Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(akvilyte @ 2010 05 13, 23:31)
sveikos,

vakar pasidariau apdengimo masę pagal meian... vakar ji buvo puiki.. šiandien nutariau dengti torčiuką... išsivyniojau aš ją ir net silpna pasidarė.. sutrupėjo visa.... minkiau minkiau aš ją ir su šlapiom rankom ir su aliejuotom.. apdengiau šaip ne taip, bet tragiškai viskas gavosi sad.gif tai gal kas turit minčių ką ne taip padariau, ko nepadariau, kad taip nutiko  unsure.gif

ir dar klausimukas: su kokia dengimo mase lengviausai dirbt ir kurią galėtų pasigamint nelabai sunkiai... kokia jūsų mėgstamiausia ???

del meian mases nalabai ka galiu ir pasakyti, bet atsakant i antraji klausima, tai mano megstamiausia (ir jau netrumpa laika) yra pastiliazas, ji puikiai atsigaivina sualiejum jeiugu kartais trupa. Zinoma pasitaiko liapsusu, bet man ji vistiek geriausia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(eglejk @ 2010 05 14, 07:10)
del meian mases nalabai ka galiu ir pasakyti, bet atsakant i antraji klausima, tai mano megstamiausia (ir jau netrumpa laika) yra pastiliazas, ji puikiai atsigaivina sualiejum jeiugu kartais trupa. Zinoma pasitaiko liapsusu, bet man ji vistiek geriausia  rolleyes.gif

bet jik pastiliazas kietėja g.gif ar aš klystu? jis tinka tortų dengimui?? bigsmile.gif aš turėjau likusio pastiliažo dar nuo kalėdų doh.gif kadangi pamiršau pasilikt balto tai teko akis daryt iš to seno lotuliukas.gif tai met širdis atsigavo koks jis malonus.. kaip tik pagalvojau kad su tokiu dengti torta butu tikras malonnumas... jei tinka tam reikalui tai nuostabu bigsmile.gif

o čia vakarykštis liapsusas.. sūnaus antro gimdienio proga.... kt karta zinosiu kad reik ne paskutiniam vakarui pasilikt doh.gif

išbandžiau apačiai juodą mišką.. o viršuj kitas torčiukas... vienos forumietės. žiūrėsim kas per skonis biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
akvilyte, koks simpatiškas aštunkojis wub.gif tikrai šaunuolė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2010 05 14, 08:18)

išbandžiau apačiai juodą mišką.. o viršuj kitas torčiukas... vienos forumietės. žiūrėsim kas per skonis  biggrin.gif

Nu labai dailu thumbup.gif
Atsakyti
man irgi labai fainas aštunkojis!!
Atsakyti
Olesta, rutyte, naitai, ačiū labai už atsakymus 4u.gif . Nerizikavau ir aprengiau barbę MMG, tik sijoną dzibuosiu ax.gif
Atsakyti
Labutis.....koks ydomus tortas-aštunkojis.... thumbup.gif
mano šiandien dvi mašinytes ir drugelis.....tik kažkaip drugelis realiai ryškesnis atrodo.....dzibavau aisingu.....m,ašinytes dengtos MMG
user posted image
user posted image
Atsakyti
Kaip sauniai Olesta pradejo savaite thumbup.gif . Ale koki giganta padare blink.gif , ogo
Labai patiko asaraa'os pukuotukas, toks linksmas
O jau akvilyte'es ideja su astunkuoju superine
kirbe, ale, klausyk, dvinius lipdai biggrin.gif Prie to pacio.... Sirdingai dekinga uz medaus torto recepta, jau man tai pasakisko skonio good.gif, nesu valgius nieko skanesnio oro_buckis.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 05 14, 00:04)
užsivirini iki virimo grietinėlę pačios jos virti nereikia, tik pradeda kunkuliuoti ir viskas, sulaužytą šokoladą sudedi ir išmaišai, kol visiškai ištirps... palieki šaltai per naktį, ryte plaki  4u.gif 400 grietinėlės, 400 šokolado, nors palauk, aš dariau 28 cm tortą, visą visą dzibavau ganašu, tai aš ėmiau proporcijas 2:1 (grietinėlė, šokoladas) ...nu dėk kokius 400 grietinėlės ir 300-350 šokolado, bus ok tada  4u.gif

aciu uz patarimus, labai labai.. 4u.gif na bandysiu daryt smile.gif labai grazus masiniukai thumbup.gif
Atsakyti
Ateinu vel as biggrin.gif bet su baime... nu kodel man pradeda vis slapiuot ta mase... unsure.gif tikiuosi nenubegs... nors anais kartais nenutekejo... unsure.gif

Tortas su mascarpone suriu ir bananais. Dengta MMG. Gelytes, batukai - pastilazas.

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
mano greitukas, vakar vakare paprašė padaryt, tai greit ir padariau smile.gif dar bus rytoj vienas, jei gausis smile.gif)
varškės grietinėlės ir maskarponės pertepimas su persikais, grietinėlė, MMG ir marcipanas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2010 05 14, 13:54)

kirbe, ale, klausyk, dvinius lipdai  biggrin.gif Prie to pacio.... Sirdingai dekinga uz medaus torto recepta, jau man tai pasakisko skonio  good.gif, nesu valgius nieko skanesnio  oro_buckis.gif

aha...lipdau čia tuos dvynius kiekviena savaite...kažkokia mašinyčiu manija.... doh.gif
labai smagu,kad patiko medaus tortas.....aš tik šita ir kepu..... mirksiukas.gif
rugiagele26 ,jau koks mielas tortas...... wub.gif kopijuosiu.... blush2.gif
zuliaska ,labai fainasa greitukas tavo..... thumbup.gif
Atsakyti