Merginos noriu patarimo del beze ka ne taip padariau isplakiau beze man atrodo kad ji man gavosi nes dzibukai labai gerai laike forma puosiau per pietus tai iki velyvo vakaro labai viskas bivo grazu o ryte ziuriu issileide tie mano dzibukai ka ne taip padariau .Noriu dukros gimtadieniui daryti barbe ir puosti beze bet dabar bijau o jai viskas nuciuos Pas mus saldytuve dregmes nemazai gal ji kalta.
QUOTE(rekaliuke @ 2010 05 11, 05:51)
O čia mano keletas.
Barbe labai daili ir dovanele draugei patiko,kaspinas taip lygiai padarytas...
QUOTE(rekaliuke @ 2010 05 11, 07:15)
Nu koks meškiukas su zuikiu man lipdymas mistika
nu kaip dailiai nulipdyta
QUOTE(kirbe @ 2010 05 11, 08:37)
o čia keletas maniškiu.....
Kaip visada,nepriekaistingai tvarkingi ir grazus
spyglis2, toks mielas torčiukas
Rekaliuke, man barbė labai patiko
Kirbe, gražučiai tortikai pirmasis, jau ne kartą panašus matytas, bet jis man labai patinka.
Atnešu savo torčiuką (bandžiau kopinti), jau suvalgytas, eksperimentinis. Biskvitas - šokoladinis, tikrai skanus, kremai - rudu su sviestu ir riešutais, ir grietinėlės, maskarponės, philadelphia ir vyšnių (šis skaniausias), MMG.
Klausimukas: dengiu jau ne pirmą tortą su MMG, masė labai gera, tik va pastovėjus šaldytuve ant torto suminkštėja, tiksliau sušlampa, net pavandenija, visad tepu šarlot kremą, ir tiesiais ant biskvito, be kito kremo, ir ant jogurto ar grietinėlės kremo. Kartais palieku šaldytuve jau su sviestiniu kremu apteptą, kartais iš karto dedu masę, bet nesvarbu kaip, ji vis tiek daugiau ar mažiau rasoja gal per plonai kočioju Įmetu pjūvį, atleiskit, su telefonu fotkinta paskubom, gal matysis masės storis
Rekaliuke, man barbė labai patiko
Kirbe, gražučiai tortikai pirmasis, jau ne kartą panašus matytas, bet jis man labai patinka.
Atnešu savo torčiuką (bandžiau kopinti), jau suvalgytas, eksperimentinis. Biskvitas - šokoladinis, tikrai skanus, kremai - rudu su sviestu ir riešutais, ir grietinėlės, maskarponės, philadelphia ir vyšnių (šis skaniausias), MMG.
Klausimukas: dengiu jau ne pirmą tortą su MMG, masė labai gera, tik va pastovėjus šaldytuve ant torto suminkštėja, tiksliau sušlampa, net pavandenija, visad tepu šarlot kremą, ir tiesiais ant biskvito, be kito kremo, ir ant jogurto ar grietinėlės kremo. Kartais palieku šaldytuve jau su sviestiniu kremu apteptą, kartais iš karto dedu masę, bet nesvarbu kaip, ji vis tiek daugiau ar mažiau rasoja gal per plonai kočioju Įmetu pjūvį, atleiskit, su telefonu fotkinta paskubom, gal matysis masės storis
Sveikos kepejelės!
Visos kokių gražių torčiukų prikepėt
Atnešu ir aš vieną.
Medutis, pertepimas grietinėlė, papuošimas trupiniai, grietinėlė,MMG,marcipanas.
Pradžioje turėjo bezė, bet buvo taip: viriau, išmečiau, viriau, ismečiau, viriau, atrodė kad viskas gerai , iš ryto pasižiūriu, o viskas nučiuožė, vėl viriau ir burbulus pučiau, bet viskas nučiuožė ir tada išsiplakiau grietinėlę ir pasibaigė mano kančios su bėzė
Jūsų teismui , mano torčiukas : "Majami beach"
Atnešu ir aš vieną.
Medutis, pertepimas grietinėlė, papuošimas trupiniai, grietinėlė,MMG,marcipanas.
Pradžioje turėjo bezė, bet buvo taip: viriau, išmečiau, viriau, ismečiau, viriau, atrodė kad viskas gerai , iš ryto pasižiūriu, o viskas nučiuožė, vėl viriau ir burbulus pučiau, bet viskas nučiuožė ir tada išsiplakiau grietinėlę ir pasibaigė mano kančios su bėzė
QUOTE(konvalija @ 2010 05 11, 19:41)
neteisiu, isteisinsiu
ir visi kiti pasaka...
sakykit, kaip padarot tokius grazius drugelius?
QUOTE(neli @ 2010 05 11, 20:15)
per plonai. Šitas storis yra skaniai valgomas , o gražiai atrodantis sluoksnis turi būti apie 5 mm.
QUOTE(neli @ 2010 05 11, 16:15)
Atnešu savo torčiuką (bandžiau kopinti), jau suvalgytas, eksperimentinis. Biskvitas - šokoladinis, tikrai skanus, kremai - rudu su sviestu ir riešutais, ir
Grazus drugeliai,o mase galejai truputi storiau iskociot,kas jos nemegsta tai ir plona nulupa
QUOTE(kirbe @ 2010 05 11, 16:17)
ir dar vienas laikrodis.....antra karta geriau sekesi daryti.....
QUOTE(konvalija @ 2010 05 11, 16:41)
Sveikos kepejelės!
Atnešu ir aš vieną.
Atnešu ir aš vieną.
Kodel tau beze nuciuoze,ar tikrai gerai gavosi?/man irgi taip budavo,atrodo,issiplake,viskas stovi,o po to ciuozt pradeda,tai supratau,kad ne velnio as jos gerai nepadarydavau,bet kazkaip emiau su ja draugaut
Beje-geras tortas,is ko ta banga padaryta?
O cia mano siandienos darbeliai:
Liutukas-tortas kirbes medaus su zele gabaliukais,dzibai sokoladinis ganasas
Ir jogurtinis tortas su vaisiais ir zele,apteptas sviestiniu kremuku ir puosta beze,deja,neturiu Olestos superinio talento dzibuoti,tai dar reikia pasipraktikuot kokia 100000 tortu apdzibuot ,katyte-pastiliazas,o meskiukai-bites sokoladine saldainiu mase.
kirbe, laikrodukas tik man vis strėlyčių norisi
konvalija, ir be beze gerai gavosi
Yra formelės drugeliams, iš UK užsisakant.
Aiškiukas, o aš va žiūriu, ko čia mano visus papuošimus visi mielai suvalgo, nieks nepalieka lėkštėje
O tai kiek MMG normos reikia, kad apdengti 24cm torčiuką, nes čia va dengiau iš tos dvigubos, kur 125gr. gliukozės tai man tik nedaug ir liko jos, va gėlytėms ir ar šiek tiek.
Daividija, liūtukas kos fainulka
konvalija, ir be beze gerai gavosi
QUOTE(*Marta* @ 2010 05 11, 19:44)
sakykit, kaip padarot tokius grazius drugelius?
Yra formelės drugeliams, iš UK užsisakant.
QUOTE(naitas @ 2010 05 11, 20:21)
per plonai. Šitas storis yra skaniai valgomas , o gražiai atrodantis sluoksnis turi būti apie 5 mm.
Aiškiukas, o aš va žiūriu, ko čia mano visus papuošimus visi mielai suvalgo, nieks nepalieka lėkštėje
O tai kiek MMG normos reikia, kad apdengti 24cm torčiuką, nes čia va dengiau iš tos dvigubos, kur 125gr. gliukozės tai man tik nedaug ir liko jos, va gėlytėms ir ar šiek tiek.
Daividija, liūtukas kos fainulka
[quote=daividija,2010 05 11, 20:27]
Kodel tau beze nuciuoze,ar tikrai gerai gavosi?/man irgi taip budavo,atrodo,issiplake,viskas stovi,o po to ciuozt pradeda,tai supratau,kad ne velnio as jos gerai nepadarydavau,bet kazkaip emiau su ja draugaut
Dėkui, už gerą įvertinimą iš tokios profės
O bezė pirmus kartus nučiuožė,kadangi nedavirdavau sirupo, bet paskutinį tai ir burbulus pučiau, ir labai gerai stovėjo, bet vis tiek pradėjo čiuožti. Manau,kad tortas buvo per drėgnas
O banga padaryta iš bulvyčių masės.
Dėkui, už gerą įvertinimą iš tokios profės
O bezė pirmus kartus nučiuožė,kadangi nedavirdavau sirupo, bet paskutinį tai ir burbulus pučiau, ir labai gerai stovėjo, bet vis tiek pradėjo čiuožti. Manau,kad tortas buvo per drėgnas
O banga padaryta iš bulvyčių masės.
Sveikos merginos,
vel visu torciukai labai isskitiniai ir originalus, super
atvelku savo paprastuti tortika
jogurtinis ir MMG...
[
kazkaip ir man zinokite siek tiek slapavo mase, anksciau taip nebuvo, bet gal sakau todel kad siltesni orai?
vel visu torciukai labai isskitiniai ir originalus, super
atvelku savo paprastuti tortika
jogurtinis ir MMG...
[
kazkaip ir man zinokite siek tiek slapavo mase, anksciau taip nebuvo, bet gal sakau todel kad siltesni orai?
QUOTE(neli @ 2010 05 11, 20:32)
kirbe, laikrodukas tik man vis strėlyčių norisi
nu kad tas laikrodukas ir turi buti be rodykliu.....kas turi berniukus,tai turbut žino kas ten per dalykas...... aš irgi pirma karta pamačius nesupratau ka ten su juo veikti...o pasirodo yra ka.....