QUOTE(karapuzike @ 2010 05 08, 08:42)
Mergaites, o kas cia per sviestinis kremas. is ko jis daromas? niekaip nerandu instrukciju
Neatsimenu, kas buvo įdėję, bet turiu išsisaugojus tokį variantą (man labiau priimtinas, nes be žalių kiaušinių
):
sviestinis kremas:
100 g sviesto (be augalinių riebalų)
100 g sutirštinto pieno su cukrumi
2 v.š. kakavos
Minkštą sviestą išplakti su sutirštintu pienu. Paimti šaukštą kremo, ištirpinti kartu su kakava, gerai išmaišyti, ataušinti ir sujungti su likusiu kremu.
penktadienį išbandžiau, tai viskas su juo gerai gavosi, gražiai lyginosi paviršus
Ir būtų visai gerai pasidengęs saldainių mase jeigu ne mano nemokšiškumas. Bet parodyt tai neturiu ką, nes pas MB abi rankos kairios
ir kai pažiūrėjau kaip jis nufotkino tortą, tai verk noris
aišku ir taip jis nebuvo toks, kad labai džiugintų akį, nu bet bent jau iš fasadinės pusės atrodė pakenčiamai. O nufotkino tai aišku iš priešingos, ir jam nė motais, kad vienetas ant torto yra reversu
Nu dar bandysiu iš filmuotos medžiagos iškirpt, gal kas ir gausis
O kompensacijai traukiu iš archyvo velykinį bandymą
tortasvidus Cipciuko medutis (tik vietoj medaus- rududu), gėlės - balto ir juodo šokolado.