Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Nu nesimiega man nesimiega...užmigdžiau maže savo ir ateinu -žiuret tortu,o čia nieko nera...negerai negerai...... schmoll.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
nu tiek to, kelis įkelsiu, bet krepšio tai jau šiandien nefotkinsiu, tingiu baisiai, o ir tamsu jau...
varškinis vyšnių tortas ar kaip jį čia pavadinus...pastiliažas....marcipanas...
user posted image

user posted image user posted image

Tortas Pasaka, su varškiniu-jogutiniu pertepimu ir persikais.....pastiliažas, MMG, aisingas..

user posted image

niu ir vienintelis kitoks nei dauguma, medaus tortas, marcipaniniai multikieriai, bezėėėėėė lotuliukas.gif

user posted image

Atsakyti
Padavė Olesta vaizdų prieš miegą blink.gif thumbup.gif multikieriai gražučiai, ir teletabiai kukliai taip bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2010 05 01, 22:13)

virtuvej virtuvej buvau...kiauras 2 dienas...11 tortu kol sulipdžiau..... doh.gif
aha to pirmo fotolabai neaiškios,bet labai skubejau,tai kokios gavosi tokios...realiai tikrai gražu.....

greitai rodyk savo krepšely ir kitus,o tai jau tuoj eisiu miegot..... lotuliukas.gif

blink.gif blink.gif per dvi dienas 11tortųųų??? blink.gif Tai fiziškai neįmanoma.. na bent jau man doh.gif aš keturis tortus per tris dienas vos sutvarkiau jau kelinta naktis nueinu paryčiais miegot... o čia 11... nu joooo... vikrios Jūs thumbup.gif

Oi... nu bet ir superiniai tortai... tik grožėkis ir seilę varvink wub.gif

Na aš ir jungiuos prie chebros kuri peržiūrėjo OLESTOS skanumynų galerija, na ir ką... nugi ir viskas apakau ir išėjau thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 05 01, 23:03)
nu tiek to, kelis įkelsiu, bet krepšio tai jau šiandien nefotkinsiu, tingiu baisiai, o ir tamsu jau...

Labai grazu 4u.gif O sakyk, ant to su teletabiais, tai lapeliai is kokios mases padaryti: beze, ar aisingo. ar sarlot? g.gif
Atsakyti
jooo davet vaizdu, kaip jus viska spejat? kirbes kokie grazuoliai, olestos nuotaikingi, rugiageles labai svelnus , ir visu kitu tik spek ziuret bigsmile.gif as vos bespeju temas sekti, saunuoles mergaites 4u.gif
Atsakyti
Ačiū 4u.gif prie teletabių lapeliai buvo iš Šarlot sviestinio kremo, ant žaliojo torto su drugeliais tos žalios linijos ir lapeliai irgi iš to paties kremo, žodžiu sunaudojau iki paskutinio lašo ax.gif
Atsakyti
Labas rytas...Olesta vakar nesulaukiau,tai šiandien žiopsau......gražu ,tikrai gražu....
Žaismingas stiklas,ymanoma viskas ymanoma......kai darbe dirbau ,tai po 30 tortu per diena ir daugiau padarydavau,bet tai ten aišku serijine gamyba...visai kas kita...... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 05 02, 09:48)
Ačiū  4u.gif  prie teletabių lapeliai buvo iš Šarlot sviestinio kremo, ant žaliojo torto su drugeliais tos žalios linijos ir lapeliai irgi iš to paties kremo, žodžiu sunaudojau iki paskutinio lašo  ax.gif

Vadinasi MMG nebijo sarlot bigsmile.gif nu saunuma-viena dilema isspresta biggrin.gif
Atsakyti
kaip ji bijos, jei ant jos dedam klojam MMG, tai ir ant viršaus galima, net grietinėlės nebijo, esu pakraščius darius bakuganų tortui apvadą iš grietinėlės, neatsitiko absoliučiai nieko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2010 05 01, 11:49)
Uzrasas, "gana galvoti apie masinas"
user posted image
Aguoninis biskvitas daug jogurtinio kremo su vysniomis ir persikais. Kiekviena puse  beveik po 1 kg. Sokoladine saldainiu mase, MMg, aisingas

jėgelė 4u.gif thumbup.gif iki vyro gimtadienio dar visi 3 mėnesiai, gal išmokčiau ir aš- norėčiau tokio blush2.gif jeigu nebūtų sunku, gal galėtumėt smulkiau parašyt, kaip gaminot ir darėt...nes nesu dariusi jokių tortų, bet būt smagu tokią dovaną vyrui padaryt hihihi.gif kas tas MMg ir aisingas ax.gif
būčiau dėkinga 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stiklo karoliukai: 02 gegužės 2010 - 09:37
Jei pasaulyje Jūsų nebūtų,
Gerumas ir meilė netektų vardų.
Nešildytų saulė, šaltiniai išdžiūtų
Ir žemė visa apsitrauktų ledu.
Visas su Mamytės Diena
user posted image
mergytės kokių grožių pridėjote wub.gif
Atsakyti