ 2010 04 30, 14:21)
Uzniuks, labai grazus tavo tortas  thumbup.gif
Papasakok, kokio skersmens aukstai ir kiek svere tortas. Manes irgi laukia vestuvinis.

Dėkui 4u.gif
su skersmenimis biški susiximyčinau blush2.gif bijojau pamažinti tortą tai apatinį dariau 30cm, vidurinis 22, viršus 15... tai kadangi padėklą turėjau 31 cm, tai negražu kai nebesimato jo...
Svoris buvo apie 6 kg, nes mano svarstyklės jau nebesvėrė....

QUOTE(red69 @ 2010 05 02, 13:03)
gavau užsakymą 29 gegužės pagaminti 3 arba 4 aukštų vieną tortą dviems progoms: krikštynoms 2 vaikučių ir sidabrinių vestuvių proga.Viskas viename turi būti.
Atsisakyti nelabai norisi,o idėjų pagal mano galimybes kolkas kaip ir nėra. doh.gif

ir išvis,mano nuomone,kažkaip nelabai rišasi senelių vestuvių tortas ir anūkų krikštynų tortas viename.Galvoju,gal pasiūlyt 2 tortus po 2 aukštus g.gif
Gal Jūs  ką patarsit?  4u.gif

Aš sakyčiau tiktai daryt du tortus (tau pačiai bus žymiai lengviau ir tortai bus skirtingų skonių, svečiams įdomiau) o taip tai keturi aukštai be sutvirtinimo man atrodo rizikinga g.gif
Atsakyti
Na tas atsiliepimas apie vis saldzius tortus... doh.gif tai isidet gal druskos reikia lotuliukas.gif lotuliukas.gif nugi tortai niekad nebus nesaldus doh.gif atsiprasau, kad taip parasiau...
Atsakyti
Idesiu ir as tortuka, senai jis padarytas, bet vis nedrystu ji deti blush2.gif baltas biskvitas su jogurto ir grietineles su vaisiais pertepimas. Puosta jei taip galima pavadinti su sokoladu ir grietinele
user posted image
Atsakyti

ir mes su dukryte vaišinam varškiniu vyšniniu tortu su vynuogėmis, MMG, aisingas.... iš karto pasakau, kol kritika neapvertėt, antro aukšto visai neturėjo būti, tiesiog apsi9graibiau, kad likutį biskvito plono turiu ir kremo liko nuo pirmo aukšto, todėl nedailiai žiūrisi ir aukščiai ir skersmenys, bet jo neliko vis tiek blush2.gif

user posted image
[/quote]
Gal receptuka galima butu sio tortuko? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pakvaisus @ 2010 05 03, 09:18)
Laba diena  4u.gif

Tortų gražumas čia pas jus..  wub.gif  thumbup.gif

turiu klausimą, gavau užsakymą 4klasės pabaigtuvėms, dabar trūksta idėjų kaip papuošt..ir taipp galvoju,ir taip.. tokia mintis susisuko, tortą daryti kaip laiptus, 1klase,2,3,4 ir ant virsaus 5.. bet tai kai pabandžiau tai įsivaizduoti,ar nesugrius man tas tortas  g.gif  rolleyes.gif

kepk is medaus torto,bus visai lengva padaryti,jei neklystu,tai cypsiukas laiptus dare,ideja gera 4u.gif
Atsakyti