Jone, dosa... jau kokius grozius rodot
as vis ziopsau ir idejas gaudau
Eudora, man su saldainiu mase tas pats buvo. tai kaip trenkiau as ja nafik Ir kazkada su saldainiu mase ( tik maziau zalatinos ir daugiau vandens) padariau ir praktiskai apliejau-apglosciau.. Gavosi nebloga haltura
Pasitikslinu ar pastiliažo pasgal Asseni nereikia darbo eigoj kaitinti ir pan.? Tik sumaišyti pagal receptą ir viskas?
QUOTE(Amadeja @ 2010 05 01, 12:15)
Pasitikslinu ar pastiliažo pasgal Asseni nereikia darbo eigoj kaitinti ir pan.? Tik sumaišyti pagal receptą ir viskas?
kaitinti nereikia. Tik zelatina reikia istirpint
QUOTE(Vigilyte @ 2010 05 01, 12:59)
užduosiu ko gero patį dorniausią klausimą, jūs tik balsu nesijuokit, bet kaip jūs gatavą torčiuką perkeliat ant tortinės nepagadinę , man tai kiekvieną kartą baisiausia problema
As nieko nekada neperkeliu. Is kart darau torta ant to padeklo, ant kurio jis ir stoves
QUOTE(Asseni @ 2010 05 01, 13:02)
As nieko nekada neperkeliu. Is kart darau torta ant to padeklo, ant kurio jis ir stoves
bet tai labai padėkliukas išsiterliūzins grietinėle, šokoladu...
QUOTE(Vigilyte @ 2010 05 01, 13:03)
bet tai labai padėkliukas išsiterliūzins grietinėle, šokoladu...
O kam ji terliuzint?
QUOTE(Vigilyte @ 2010 05 01, 13:03)
bet tai labai padėkliukas išsiterliūzins grietinėle, šokoladu...
Neissiterliuzins,jei kiek issiteps apvalysi graziai servetele
QUOTE(Asseni @ 2010 05 01, 12:21)
O kam ji terliuzint?
Gera patyrusiom kalbėt Man nulinukei ir išsiterliūzina, bet pavalau ir liuks
SPYGLY voras liux Dar pasicekavinau tavo albumėlį, kiek grožio radau Gal gali pasakyt, kokia formelė baltų mažų gėlyčių. Ten kur su mėlynom kalijom.
QUOTE(tute28 @ 2010 05 01, 13:34)
SPYGLY voras liux Dar pasicekavinau tavo albumėlį, kiek grožio radau Gal gali pasakyt, kokia formelė baltų mažų gėlyčių. Ten kur su mėlynom kalijom.
ačiū
ten ne su formele daryta, o rankutėm lipdžiau visas mažytes gėlytes darau rankom