Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Fortuncike @ 2010 05 10, 21:34)
Rutyte, kaip skaniai atrodo tavo tortukas  thumbup.gif

Norejau paklausti merginų, kai darot dviejų aukštų tortus, juos apdegiat mase atskirai, o paskui uždedat vieną ant kito. kuo geriausiai sulipinti tarpusavyje?  g.gif

Aciu 4u.gif
As kai dariau, tai atskirai dengiau paskui uzkeliau. O siaip as niekuo nelipinau man ir taip laikes, o skaiciau kiros panos, tai sviestiniu kremu patepa blush2.gif
Atsakyti
Oi kokių grožybių pridėjote(tik nebūk dvi dieneles bigsmile.gif ),visų tirkai dabar neišvardinsiu,bet visi labai labai gražučiai wub.gif
o aš noriu paklausti kokias jus čia žnyplutes naudojate ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Bitutė*: 10 gegužės 2010 - 21:27
QUOTE(*Bitutė* @ 2010 05 10, 21:27)
Oi kokių grožybių pridėjote(tik nebūk dvi dieneles bigsmile.gif ),visų tirkai dabar neišvardinsiu,bet visi labai labai gražučiai wub.gif
o aš noriu paklausti kokias jus čia žnyplutes naudojate ax.gif

Va tokios znyplutes

user posted image
Atsakyti
mergaitės kiek gali marcipanas stovėti šaldytuve, artimiausiu metu nelipdysiu nieko, o dar gabalytis yra , nesinorėtų mesti lauk unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2010 05 10, 14:56)

Aviukas Sonas

user posted image

nemaciau fainesnio torto bigsmile.gif wub.gif tikrai jeginis papuosimas, mes aviuko Sono gerbejai biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(airius @ 2010 05 10, 19:39)
O gal kas zino- DELONA- ir prekiauja marcipanu mase-100g 7.9Lt. Gal kas buvot uzsisake is sios firmos g.gif .

tai čia kilogramo kaina 79 lt - KOSMOSAS blink.gif brangu labai...

marcipaną laikau kambario temperatūroje, niekas jam nenutinka 4u.gif

fainas alaus bokaliukas, dailiai pasiuvinėta, nu bet taip trūksta gėlytėms viduriuko, iš kart būtų gyvesnis vaizdelis thumbup.gif
Atsakyti
Asseni, labai gražūs aviukai wub.gif
Rugiagėle, puikios mašinytės thumbup.gif
Rutyte, labai gražiai pasiuvinėta bigsmile.gif
Dianočka, koks batelis bigsmile.gif man tai su žalia juostele gražiau wub.gif
Ir visų kitų nuortabūs tortukai wub.gif

O čia mano keletas. Kempiniukas su varškės kremu ir persikais, puošta grietinėle.
user posted image
Čia toks paprastutis, taip pat su varškės kremu ir persikais, puošta šokoladu, šonai trupinukais, užrašas grietinėlė.
user posted image
Dovanėlė draugei, viduj kavos tortas, puošta pastilažu.
user posted image
Ir Barbie, viduj snikersas, puošta pastilažu.
user posted image
Atsakyti
Rekaliuke,liuks 4u.gif
Atsakyti
rekaliuke, kiek šaunių tortukų padavei thumbup.gif

na ir aš atnešu vakar dienos darbelį ax.gif jis man toks stresinis buvo, nes elektra pusei dienos dingo doh.gif
taigi, vidus jogurtinis, dengta ir puošta MMG
user posted image
user posted image
Atsakyti
Nu koks meškiukas su zuikiu wub.gif man lipdymas mistika doh.gif
Atsakyti
merginos noriu jusu paklaust, kai jus piesiat teptuku ant mmg, ar kitos mases, dazus skiedziat su degtine ar grynais paisot??? Noriu padaryt sakuros medi, bet bijau, kad dazai nenubegtu blush2.gif
Atsakyti
Rekaliuke thumbup.gif konvejeris, labai dailu 4u.gif
Spyglis2, labai jau mielas Tavo tortulis thumbup.gif
Atsakyti