Aciu..
Zuliaska, labai zaismingas tortukas
Kirbe, apziurejau tavo masinukes, nu liuks, man reiks greitu laiku kazka tokio meistraut...
QUOTE(kirbe @ 2010 05 14, 15:16)
aha...lipdau čia tuos dvynius kiekviena savaite...kažkokia mašinyčiu manija....
labai smagu,kad patiko medaus tortas.....aš tik šita ir kepu.....
rugiagele26 ,jau koks mielas tortas...... kopijuosiu....
zuliaska ,labai fainasa greitukas tavo.....
labai smagu,kad patiko medaus tortas.....aš tik šita ir kepu.....
rugiagele26 ,jau koks mielas tortas...... kopijuosiu....
zuliaska ,labai fainasa greitukas tavo.....
kirbe tai kur tas tavo medaus receptas?) įmesk man į až jei nesuku.
o dėl mašinyčių tavo tai labai fainos, man ir reiktų išmokti jas daryt, alė nelabai man kas gautųsi.
Akvilyte aštunkojis , kaip tikras ir tokia spalva graži ir dar kepurius
Rugiagėle atrodo nu lyg ir nieko labai mandro (batukai kitas reikalas ) , bet tikrai LABAI LABAI gražu
Zuliaska greitukas fainuolis , aš tokio per savaitę nenulipdyčiau iki figūrėlių man kaip iki kosmoso
Rugiagėle atrodo nu lyg ir nieko labai mandro (batukai kitas reikalas ) , bet tikrai LABAI LABAI gražu
Zuliaska greitukas fainuolis , aš tokio per savaitę nenulipdyčiau iki figūrėlių man kaip iki kosmoso
QUOTE(akvilyte @ 2010 05 14, 00:31)
sveikos,
vakar pasidariau apdengimo masę pagal meian... vakar ji buvo puiki.. šiandien nutariau dengti torčiuką... išsivyniojau aš ją ir net silpna pasidarė.. sutrupėjo visa.... minkiau minkiau aš ją ir su šlapiom rankom ir su aliejuotom.. apdengiau šaip ne taip, bet tragiškai viskas gavosi tai gal kas turit minčių ką ne taip padariau, ko nepadariau, kad taip nutiko
ir dar klausimukas: su kokia dengimo mase lengviausai dirbt ir kurią galėtų pasigamint nelabai sunkiai... kokia jūsų mėgstamiausia ???
vakar pasidariau apdengimo masę pagal meian... vakar ji buvo puiki.. šiandien nutariau dengti torčiuką... išsivyniojau aš ją ir net silpna pasidarė.. sutrupėjo visa.... minkiau minkiau aš ją ir su šlapiom rankom ir su aliejuotom.. apdengiau šaip ne taip, bet tragiškai viskas gavosi tai gal kas turit minčių ką ne taip padariau, ko nepadariau, kad taip nutiko
ir dar klausimukas: su kokia dengimo mase lengviausai dirbt ir kurią galėtų pasigamint nelabai sunkiai... kokia jūsų mėgstamiausia ???
man pastilažas labai patinka.
o į tą MMG tai per daug cukraus pudros iš karto pridėjai. Reikėjo mažiau, ir palikti bręsti. Kitą dieną gi galima dadėti cukraus pudros tiek, kad galima būtų normaliai kočiot.
bet jau aštuonkojis
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 05 14, 14:04)
........ nu kodel man pradeda vis slapiuot ta mase... tikiuosi nenubegs... nors anais kartais nenutekejo...
Dengei MMG?
Galiu del jos pasakyti tik viena. Ji puiki mase. Bet slapuoja tik del vienos priezasties. Nedavirtas sirupas.
Ag gali ta mase be krakmolo ar pudros kocioti rtiesiai ant stalo? Ar lipma stipriai? Jeigu stipriai limpa, ir netgi su pudra ar krakmolu siek tiek limpa, tai sirupas nedavirtas
QUOTE(Asseni @ 2010 05 14, 17:12)
Dengei MMG?
Galiu del jos pasakyti tik viena. Ji puiki mase. Bet slapuoja tik del vienos priezasties. Nedavirtas sirupas.
Ag gali ta mase be krakmolo ar pudros kocioti rtiesiai ant stalo? Ar lipma stipriai? Jeigu stipriai limpa, ir netgi su pudra ar krakmolu siek tiek limpa, tai sirupas nedavirtas
Gali but, nes nesuprantu kiek ten ji virt reik... bet tikiuos nenuplauks mase sikart... o kita kart ilgiau virsiu...
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 05 14, 16:20)
Gali but, nes nesuprantu kiek ten ji virt reik... bet tikiuos nenuplauks mase sikart... o kita kart ilgiau virsiu...
Ir nereikia nieko suprast As verdu lygiai 5 min nuo uzvirimo ant 8, beveik ant stipriausios ugnies, pas mane el. virykle su 9 skaiciukais. Tada viskas super. Bent puse min paverdu maziau, psio, blogai, slapuoja mase. Net nereikia ir torto dengt, kad tai suprast, jau ja lieciant jauciasi, kad netokia kaip reikia. Ir jau pudros kiekis ar krakmolas cia nepadeda.
Cia reikia jau ziureti stipruma pagal savo virykle
Ojeij kiek graziu torciuku maciau, atskirai nevardinsiu, nes visu nicku ir neprisiminciau Super..saunuoles
O as atnesu savo vykelius-nevykelius...
Kiek streso apturejau pries pusvalandi atvaziavo pasiimt tortu nepaskambine o ziedai dar nesudziuve gerai ir nedazyti tai po prakaitu per 5 minutes apsisukau alia daugiau taip nenoriu Fotkiu net normaliu nepasidariau, po viena kadra nutraukiau belekaip
Tai parodau
Sausainiukai kurie bus naudojami vietoj korteliu sveciams (mintyse man jie buvo grazesni, alia gavos kas gavos...)
Jaunikio torciukas (juodasis miskas)
Ir jaunosios (rafaelo su persikais)
Abu po be keliu gramu po 7 kg
Kiek streso apturejau pries pusvalandi atvaziavo pasiimt tortu nepaskambine o ziedai dar nesudziuve gerai ir nedazyti tai po prakaitu per 5 minutes apsisukau alia daugiau taip nenoriu Fotkiu net normaliu nepasidariau, po viena kadra nutraukiau belekaip
Tai parodau
Sausainiukai kurie bus naudojami vietoj korteliu sveciams (mintyse man jie buvo grazesni, alia gavos kas gavos...)
Jaunikio torciukas (juodasis miskas)
Ir jaunosios (rafaelo su persikais)
rasyte,man grazu
Merginos jus visos saunuoles
Mano tortikas, su rududu kremu ir slyvom, visa kita mmg
Mano tortikas, su rududu kremu ir slyvom, visa kita mmg
QUOTE(rasyte_ @ 2010 05 14, 18:26)
Ojeij kiek graziu torciuku maciau, atskirai nevardinsiu, nes visu nicku ir neprisiminciau Super..saunuoles
Tai parodau
Tai parodau
Na idomu... aij cia tie su veliavom, kur reikejo padaryt ale prie ko cia jos... jaunikis vienos tautybes gal, o jaunoji kitos? vel jauciu kaip vepla pasirodziau
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 05 14, 19:18)
Na idomu... aij cia tie su veliavom, kur reikejo padaryt ale prie ko cia jos... jaunikis vienos tautybes gal, o jaunoji kitos? vel jauciu kaip vepla pasirodziau
Jep, jaunikis vokietaitis, jaunoji - lietuvaite..ir norejo tai pabrezti... nzn ar man tai pavyko Vnz...visi papuosimai ju norai, as buciau darius kitaip