Mergaitės, Jūs nerealios, jau nuo Jūsų tortų šią savaitę akys raibsta, o dar pas Cipciuką į parašą įlindus buvau
tortus sutepu, statau į šaldytuvą, kaip pilnai sustingsta kišu platų ilgą peilį po tortu ir perkeliu ant padėklo, ant kurio bus... tada pradedu puošti...
Tortas su vysniom ir karameliniu-aguoniniu sluoksniu mamyciu dienai ale alyvos, bet jos man gavosi kaip vynuoges Siaip per velai supratau, kad galejau imaisyt baltos, ir kad butu margos gelytes, ir kaip Angel pasake, reikejo dar viena ant kitos ziedukus daryt, kad iskilus butu... na kita karta zinosiu sikart vistiek man visai neblogai ziurisi, tik kazko labai isryskejo ta alyvine spalva, nors iskarto atrodo blanki, o paskui ziuriu pasidare vos ne melyna
Darbo eigoje pastiliažas pradėjo trupėti, nors laikiau maišelyje. Bandyti kokioje mikrobangėje pašildyti?
QUOTE(Amadeja @ 2010 05 01, 15:38)
Darbo eigoje pastiliažas pradėjo trupėti, nors laikiau maišelyje. Bandyti kokioje mikrobangėje pašildyti?
Paprasčiausiai kiek sudrėkinau ir problema išsisprendė
Na ir aš užbaigiu šia beprotiška savaite.... keletas irgi rimtesniu.....
pirmasis jubiliejinipirmas aukštas su grietinele jogurtu ir vaisiais,antras ir trečias -u maskarpones suriu.....MMG,šokoladine saldainiu mase,aisingas....
antrasis-su vaisiais ir grietinele,krepšelis ir šokoladines sald.mases pamaišytos su MMG
sveria apie 4 kg.....
trečias- vaisinis,MMG
pirmasis jubiliejinipirmas aukštas su grietinele jogurtu ir vaisiais,antras ir trečias -u maskarpones suriu.....MMG,šokoladine saldainiu mase,aisingas....
antrasis-su vaisiais ir grietinele,krepšelis ir šokoladines sald.mases pamaišytos su MMG
sveria apie 4 kg.....
trečias- vaisinis,MMG
Kirbe,kaip visada
Rugiagele,spalva liuks ir tortas dailus
Rugiagele,spalva liuks ir tortas dailus
Vigilyte, AČIŪ labai taigi google visagalis, o iš tiesų tai labai labai daug padeda merginos, gi visko tik čia išmokau, tekepu tik antri metai mano stažo, pienburnė dar aš tortų kepime
Kirbe, kur buvai anksčiau su tuo krepšeliuuuuu, kokia faina idėja, aš ką tik savo irgi padariau bet tai nė iš tolo neprilygsta šitam grožiui, labai faina mintis su ta skepetaite nu kada nors ir aš būsiu gudresnė....kaip gaila, kad pirmo torto foto tokia blizganti, įtariu jis realiai o lia lia atrodo
Kirbe, kur buvai anksčiau su tuo krepšeliuuuuu, kokia faina idėja, aš ką tik savo irgi padariau bet tai nė iš tolo neprilygsta šitam grožiui, labai faina mintis su ta skepetaite nu kada nors ir aš būsiu gudresnė....kaip gaila, kad pirmo torto foto tokia blizganti, įtariu jis realiai o lia lia atrodo
QUOTE(Olesta @ 2010 05 01, 14:48)
o dar pas Cipciuką į parašą įlindus buvau
as irgi ylindau pažiuret...o mama mia........ grožybiu pilna,o mums nerodo......
QUOTE(Olesta @ 2010 05 01, 20:57)
virtuvej virtuvej buvau...kiauras 2 dienas...11 tortu kol sulipdžiau.....
aha to pirmo fotolabai neaiškios,bet labai skubejau,tai kokios gavosi tokios...realiai tikrai gražu.....
greitai rodyk savo krepšely ir kitus,o tai jau tuoj eisiu miegot.....
kirbe-tu dar gyva po šitiek tortų matyt virtuvėj miegojai,viena ranką kremus plakdama
o ir visi kokie gražūs,išbaikti,su meile daryti...
o ir visi kokie gražūs,išbaikti,su meile daryti...
nebeturiu ni noro ni fotkint, nei kelt, jaučiuosi pavargusi, vaikas sirgo ir šiaip gyvenu tokiu tempu, kad toks ajusmas, kad nieko nebespėju nieko nebekelsiu šiandien, miegok spakainiai