Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(*AMRI* @ 2010 05 08, 14:46)
O gal galetumet smulkiau papasakoti,kaip suformuojate bokala 4u.gif Koks jis gaunasi diametro ir koks aukstis?

As turiu spec formeles diametru skirtingu nuo 20 iki 10...tai bokalui naudojau 16 ..tiesiog kaip ir kiekviena torta pertepinejau ir tiek mirksiukas.gif man cia gavosi 5 pertepimai ...aukscio dabar nepasakysiu ,nes jau iskeliaves tortukas blush2.gif ,o svoris gavos 2370 4u.gif
Atsakyti
na jau tortuku grazumas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
olesta ,isimylejau jusu figureles wub.gif wub.gif wub.gif kazin ar leis vaikauciai jas valgyti - as tai jas pasideciau kaip suvenyrus ypac asiliuka wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(***Meskute*** @ 2010 05 08, 15:41)
As turiu spec formeles diametru skirtingu nuo 20 iki 10...tai bokalui naudojau 16 ..tiesiog kaip ir kiekviena torta pertepinejau ir tiek  mirksiukas.gif man cia gavosi 5 pertepimai ...aukscio dabar nepasakysiu ,nes jau iskeliaves tortukas  blush2.gif ,o svoris gavos 2370  4u.gif

O jei is meducio daryciau ar gerai susiformuotu bokaliukas?Ir kokiu kremu reiketu sonus apteplioti?
Atsakyti
Ačiū mergaičiai, privargau iš tikrųjų naktimis su tomis figūrėlėmis, kurias darau ne pirmą kartą, tai labai greitai, bet jaučiai, traktoriai, fėjos, žmonės doh.gif dirbau tris naktis išsijuosus, dar vakar tokį ekstriuką paprašė ir toks žmogus, kuriam niekada nedrįsčiau atsakyti... susitepu tortą, apsidengiu ir čia skambina MB, sako a žinai kokia proga tortas, nu ne sakau, prašė užrašo ir viskas, ir sužinau aš, kam tas tortas, žlunga puošimo pradinė idėja, ir staiga tortas virsta va tokiu......triatlonas...

viduje citrininis grietinės tortas su šviežiomis braškėmis, dengta MMg, visa kita, aisingas, marcipanas, paskutinis čia doh.gif

user posted image
Atsakyti
user posted image

MEDAUS TORTAS SU ZELE IR ABRIKOSAIS,PUOSTA BEZE.

mergaites,jus visos saunuoles,kokie nuostabus tortai thumbup.gif bokaliukas geras thumbup.gif prie progos ir as ji darysiu smile.gif

olesta wub.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Jau koks fainas triatloninkas 4u.gif Sauniai padirbejai thumbup.gif
As cia kazkada draugui dariau torta naro tema biggrin.gif Aisku, iki cia dedamu sedevru dar toooooooooli man, ale kad ner pagyru temos... sad.gif
user posted image
Atsakyti
Rasyte nuostabiai švelnus torčiukas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*AMRI* @ 2010 05 08, 18:17)
O jei is meducio daryciau ar gerai susiformuotu bokaliukas?Ir kokiu kremu reiketu sonus apteplioti?

Ne manes klausia blush2.gif bet as is meducio va taip bokaliuka dariau,iskociojau dideli laksta ir ispjausciau daug mazu laksteliu,aptepiau sviestiniu kremu maisytu su meducio trupiniaias ir pastilazo juostelem apdengiau
user posted image
Atsakyti
Olesta - Oh my God, kokios figureles nerealios 4u.gif
Daividija - labai grazu ir su tuo torciuku viskas is karto aisku, nepergyvenk 4u.gif
Dianocka - batelis tobulas
Atsakyti
QUOTE(*AMRI* @ 2010 05 08, 18:17)

Drasiai gali daryt mirksiukas.gif ,as aptepiau grietinele ,nes ir puosiau ja 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras, merginos,

atnešiau savo poatostoginį tortuką - krepšelį su ramunėmis smile.gif :

user posted image

Viduje - tortas "Pasaka", papuošimai - šokoladinė sald. masė, pastilažas, lapeliai iš plikytos tešlos (matyt ne visiems duota daryti lapelius, man jie neišėjo taip gražiai, kaip pas Cipciuką verysad.gif ).
Atsakyti
Visu grazus tortukai,bet Migles tai be zodziu.... wub.gif
Atsakyti