Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(daividija @ 2010 05 10, 16:48)
Tikrai nieko nenutiks

ACIU 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 05 10, 17:58)
Anksciau esu pirkus is Maximos, bet ten be galo brangus, ir dar pudros reik dadeti. Dabar pirkau, kaip gi vadinas ta firma  doh.gif Olesta gal primins... po 2,5 kg pakuotes  lotuliukas.gif

dauguma perka is dasitos smile.gif
Atsakyti
Labas
Nu gimdziau gimdziau ir kazka pagimdziau doh.gif
Rytojui dukros pirmam gimtadieniui... pirma karta isbandziau MMG ir aisinga. Klojau, nuiminejau, vel klojau... kociojau milijona kartu per nauja, gelytes deliojau irgi nezinau kiek kartu... Apacia isejo tragiska , zinau ka padariau blogai... pirma reikejo is lekstes isimti, tada kloti MMG, o as pirma apklojau, po to isemiau ir pamaciau, kad puse cm lekstej neapklota liko doh.gif
Zodziu rodau

user posted image
Atsakyti

Aciu, mergaites uz aviuka 4u.gif

karapuzike
, labai saunu kad pati nusprendei daryt. Is klaidu visos mokomes.
Apdengimas visai neblogas, gerai apacia paslepei. O vat aisingas per skystas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 10 gegužės 2010 - 17:18
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 05 10, 17:58)
Anksciau esu pirkus is Maximos, bet ten be galo brangus, ir dar pudros reik dadeti. Dabar pirkau, kaip gi vadinas ta firma  doh.gif Olesta gal primins... po 2,5 kg pakuotes  lotuliukas.gif

aš turiu nemažai užsipirkusi per akciją, bet sesuo paragavo sakė neskani, tai ir įgrūdau į spintą biggrin.gif taip ir nepanaudojau g.gif o tai is to marcipano galima daryt visokius baibokus? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2010 05 10, 18:49)
aš turiu nemažai užsipirkusi per akciją, bet sesuo paragavo sakė neskani, tai ir įgrūdau į spintą biggrin.gif taip ir nepanaudojau g.gif  o tai is to marcipano galima daryt visokius baibokus? bigsmile.gif

Taip, i ta maximine idet reik pudros, ir lipdyt galima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2010 05 10, 18:49)
aš turiu nemažai užsipirkusi per akciją, bet sesuo paragavo sakė neskani, tai ir įgrūdau į spintą biggrin.gif taip ir nepanaudojau g.gif  o tai is to marcipano galima daryt visokius baibokus? bigsmile.gif

mes visos čia daug maž perkam iš Dasitos marcipano lipdymui pakuotes, deja jos sufasuotos po 2,5 kg, na man asmeniškai pastaruoju metus tas jau nebėra daug, visos mano gaminamo figūrėlės yra 100 % marcipanas lipdymui + maistiniai dažai. 2,5 kg kaina tyik 61 lt, labai kokybiškas, labai malonus, jokių degtinių, baltymų klijavimui nereikia, fantastinė masė... limpa gerai, nu žodžiu, lieptų kas iš kokio pastiliažo gaminti figūrėles atsisakyčiau visai, kai jau ilgą laiką dirbu su marcipanu... tik jei ten užsakinėsit tai taip ir sakykit, kad LIPDYMUI figūrėlių, nes ten yra kelios rūšys marcipano: lipdymui, dengimui, įdarui...
Atsakyti
QUOTE(karapuzike @ 2010 05 10, 19:08)
Rytojui dukros pirmam gimtadieniui...

viskas čia gerai. Paprastai foto atrodo priekabiau, negu realiam gyvenime 4u.gif
o kas ten keksiukai-ne-keksiukai? ir kodėl jie juodi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 05 10, 18:54)
mes visos čia daug maž perkam iš Dasitos marcipano lipdymui pakuotes, deja jos sufasuotos po 2,5 kg, na man asmeniškai pastaruoju metus tas jau nebėra daug, visos mano gaminamo figūrėlės yra 100 % marcipanas lipdymui + maistiniai dažai. 2,5 kg kaina tyik 61 lt, labai kokybiškas, labai malonus, jokių degtinių, baltymų klijavimui nereikia, fantastinė masė... limpa gerai, nu žodžiu, lieptų kas iš kokio pastiliažo gaminti figūrėles atsisakyčiau visai, kai jau ilgą laiką dirbu su marcipanu... tik jei ten užsakinėsit tai taip ir sakykit, kad LIPDYMUI figūrėlių, nes ten yra kelios rūšys marcipano: lipdymui, dengimui, įdarui...

O gal kas zino- DELONA- ir prekiauja marcipanu mase-100g 7.9Lt. Gal kas buvot uzsisake is sios firmos g.gif .
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2010 05 10, 19:34)
viskas čia gerai. Paprastai foto atrodo priekabiau, negu realiam gyvenime  4u.gif
o kas ten keksiukai-ne-keksiukai? ir kodėl jie juodi?  g.gif

jie tik ant nuotrauku kazkodel juodi atrodo doh.gif Ten sokoladiniai keksiukai aplaistyti baltu sokoladu. Realiai jie visai ne juodi ir labai normaliai keksiukiskai atrodo doh.gif fotikas spalvas kazkaip iskraipe
Atsakyti
Nu Aseni tai neraalus visi tortai wub.gif
Atnesu jusus teismui juodaji miska, mmg, aisingas. Bandziau siuvineti, bandziau znyplytes, bet mase turbut per plonai iskociojau, nes vietom lyg suplyso blush2.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Rutyte, kaip skaniai atrodo tavo tortukas thumbup.gif

Norejau paklausti merginų, kai darot dviejų aukštų tortus, juos apdegiat mase atskirai, o paskui uždedat vieną ant kito. kuo geriausiai sulipinti tarpusavyje? g.gif
Atsakyti