Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

SOS!!!!! SOS!!!!!

pas mane jau viskas procese, t.y. tortas apteptas laukia saldytuve.

Bandau mase pasidaryt pagal si recepta http://www.supermama...;#entry20476404 doze siek tiek pamazinau, taciau kazkas matyt ne taip. Mase visai neelastinga, nei kiek, biskiuka pakociojau, bet pabandzius paimti iskart suplyso. suskeldejusi tokia. Na jei dar budros truksta tai nieko - pridesiu, ar jau i siuksledeze sveist? verysad.gif
Padekit fear.gif

P.S. atsiprasau, gal as cia ir ne vietoj, bet nezinau ko griebtis doh.gif
Atsakyti
kazkas ne taip su nuoroda. neismeta i recepta, o ismeta i pagrindini SM puslapi, o pagal aprasyma sakyciau dregmes truksta- per daug pudros... arba kisk i mikrobangine keliom sekundem.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karapuzike: 02 gegužės 2010 - 17:52
va Jums mamos, medutis, bezė, MMG

user posted image

ir mes su dukryte vaišinam varškiniu vyšniniu tortu su vynuogėmis, MMG, aisingas.... iš karto pasakau, kol kritika neapvertėt, antro aukšto visai neturėjo būti, tiesiog apsi9graibiau, kad likutį biskvito plono turiu ir kremo liko nuo pirmo aukšto, todėl nedailiai žiūrisi ir aukščiai ir skersmenys, bet jo neliko vis tiek blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(red69 @ 2010 05 02, 14:03)

Dedu maišą parodyt,labai nepeikit,pirmą kart dariau,tai visas kreivas šleivas,na bet vistik maišas ax.gif  biggrin.gif

LABAI FAINAS MAIŠAS...JIS IR NETURI BUTI IDEALIAI LYGUS....LABAI GERAI ,KAD SIEK TIEK REIVAS,ŠLEIVAS.....TIKROVISKIAU ŽIURISI.... thumbup.gif
OLESTA,LABAI DAILUS ANTRASIS TORTAS,NA AS NEZIURIU TU DYDZIU IR SKERSMENS,BET PATI SPALVA LABAI GRAZI IR TAS VADINAMAS GELIU SIUVINEJIMAS SUPER ATRODO
O KREPSELIO DSANGTIS IS KO?IS VAFLIO? g.gif
Atsakyti
Ačiū, dangtis iš medučio lakšto, bezė, viskas atremta į gėles, rankenos šokoladinės...
Atsakyti
Laba 4u.gif
Atnesu savo mamytems darytus tortukus
user posted image
user posted image
Realiai spalvos grazesnes.
Tortas mixas: balti biskvitai, sokoladas, migdolai, grietinele su kokosu, gelytes pastilazas, aisingas.
Atsakyti
kaip sąžiningai, kad nei vienai skriaudos nebūtų thumbup.gif
Atsakyti
Olesta, Olesta...tavo krepselis dvelkia tokiu pavasariu wub.gif wub.gif wub.gif Lb grazu

Z. stikle - taviskiai tokie apetitni wub.gif
Atsakyti
o aš dar neramuolės ir ž. stiklo torčiukus peržiūrėjau doh.gif , aina sau...nu super, super, toks grožis,gaila būtų valgyti blush2.gif
Atsakyti
'Juodasis miskas', sokoladinis ganasas ir sokoladiniu roziu mases a la geles

user posted image

Pirmi kartai gyvenime, plakti, puosti, zaisti, ir a la geles) daryti..... biggrin.gif

Siandiena ir ragavom, nu labai skanu, tik man tas tarpinis tarp biskvitu sokolado sluoksniukas gavosi kietas, bet dariau viska kaip recepte - 200 g sokolado ir 3 saukstai grietineles (nes kazkur radau pastaba, kad vietoj pieno grietinele pilti).
Ir gerai kad radau Olestos pastaba, kad i krema deti tik 80 g cukraus, o recepte tai net 200g g.gif O dar vysniu sudejau visa 400 g poka, vistiek neperrugstu man.

Labai prasau pasidalinti, kaip jus darote? Na, man visi per saldus tortai ax.gif mazinu cukru...

O Rafaelo svajone irgi dariau, puosiau paprastai, grietinele ir drozlemis kokoso ir migdolais be luobeles, na bet ir tas man laaaabai per saldus.

user posted image

Labai degu Maskarpones tortuka daryti, ale irgi jauciu reikes rugstinti man ji.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolanka: 02 gegužės 2010 - 21:40
jolanka,saunuole,tikrai dailus tortai 4u.gif
Atsakyti
Prisiziurejau torciukuu graziu ir skaniu, tai parodau ir savo
user posted image
Biskvitas- Meska siaureje, pertepimas- grietinele su zle gabaliukais, sonai kaip matos sausainukai sokoladiniai, sokoladinis glajus ir rozes Cipciuko mases, zalia papuosimai-sviestinis kremas.
Toks gaivus gavosi mmmmmmmmmmmmmmmmmmm............. istirpo greitai nuo stalo

(Kaip pamate pusbrolis g.gif klause, ar cia tortas su desrelemis doh.gif )

Olesta- kaip tos geles piesiamos??? kur ant dviaukscio torciuko g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo benomama: 02 gegužės 2010 - 22:07