Nu nesimiega man nesimiega...užmigdžiau maže savo ir ateinu -žiuret tortu,o čia nieko nera...negerai negerai......
nu tiek to, kelis įkelsiu, bet krepšio tai jau šiandien nefotkinsiu, tingiu baisiai, o ir tamsu jau...
varškinis vyšnių tortas ar kaip jį čia pavadinus...pastiliažas....marcipanas...
Tortas Pasaka, su varškiniu-jogutiniu pertepimu ir persikais.....pastiliažas, MMG, aisingas..
niu ir vienintelis kitoks nei dauguma, medaus tortas, marcipaniniai multikieriai, bezėėėėėė
varškinis vyšnių tortas ar kaip jį čia pavadinus...pastiliažas....marcipanas...
Tortas Pasaka, su varškiniu-jogutiniu pertepimu ir persikais.....pastiliažas, MMG, aisingas..
niu ir vienintelis kitoks nei dauguma, medaus tortas, marcipaniniai multikieriai, bezėėėėėė
Padavė Olesta vaizdų prieš miegą multikieriai gražučiai, ir teletabiai kukliai taip
QUOTE(kirbe @ 2010 05 01, 22:13)
virtuvej virtuvej buvau...kiauras 2 dienas...11 tortu kol sulipdžiau.....
aha to pirmo fotolabai neaiškios,bet labai skubejau,tai kokios gavosi tokios...realiai tikrai gražu.....
greitai rodyk savo krepšely ir kitus,o tai jau tuoj eisiu miegot.....
per dvi dienas 11tortųųų??? Tai fiziškai neįmanoma.. na bent jau man aš keturis tortus per tris dienas vos sutvarkiau jau kelinta naktis nueinu paryčiais miegot... o čia 11... nu joooo... vikrios Jūs
Oi... nu bet ir superiniai tortai... tik grožėkis ir seilę varvink
Na aš ir jungiuos prie chebros kuri peržiūrėjo OLESTOS skanumynų galerija, na ir ką... nugi ir viskas apakau ir išėjau
QUOTE(Olesta @ 2010 05 01, 23:03)
nu tiek to, kelis įkelsiu, bet krepšio tai jau šiandien nefotkinsiu, tingiu baisiai, o ir tamsu jau...
Labai grazu O sakyk, ant to su teletabiais, tai lapeliai is kokios mases padaryti: beze, ar aisingo. ar sarlot?
jooo davet vaizdu, kaip jus viska spejat? kirbes kokie grazuoliai, olestos nuotaikingi, rugiageles labai svelnus , ir visu kitu tik spek ziuret as vos bespeju temas sekti, saunuoles mergaites
Ačiū prie teletabių lapeliai buvo iš Šarlot sviestinio kremo, ant žaliojo torto su drugeliais tos žalios linijos ir lapeliai irgi iš to paties kremo, žodžiu sunaudojau iki paskutinio lašo
Labas rytas...Olesta vakar nesulaukiau,tai šiandien žiopsau......gražu ,tikrai gražu....
Žaismingas stiklas,ymanoma viskas ymanoma......kai darbe dirbau ,tai po 30 tortu per diena ir daugiau padarydavau,bet tai ten aišku serijine gamyba...visai kas kita......
Žaismingas stiklas,ymanoma viskas ymanoma......kai darbe dirbau ,tai po 30 tortu per diena ir daugiau padarydavau,bet tai ten aišku serijine gamyba...visai kas kita......
QUOTE(Olesta @ 2010 05 02, 09:48)
Ačiū prie teletabių lapeliai buvo iš Šarlot sviestinio kremo, ant žaliojo torto su drugeliais tos žalios linijos ir lapeliai irgi iš to paties kremo, žodžiu sunaudojau iki paskutinio lašo
Vadinasi MMG nebijo sarlot nu saunuma-viena dilema isspresta
kaip ji bijos, jei ant jos dedam klojam MMG, tai ir ant viršaus galima, net grietinėlės nebijo, esu pakraščius darius bakuganų tortui apvadą iš grietinėlės, neatsitiko absoliučiai nieko
QUOTE(Asseni @ 2010 05 01, 11:49)
Uzrasas, "gana galvoti apie masinas"
Aguoninis biskvitas daug jogurtinio kremo su vysniomis ir persikais. Kiekviena puse beveik po 1 kg. Sokoladine saldainiu mase, MMg, aisingas
Aguoninis biskvitas daug jogurtinio kremo su vysniomis ir persikais. Kiekviena puse beveik po 1 kg. Sokoladine saldainiu mase, MMg, aisingas
jėgelė iki vyro gimtadienio dar visi 3 mėnesiai, gal išmokčiau ir aš- norėčiau tokio jeigu nebūtų sunku, gal galėtumėt smulkiau parašyt, kaip gaminot ir darėt...nes nesu dariusi jokių tortų, bet būt smagu tokią dovaną vyrui padaryt kas tas MMg ir aisingas
būčiau dėkinga
Jei pasaulyje Jūsų nebūtų,
Gerumas ir meilė netektų vardų.
Nešildytų saulė, šaltiniai išdžiūtų
Ir žemė visa apsitrauktų ledu.
Visas su Mamytės Diena
mergytės kokių grožių pridėjote
Gerumas ir meilė netektų vardų.
Nešildytų saulė, šaltiniai išdžiūtų
Ir žemė visa apsitrauktų ledu.
Visas su Mamytės Diena
mergytės kokių grožių pridėjote