Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Merginos noriu patarimo del beze ka ne taip padariau isplakiau beze man atrodo kad ji man gavosi nes dzibukai labai gerai laike forma puosiau per pietus tai iki velyvo vakaro labai viskas bivo grazu o ryte ziuriu issileide tie mano dzibukai unsure.gif ka ne taip padariau .Noriu dukros gimtadieniui daryti barbe ir puosti beze bet dabar bijau o jai viskas nuciuos g.gif Pas mus saldytuve dregmes nemazai gal ji kalta.
Atsakyti
QUOTE(rekaliuke @ 2010 05 11, 05:51)

O čia mano keletas.

thumbup.gif Barbe labai daili ir dovanele draugei patiko,kaspinas taip lygiai padarytas...

QUOTE(rekaliuke @ 2010 05 11, 07:15)
Nu koks meškiukas su zuikiu  wub.gif  man lipdymas mistika  doh.gif

nu kaip dailiai nulipdyta thumbup.gif

QUOTE(kirbe @ 2010 05 11, 08:37)
o čia keletas maniškiu.....

Kaip visada,nepriekaistingai tvarkingi ir grazus 4u.gif
Atsakyti
spyglis2, toks mielas torčiukas bigsmile.gif

Rekaliuke, man barbė labai patiko thumbup.gif

Kirbe, gražučiai tortikai thumbup.gif pirmasis, jau ne kartą panašus matytas, bet jis man labai patinka.

Atnešu savo torčiuką (bandžiau kopinti), jau suvalgytas, eksperimentinis. Biskvitas - šokoladinis, tikrai skanus, kremai - rudu su sviestu ir riešutais, ir grietinėlės, maskarponės, philadelphia ir vyšnių (šis skaniausias), MMG.
user posted image
Klausimukas: dengiu jau ne pirmą tortą su MMG, masė labai gera, tik va pastovėjus šaldytuve ant torto suminkštėja, tiksliau sušlampa, net pavandenija, visad tepu šarlot kremą, ir tiesiais ant biskvito, be kito kremo, ir ant jogurto ar grietinėlės kremo. Kartais palieku šaldytuve jau su sviestiniu kremu apteptą, kartais iš karto dedu masę, bet nesvarbu kaip, ji vis tiek daugiau ar mažiau rasoja doh.gif gal per plonai kočioju g.gif Įmetu pjūvį, atleiskit, su telefonu fotkinta paskubom, gal matysis masės storis g.gif
user posted image
Atsakyti
ir dar vienas laikrodis.....antra karta geriau sekesi daryti..... lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikos kepejelės!
Visos kokių gražių torčiukų prikepėt 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atnešu ir aš vieną.
Medutis, pertepimas grietinėlė, papuošimas trupiniai, grietinėlė,MMG,marcipanas.
Pradžioje turėjo bezė, bet buvo taip: viriau, išmečiau, viriau, ismečiau, viriau, atrodė kad viskas gerai g.gif , iš ryto pasižiūriu, o viskas nučiuožė, vėl viriau ir burbulus pučiau, bet viskas nučiuožė doh.gif ir tada išsiplakiau grietinėlę ir pasibaigė mano kančios su bėzė lotuliukas.gif
Jūsų teismui , mano torčiukas : "Majami beach"

user posted image
Atsakyti
QUOTE(konvalija @ 2010 05 11, 19:41)

user posted image

neteisiu, isteisinsiu biggrin.gif thumbup.gif
ir visi kiti pasaka... rolleyes.gif wub.gif

sakykit, kaip padarot tokius grazius drugelius?
Atsakyti
QUOTE(neli @ 2010 05 11, 20:15)
Įmetu pjūvį, atleiskit, su telefonu fotkinta paskubom, gal matysis masės storis g.gif

per plonai. Šitas storis yra skaniai valgomas hihihi.gif , o gražiai atrodantis sluoksnis turi būti apie 5 mm.
Atsakyti
QUOTE(neli @ 2010 05 11, 16:15)

Atnešu savo torčiuką (bandžiau kopinti), jau suvalgytas, eksperimentinis. Biskvitas - šokoladinis, tikrai skanus, kremai - rudu su sviestu ir riešutais, ir

Grazus drugeliai,o mase galejai truputi storiau iskociot,kas jos nemegsta tai ir plona nulupa lotuliukas.gif

QUOTE(kirbe @ 2010 05 11, 16:17)
ir dar vienas laikrodis.....antra karta geriau sekesi daryti..... lotuliukas.gif

thumbup.gif
QUOTE(konvalija @ 2010 05 11, 16:41)
Sveikos kepejelės!
Visos kokių  gražių torčiukų prikepėt 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Atnešu ir aš vieną.
Medutis, pertepimas grietinėlė, papuošimas trupiniai, grietinėlė,MMG,marcipanas.
Pradžioje turėjo bezė, bet buvo taip: viriau, išmečiau, viriau, ismečiau, viriau, atrodė kad viskas gerai g.gif , iš ryto pasižiūriu, o viskas nučiuožė, vėl viriau ir burbulus pučiau, bet viskas nučiuožė doh.gif  ir tada išsiplakiau grietinėlę ir pasibaigė mano kančios su bėzė lotuliukas.gif

Kodel tau beze nuciuoze,ar tikrai gerai gavosi?/man irgi taip budavo,atrodo,issiplake,viskas stovi,o po to ciuozt pradeda,tai supratau,kad ne velnio as jos gerai nepadarydavau,bet kazkaip emiau su ja draugaut lotuliukas.gif
Beje-geras tortas,is ko ta banga padaryta?

O cia mano siandienos darbeliai:
Liutukas-tortas kirbes medaus su zele gabaliukais,dzibai doh.gif sokoladinis ganasas
user posted image

Ir jogurtinis tortas su vaisiais ir zele,apteptas sviestiniu kremuku ir puosta beze,deja,neturiu Olestos superinio talento dzibuoti,tai dar reikia pasipraktikuot kokia 100000 tortu apdzibuot lotuliukas.gif ,katyte-pastiliazas,o meskiukai-bites sokoladine saldainiu mase.
user posted image
Atsakyti
kirbe, laikrodukas thumbup.gif tik man vis strėlyčių norisi lotuliukas.gif

konvalija, ir be beze gerai gavosi bigsmile.gif

QUOTE(*Marta* @ 2010 05 11, 19:44)
sakykit, kaip padarot tokius grazius drugelius?

Yra formelės drugeliams, iš UK užsisakant.

QUOTE(naitas @ 2010 05 11, 20:21)
per plonai. Šitas storis yra skaniai valgomas hihihi.gif , o gražiai atrodantis sluoksnis turi būti apie 5 mm.

Aiškiukas, o aš va žiūriu, ko čia mano visus papuošimus visi mielai suvalgo, nieks nepalieka lėkštėje lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O tai kiek MMG normos reikia, kad apdengti 24cm torčiuką, nes čia va dengiau iš tos dvigubos, kur 125gr. gliukozės g.gif tai man tik nedaug ir liko jos, va gėlytėms ir ar šiek tiek.

Daividija, liūtukas kos fainulka thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neli: 11 gegužės 2010 - 19:48
[quote=daividija,2010 05 11, 20:27]
Kodel tau beze nuciuoze,ar tikrai gerai gavosi?/man irgi taip budavo,atrodo,issiplake,viskas stovi,o po to ciuozt pradeda,tai supratau,kad ne velnio as jos gerai nepadarydavau,bet kazkaip emiau su ja draugaut lotuliukas.gif
Beje-geras tortas,is ko ta banga padaryta?

Dėkui, už gerą įvertinimą iš tokios profės 4u.gif
O bezė pirmus kartus nučiuožė,kadangi nedavirdavau sirupo, bet paskutinį tai ir burbulus pučiau, ir labai gerai stovėjo, bet vis tiek pradėjo čiuožti. Manau,kad tortas buvo per drėgnas ax.gif

O banga padaryta iš bulvyčių masės.
Atsakyti
Sveikos merginos,

vel visu torciukai labai isskitiniai ir originalus, super 4u.gif

atvelku savo paprastuti tortika smile.gif

jogurtinis ir MMG...

[user posted image

user posted image

kazkaip ir man zinokite siek tiek slapavo mase, anksciau taip nebuvo, bet gal sakau todel kad siltesni orai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(neli @ 2010 05 11, 20:32)
kirbe, laikrodukas thumbup.gif tik man vis strėlyčių norisi lotuliukas.gif

nu kad tas laikrodukas ir turi buti be rodykliu.....kas turi berniukus,tai turbut žino kas ten per dalykas...... lotuliukas.gif aš irgi pirma karta pamačius nesupratau ka ten su juo veikti...o pasirodo yra ka..... lotuliukas.gif
Atsakyti