Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Dianocka, koks spalvotas thumbup.gif

QUOTE(kirbe @ 2010 05 11, 22:25)
nu kad tas laikrodukas ir turi buti be rodykliu.....kas turi berniukus,tai turbut žino kas ten per dalykas...... lotuliukas.gif aš irgi pirma karta pamačius nesupratau ka ten su juo veikti...o pasirodo yra ka..... lotuliukas.gif

lotuliukas.gif turiu net du, ale vat nežinau g.gif
Atsakyti
Labas vakaras,ui kiek graziu tortu akim tik permetu visi kaip paviksliukai wub.gif
Labiausiai atminty istrigo Olestos balti jauciai biggrin.gif ir Asseni aviukas sonas wub.gif

O cia prase su rududu,kuklaus,kvadratinio,nedidelio,be masiu... ax.gif
"Juodasis princas",grietinele,geles MMG ax.gif
user posted image
Atsakyti
Labas vakaras mergaitės,ale kiek jūs grožių pridarote bigsmile.gif niu jums baltai pvz blush2.gif ax.gif ypač kaip jūs gražiai apdengiate mmg,man kažkaip nelabai sekasi doh.gif nors gal netinkama masę darau,nes vis su cipciuko mase darau,kitą sykį bandysiu mmg,nes manau,kad tikrai pavyks.
Atnešu ir aš parodyti savo tortą,jogurtinis dariau pusbrolio mažai mergytei kuriai suejo 3 metukai,nes labai jai patinka hello kitte,atrodo ėjau lengviausiu būdu,bet puošiau tortą gėda sakyti apie 5 val,nes ropinėjo mažiukas palei kojas ax.gif bet daugiau sakiau tik dėl savęs darysiu,nes tiek daug nervų kainuoja kaip nesiseka,tikiuosi,kad neišpeiksite,o duosite patarimų biggrin.gif
user posted image
hello kitte
o tas laikrodukas,tai tikrai ir man vis trūksta kažkaip rodyklių,bet,kad jis toks yra,mano berniukai pamišę,tiksliau vidurinėlis viskas su Benu Stenu doh.gif o va mažiausias alpsta dėl teletabių,bet kaip juos išmokti lipdyti,nes už kelių mėn metukai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Bitutė*: 11 gegužės 2010 - 22:00
Neli
labai gražūs drugeliai , man jie taip pagyvina tortuką wub.gif ir pjūvis labai apetitą žadinantis smile.gif
Kirbe
man tie laikrodukai irgi kažko įtarimą kėlė biggrin.gif , kadangi nė vieno mažiuko aplink neturiu tai supratimas nulinis lotuliukas.gif , man labai patinka tavo tortukai su aplikacijom , tikiuos ir man kada nors kažkas panašaus gausis ax.gif
Marta
aš bezą 5 kartus lauk išverčiau , vis kažkas blogai buvo , paskutinį kart tai kai sirupas išvirė aš jį uždengiau ir palikau puode kol labai greit baltymus išplakiau tada pamažu supyliau ir stebuklas įvyko , bezas gavos biggrin.gif , nežinau , man rodos , kad puodas mano kaltas buvo , nes man baltymus kruopytėm sutraukdavo
Daividija
liūtukas tai gražuolis wub.gif , visi tortukai su figūrėlėm ir įvairesnių formų pavydą kelia biggrin.gif , toks grožis ,toks kruopštumas ir dar plius kantrybė wub.gif
Bitute
o ant masės tie taškučiai turi būt ar jie netyčiukai ax.gif
Atsakyti
Mergaites, o kodel sakot, kad ne rodykliu. Kaip ir yra viena
http://www.ben10watc...es/ben 10 w.jpg

As irgi esu dariu tortuka su Ben 10, bet dejau viena rodykle. Va toki http://public.fotki....n-10.html#media Tik, va daba ziuriu, kad sujungima ne tu spalvu padariau Bet, cia aisku ne esme
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 12 gegužės 2010 - 00:00
Dianochka, nu jau nebezinau kaip ir pagirt, labai grazu wub.gif saunuole, va mano tai paprastas torciukas:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(*Bitutė* @ 2010 05 11, 23:58)
Atnešu ir aš parodyti savo tortą,jogurtinis dariau pusbrolio mažai mergytei kuriai suejo 3 metukai,nes labai jai patinka hello kitte,atrodo ėjau lengviausiu būdu,bet puošiau tortą gėda sakyti apie 5 val

o man tai atrodo, kad labai gražus tortas, ir svarbiausia, VISOS papuošimų dalys yra labai proporcingos lyginant su torto dydžiu. Ir akys labai tinkamai sudėtos, ir ūsai. wub.gif

QUOTE(Citriniukas @ 2010 05 12, 09:34)
Dianochka, nu jau nebezinau kaip ir pagirt, labai grazu wub.gif saunuole, va mano tai paprastas torciukas:

apdengimo celiulitų nematom, o raidės net LABAI stiliovos wub.gif
Atsakyti
Labos 4u.gif
Gal galėtumėt padėti? Kai darote princeses ir dzibuojate grietinėle, ar tiesiogiai ir dzibuojat ant lėlės kūno, ar prieš tai reikia jį kuo nors aptepti g.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Merginos reikia skubaus patarimo, ar galima i ta mase dengimo kur dedasi 100 pudros, 50 kondensuoto ir 100 pieno milteliu, vietoj tu pieno milteliu deti sausa grietinele, ta kur kavai buna tokia, nes neisivaizduoju kur gauti tu pieno milteliu, negi koki misinuka vaikams pirkti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arriele: 12 gegužės 2010 - 09:17
Ateinu su kalusimeliu doh.gif
Sakykit kaip tvirtinami tortai, kurie yra purus g.gif Man reikia dvieju aukstu, mazdaug 7 kg rafaelo. Ir dar galvoju, kad pirmasis aukstas bus jungtas is psiu, nes tokio didelio skersmens neturiu skardos, teks klijuot doh.gif Bijau, kad neissizergtu ir antrasis aukstas neismuktu i pirmaji laugh.gif
Busiu laaaaabai dekinga uz pagalba 4u.gif , nes tai skubus reikalas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dianocka @ 2010 05 11, 22:21)
Sveikos merginos,

vel visu torciukai labai isskitiniai ir originalus, super 4u.gif

atvelku savo paprastuti tortika smile.gif

jogurtinis ir MMG...

[user posted image

user posted image

kazkaip ir man zinokite siek tiek slapavo mase, anksciau taip nebuvo, bet gal sakau todel kad siltesni orai? g.gif

Nu kaip originalu thumbup.gif
Is ko jus darote ta mase? ja padarius ispaudziate tuos formiukus? Neuzilgo mano mergaites gimtadienis, taip ydomu butu nustebinti, tik nesu ne karto taip dariusi..gal galite pagelbeti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2010 05 12, 00:58)
Mergaites, o kodel sakot, kad ne rodykliu. Kaip ir yra viena
http://www.ben10watc...es/ben 10 w.jpg

na kur man atneše pavyzdy,tai be jokiu rodykliu......va čia jis puikiai matosi.....
http://images109.fot...P1011675-vi.jpg
matyt ju visokiu yra.....
Atsakyti