Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(naitas @ 2010 05 08, 23:24)
oho.. čia tam rimtam plaukikui darei???  rolleyes.gif

ne tam ne tam lotuliukas.gif bendravardžiui plaukikui...

Migle79, oj kaip laukiau, kaip laukiau thumbup.gif nepakartojama thumbup.gif labai gražu... lapukai ir man nesigauna doh.gif gaunasi stori, tešla guminė, susitempia tas lapukas atgal, vienu žodžiu, kaim Mmergytė gerą žodį turi mano talentams apibūdinti: š......rankė blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 05 09, 08:20)
ne tam ne tam lotuliukas.gif  bendravardžiui plaukikui...

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

susirašinėju su viena moterim iš Kanados. Ji universiteto dėstytoja, augina keturis vaikus, ir prašom, štai... kartas nuo karto "pachaltūrina". rolleyes.gif Viso pasaulio tortų mėgėjos, visos tos pačios... thumbup.gif štai jos torto nuotrauka. Beje, tas tortas visas apteptas yra tuo mūsų vadinamu Šarlot kremu bigsmile.gif kai atsiuntė man receptą, tai sulyginau... nu vadinamasis Šarlot biggrin.gif

user posted image

tos plunksnos ir karoliukai man skonį taip nemaloniai nuteikia.. bet pas juos madoj... juodos ir baltos rožės ten, juodos ir baltos kalijos ir juodos bei baltos smulkios gėlytės...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naitas: 09 gegužės 2010 - 08:37
Olesta, plaukikas thumbup.gif

JOLKA999, fainuolė barbė thumbup.gif

laurechka, man patiko thumbup.gif

Evelincik, super, o jau vėžiai kokie thumbup.gif

Migle79, šedevras, ne kitaip wub.gif
Atsakyti
Olesta, , tavo plaukikas nerealus thumbup.gif

laurechka, gražus torčiukas, tik gal dar kokių papildomų detalių reiktų g.gif

JOLKA999, barbė bigsmile.gif

Evelincik, gražus bokaliukas, o vėžių raudonumas thumbup.gif

Migle79, , kaip visad nepakartojama wub.gif
Atsakyti
Mergaitės, turiu klausimą dėl dviaukščio torto g.gif jeigu abu aukštai cipciuko medučio lakštai su plombyrinės varškės+grietinėlė pertepimu, ar dedant antrą aukštą man dėti tą skardelę ir tuos smeigtukus, kaip Meian rašė..? Gal nesusmegs tas tortas jei paprastai uždėsiu? g.gif jazau,bijau rizikuoti,nesėkminga diena man šiandien labai, ir mikseris užlūžo, biskvitui žiauri kupra iškilo.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(karapuzike @ 2010 05 08, 08:42)
Mergaites, o kas cia per sviestinis kremas. is ko jis daromas? niekaip nerandu instrukciju  blush2.gif

Neatsimenu, kas buvo įdėję, bet turiu išsisaugojus tokį variantą (man labiau priimtinas, nes be žalių kiaušinių blush2.gif ):
sviestinis kremas:
100 g sviesto (be augalinių riebalų)
100 g sutirštinto pieno su cukrumi
2 v.š. kakavos

Minkštą sviestą išplakti su sutirštintu pienu. Paimti šaukštą kremo, ištirpinti kartu su kakava, gerai išmaišyti, ataušinti ir sujungti su likusiu kremu.

penktadienį išbandžiau, tai viskas su juo gerai gavosi, gražiai lyginosi paviršus ax.gif Ir būtų visai gerai pasidengęs saldainių mase jeigu ne mano nemokšiškumas. Bet parodyt tai neturiu ką, nes pas MB abi rankos kairios doh.gif ir kai pažiūrėjau kaip jis nufotkino tortą, tai verk noris doh.gif aišku ir taip jis nebuvo toks, kad labai džiugintų akį, nu bet bent jau iš fasadinės pusės atrodė pakenčiamai. O nufotkino tai aišku iš priešingos, ir jam nė motais, kad vienetas ant torto yra reversu doh.gif doh.gif doh.gif Nu dar bandysiu iš filmuotos medžiagos iškirpt, gal kas ir gausis unsure.gif
O kompensacijai traukiu iš archyvo velykinį bandymą
tortas
vidus Cipciuko medutis (tik vietoj medaus- rududu), gėlės - balto ir juodo šokolado.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eudora: 09 gegužės 2010 - 12:13
QUOTE(Eudora @ 2010 05 09, 12:06)

Sumažinkit nuotrauką doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 05 08, 18:34)
Ačiū mergaičiai, privargau iš tikrųjų naktimis su tomis figūrėlėmis, kurias darau ne pirmą kartą, tai labai greitai, bet jaučiai, traktoriai, fėjos, žmonės  doh.gif  dirbau tris naktis išsijuosus, dar vakar tokį ekstriuką paprašė ir toks žmogus, kuriam niekada nedrįsčiau atsakyti... susitepu tortą, apsidengiu ir čia skambina MB, sako a žinai kokia proga tortas, nu ne sakau, prašė užrašo ir viskas, ir sužinau aš, kam tas tortas, žlunga puošimo pradinė idėja, ir staiga tortas virsta va tokiu......triatlonas...

viduje citrininis grietinės tortas su šviežiomis braškėmis, dengta MMg, visa kita, aisingas, marcipanas, paskutinis čia  doh.gif

thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Migle79 @ 2010 05 08, 20:52)
Labas vakaras, merginos,

atnešiau savo poatostoginį tortuką - krepšelį su ramunėmis  smile.gif :

Viduje - tortas "Pasaka", papuošimai - šokoladinė sald. masė, pastilažas, lapeliai iš plikytos tešlos (matyt ne visiems duota daryti lapelius, man jie neišėjo taip gražiai, kaip pas Cipciuką verysad.gif ).

blink.gif blink.gif blink.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(daividija @ 2010 05 08, 15:56)
Oi,merginos,klausyyyykit,kiek tortu blink.gif
labi patiko tas baltas tortas su bateliu wub.gif
Olestos figureles-paptapai figureliu lipdymo meistre,ar vel vyra idarbinai lotuliukas.gif
imesiu ir as keleta:
Tortas su kokosu kremu ir mangu kremu,dengtas cukrine mase,geles ir visa kita is pastiliazo.

Nu tikrai tokie.... isskirtiniai tavo tortai... wub.gif
Atsakyti
Ojei, kokių grožių pridėjot bigsmile.gif Akys atsigavo po lauko darbų smile.gif

Gal galėtumėt man kas nors pagelbėti su idėja: savaitgaliui turim 2 progas, mano sūnučiai 2 metai, o močiutei 80. Reikia torto, bet niekaip neateina į galvą kaip apjungti tas dvi progas, nes mažiui tai būtinai mašimą reikia daryti, jis pakvaišęs dėl jų doh.gif Gal kas turit kokių idėjų kokį bendrą tortą daryt, ar reikės du atskirus lipdyt g.gif
Atsakyti
Na manau nesunki tema - senatvej zmones suvaikeja, taip kad galima viena tema daryti lotuliukas.gif atsiprasau uz nevykusi poksta blush2.gif bet yra toks posakis blush2.gif
Atsakyti
lipdyk kadilaką atviru stogu, pasodink vaikaitį ir močiutę su džinsiukais - bus ir proga ir skanu, ir apjungta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 05 09, 21:09)
lipdyk kadilaką atviru stogu, pasodink vaikaitį ir močiutę su džinsiukais - bus ir proga ir skanu, ir apjungta  4u.gif

Čia jau per aukštas pilotažas man ax.gif
Atsakyti