Reikia patarimo
kodel man isplauke beze???
isplakiau viskas buvo gerai, papuosiau su konditeriniu maisu, viskas grazu, ztovejo kampai, pokiek laiko pakeliu galva susiliejo ornamentai. Kodel, gal per silta namuose?
ikisau i saldytuva ir iki rytojaus laukiu jusu patarimu ir beze istaciau i saldytuva, meginsiu ryt salta susiplakti jei ne tai nezinau ka reikes daryti tik perpuosti visa torta
QUOTE(benomama @ 2010 05 15, 00:17)
Reikia patarimo
kodel man isplauke beze???
isplakiau viskas buvo gerai, papuosiau su konditeriniu maisu, viskas grazu, ztovejo kampai, pokiek laiko pakeliu galva susiliejo ornamentai. Kodel, gal per silta namuose?
ikisau i saldytuva ir iki rytojaus laukiu jusu patarimu ir beze istaciau i saldytuva, meginsiu ryt salta susiplakti jei ne tai nezinau ka reikes daryti tik perpuosti visa torta
kodel man isplauke beze???
isplakiau viskas buvo gerai, papuosiau su konditeriniu maisu, viskas grazu, ztovejo kampai, pokiek laiko pakeliu galva susiliejo ornamentai. Kodel, gal per silta namuose?
ikisau i saldytuva ir iki rytojaus laukiu jusu patarimu ir beze istaciau i saldytuva, meginsiu ryt salta susiplakti jei ne tai nezinau ka reikes daryti tik perpuosti visa torta
arba nedavirei sirupo, arba netinkamai paruošei tortą bezavimui
Olestina kaip pradėjo gigantiškai savaitę, taip ir tęsia, įdedu tik įdomesnius
dėl kvapo senai matytas eilinis kempiniukas, tik naujas tortukas, nežinau pavadinimo, sudėjau kas skanu
Gigantė NR.2 - juodas miškas, ir vaisinis tortai, dengta MMG, daugia viskas tai MMg, tai pastiliažas, tai aisingas skirta 40 metų vedybiniam jubiliejui ir 60 gyvenimo jubiliejui... ties 40-aisiais todėl kitos rūšies gėlytės, kad kai tekėjo, moterytė, jos nuotakos puokštėje buvo hiacinto šakų
Tortas pirmąjai komunijai, medutis su vaisiais ir želė asorti, dengtas MMG, angeliukas marcipaninis, kvietkencijos MMG
QUOTE(*Jonė* @ 2010 05 14, 21:49)
Zuliaska,viskas bus gerai.Laikom kumstes
nu laikėt kumščius, bet vistiek nesigavo viskas, nes sunervino, vakar viskas buvo gerai, šiandien visa masė pradėjo šlapiuoti... nu nežinau kaip bus, tikiuos viskas gerai
snikersas, tailandietiškas ir varškės su vaisiais, visur MMG ir gėlės
Papildyta:
olestos knyga pasakiška, iš karto nukopinau pas save
Niu bet mergina, koks estetiškas jis man kaip jau bus su ta mase taip, bet vaizdelis super man patinka toks elegancija neša, trapumu ir nu labai labai man jisai gražus
vakar nebeturėjau jėgų pagirti Jūsų visų tortus, labai dailių prikepusios, ir vestuviniai gražiai įdomiai Rasytės žiūrisi, ir Zuliaskos, ir Kirbės tortai kai visada puikūs, Rugiagėlės krikštukas, niu malačiai
verdant MMG sirupą mergaitės žiūrėkit, kad jis nebūtų tiesiog verdantis vandenėlis, turi iki tam tikro laipsnio išgaruoti vanduo, kitaip masė šlapiuos, kibs, viską teisingai Asseni surašė jis turi imti sunkiai virsnoti, burbulas verčiasi per burbulą, kai darau iš dvigubos normos, o taip darau visada, tai verdu irgi 5-6 minutes, pas mane padalų nėra, bet aš stebiu sirupą, baigiant virti dedu citrinos rūgštelės, konditerinių kvapų, tada masė gaunasi ne tik gera, bet ir kvapni ir skani... ir labai pritariu Naitui, galima ją iškočioti valgomo storio ir pedantiškai lygios išvaizdos, BET tada storiau... kaip belyginčiau tortą, jei masę iškočioju per plonai, netobulumai išlenda į paviršių, ko nemato plika akis, parodo fotoapratas paskui
ir šiaip turiu klausimą, Jūs man pasakykit, kaip dailiai be ruožų iškočioti didelius masės gabalus arba reikia kočėlo metrinio, arba kažkokių gudrybių žinoti, nu išvargau vakar su tais gigantiniais apdengimais, padariau, bet kažkaip nelengvas reikalas man kaip ir su bezė didelių plotų lyginimu, o kremas taigi fainulis jetus tu mano aš ano nebebijau
vakar nebeturėjau jėgų pagirti Jūsų visų tortus, labai dailių prikepusios, ir vestuviniai gražiai įdomiai Rasytės žiūrisi, ir Zuliaskos, ir Kirbės tortai kai visada puikūs, Rugiagėlės krikštukas, niu malačiai
verdant MMG sirupą mergaitės žiūrėkit, kad jis nebūtų tiesiog verdantis vandenėlis, turi iki tam tikro laipsnio išgaruoti vanduo, kitaip masė šlapiuos, kibs, viską teisingai Asseni surašė jis turi imti sunkiai virsnoti, burbulas verčiasi per burbulą, kai darau iš dvigubos normos, o taip darau visada, tai verdu irgi 5-6 minutes, pas mane padalų nėra, bet aš stebiu sirupą, baigiant virti dedu citrinos rūgštelės, konditerinių kvapų, tada masė gaunasi ne tik gera, bet ir kvapni ir skani... ir labai pritariu Naitui, galima ją iškočioti valgomo storio ir pedantiškai lygios išvaizdos, BET tada storiau... kaip belyginčiau tortą, jei masę iškočioju per plonai, netobulumai išlenda į paviršių, ko nemato plika akis, parodo fotoapratas paskui
ir šiaip turiu klausimą, Jūs man pasakykit, kaip dailiai be ruožų iškočioti didelius masės gabalus arba reikia kočėlo metrinio, arba kažkokių gudrybių žinoti, nu išvargau vakar su tais gigantiniais apdengimais, padariau, bet kažkaip nelengvas reikalas man kaip ir su bezė didelių plotų lyginimu, o kremas taigi fainulis jetus tu mano aš ano nebebijau
kokie groziai, olesta, knyga pasakiska, vestuvinis toks traputis atrodo, labai grazu, kitu jau nicu nebepamenu bet tkur rugiagele nori poros gabalu as irgi mielai viena sukirsciau, kiti ir labai grazus, turtingas savaitgalis sis
Olesta, knyga nereali spalvos superines...
QUOTE(Olesta @ 2010 05 15, 07:47)
Niu bet mergina, koks estetiškas jis man kaip jau bus su ta mase taip, bet vaizdelis super man patinka toks elegancija neša, trapumu ir nu labai labai man jisai gražus
vakar nebeturėjau jėgų pagirti Jūsų visų tortus, labai dailių prikepusios, ir vestuviniai gražiai įdomiai Rasytės žiūrisi, ir Zuliaskos, ir Kirbės tortai kai visada puikūs, Rugiagėlės krikštukas, niu malačiai
ir šiaip turiu klausimą, Jūs man pasakykit, kaip dailiai be ruožų iškočioti didelius masės gabalus arba reikia kočėlo metrinio, arba kažkokių gudrybių žinoti, nu išvargau vakar su tais gigantiniais apdengimais, padariau, bet kažkaip nelengvas reikalas man kaip ir su bezė didelių plotų lyginimu, o kremas taigi fainulis jetus tu mano aš ano nebebijau
vakar nebeturėjau jėgų pagirti Jūsų visų tortus, labai dailių prikepusios, ir vestuviniai gražiai įdomiai Rasytės žiūrisi, ir Zuliaskos, ir Kirbės tortai kai visada puikūs, Rugiagėlės krikštukas, niu malačiai
ir šiaip turiu klausimą, Jūs man pasakykit, kaip dailiai be ruožų iškočioti didelius masės gabalus arba reikia kočėlo metrinio, arba kažkokių gudrybių žinoti, nu išvargau vakar su tais gigantiniais apdengimais, padariau, bet kažkaip nelengvas reikalas man kaip ir su bezė didelių plotų lyginimu, o kremas taigi fainulis jetus tu mano aš ano nebebijau
tai buvo jaunosios toks prašymas tai tortai dideli į kiekvieną aukštą negaliu sudėt gėlių tai taip ir sumąsčiau iš viso 29 gėles sudėjau ) o jaunosios puokštė irgi tokia bus, gėlės ir tokios bus ant stalo, dėl to ir tortas toks. patko ir jaunąjai.
o dėl kočėlo ir man bėdos, aš tokį nediduką, tai ir būna su ruožais... bet kaip užknisa negaliu, reik galvot apie normalesnį. metrinis kaip tik būtų ))
olesta,labai gražu,knyga ypač neš greičiau likusius
zuliaska-labai dailu,o sutvirtinimus dėjai po tortais?
zuliaska-labai dailu,o sutvirtinimus dėjai po tortais?
Kas liecia kocelus tai as naudoju va toki
nelimpa jo pavirsius, ir dar privalumas tas kad galima reguliuoti mases auksti ta prasme nuo 1iki 8 mm storio, bet minusas jo tas, kad jau dvigubo torto ar didesnio skermens juo neiskociosi
nelimpa jo pavirsius, ir dar privalumas tas kad galima reguliuoti mases auksti ta prasme nuo 1iki 8 mm storio, bet minusas jo tas, kad jau dvigubo torto ar didesnio skermens juo neiskociosi
jo dėjau, pagaliukus ir kartoniukus, nes kitaip būtų manau neatlaikęs svorio. 10kg svėrė viskas. tai vat.
Nuostabūs visų tortai
Rasyte, gražūs vestuviniai
Rugiagėle man toks mielas krikštynų tortukas
Olestos kaip visada, nebėra ką pasakyt
Zuliaska puikiai viskas pavyko
Norėjau paklaust, ten gyvos gėlės? Jei taip, tai kaip paruošt jas ir ar su kolbikėm dedat?
Rasyte, gražūs vestuviniai
Rugiagėle man toks mielas krikštynų tortukas
Olestos kaip visada, nebėra ką pasakyt
Zuliaska puikiai viskas pavyko
QUOTE(zuliaska @ 2010 05 15, 10:28)
jo dėjau, pagaliukus ir kartoniukus, nes kitaip būtų manau neatlaikęs svorio. 10kg svėrė viskas. tai vat.
Norėjau paklaust, ten gyvos gėlės? Jei taip, tai kaip paruošt jas ir ar su kolbikėm dedat?
taip ten gyvos, be tdabar tai olesta mane truputį sunervino. paimta tulpė, jos kotelis pamerktas į išlydytą vašką, tada dėta ant tortą, aš sukišau į tortą, bet olesta paklausė ar tas vaškas neatšoks nuo drėgmės, tai va aš nežina, dar reikėjo foliją apvyniot, kitą kart taip darysiu. o vaškas sulaiko drėgmę gėlėje ir ji bus dar iki ryt vakaro graži bent taip turi būt ) liko man viena, tai pažiūrėsiu kaip ji laikos