saunuoles visos,labai grazus tortai,ypac patiko kirbes tortas is dvieju daliu ir daividijos antras tortukas
Help !!! padariau kažkokią nesąmonę su saldainių mase dariau ją pirmą kartą, ir lyg viską dariau kaip aprašė Asseni, nu bet man ta masė ištraukus ją iš mikruškės buvo ne tokia skysta kaip kad pas Asseni nuotraukose matosi, bet tokia guminė Ką ne taip padariau ir kaip išgelbėt tą masę jei dar įmanoma? ar ją jau reikia mesti lauk ir bandyti dar kartą iš naujo?
QUOTE(Eudora @ 2010 05 01, 08:38)
Help !!! padariau kažkokią nesąmonę su saldainių mase dariau ją pirmą kartą, ir lyg viską dariau kaip aprašė Asseni, nu bet man ta masė ištraukus ją iš mikruškės buvo ne tokia skysta kaip kad pas Asseni nuotraukose matosi, bet tokia guminė Ką ne taip padariau ir kaip išgelbėt tą masę jei dar įmanoma? ar ją jau reikia mesti lauk ir bandyti dar kartą iš naujo?
Ikelk nuotrauka. Parodyk ka turi
kirbe, saunuole, labai grazus tortai, ypac tas is 2-ju daliu
Daividija, nu tu baik skustis, kad netavo diena. tavo, tavo. man labai grazios geles, super. Ir berniukas labai gyvas
eglejk, tavo tortu grozis neispasakytas. Super, labai ryskus, grazus. Man tik vienas toks keistas klausimas. Kodel aisingas? Ne beze, o aisingas. Virsus gi su aisingu buna kietas
lotute, su meskinu kaip ir neblogai viskas. Tik padarei siek tiek klaidu, kalbant apie veiduka. Akytes t.b. kuo arciau nosytes, per aukstai padarei. Ir, ziuriu, mase siek tiek trupanti gavos
*Jonė*, saunus, labai valgomas tortas.
***Meskute***, kaip pirmam kartui, tai gelytes visai liuks
Daividija, nu tu baik skustis, kad netavo diena. tavo, tavo. man labai grazios geles, super. Ir berniukas labai gyvas
eglejk, tavo tortu grozis neispasakytas. Super, labai ryskus, grazus. Man tik vienas toks keistas klausimas. Kodel aisingas? Ne beze, o aisingas. Virsus gi su aisingu buna kietas
lotute, su meskinu kaip ir neblogai viskas. Tik padarei siek tiek klaidu, kalbant apie veiduka. Akytes t.b. kuo arciau nosytes, per aukstai padarei. Ir, ziuriu, mase siek tiek trupanti gavos
*Jonė*, saunus, labai valgomas tortas.
***Meskute***, kaip pirmam kartui, tai gelytes visai liuks
Labas rytas, kepejeles
Dziuginate aki graziais tortukais
Velku parodyti ir savo meduti
Pastilazas, aisingas, gelytes ir lapeliai-gum paste
Dziuginate aki graziais tortukais
Velku parodyti ir savo meduti
Pastilazas, aisingas, gelytes ir lapeliai-gum paste
Niu ir as pribaigiu sia savaite.
Pratesiu savo savaites tema
Uzrasas, "gana galvoti apie masinas"
Aguoninis biskvitas daug jogurtinio kremo su vysniomis ir persikais. Kiekviena puse beveik po 1 kg. Sokoladine saldainiu mase, MMg, aisingas
Dar tokio ciudo nedariau. Taipsakant pirmi . Nes cia Jolka pas mus specas
Pratesiu savo savaites tema
Uzrasas, "gana galvoti apie masinas"
Aguoninis biskvitas daug jogurtinio kremo su vysniomis ir persikais. Kiekviena puse beveik po 1 kg. Sokoladine saldainiu mase, MMg, aisingas
Dar tokio ciudo nedariau. Taipsakant pirmi . Nes cia Jolka pas mus specas
QUOTE(Asseni @ 2010 05 01, 10:39)
Ikelk nuotrauka. Parodyk ka turi
negaliu, nes fotiką pamiršau pas tėvus, o mano telefonas prieštvaninis - neturi kameros nu bet esmė tame, kad aš dabar nelabai galėjau net šaukštelį iš jos ištraukt, gerai kad vyras namie tai ištraukė gal aš ją per ilgai laikiau mikruškėj nu bet pas mane laikmatis ant jos tik kas minutę, o ant durelių stiklo užklijuota tokia skylėta plėvelė, per kurią nifiga nesimato kas viduj vyksta Ir dar - o ant kokio galingumo reik nustatyt mikruškę? pas mane dabar buvo ant max
QUOTE(Eudora @ 2010 05 01, 10:58)
negaliu, nes fotiką pamiršau pas tėvus, o mano telefonas prieštvaninis - neturi kameros nu bet esmė tame, kad aš dabar nelabai galėjau net šaukštelį iš jos ištraukt, gerai kad vyras namie tai ištraukė gal aš ją per ilgai laikiau mikruškėj nu bet pas mane laikmatis ant jos tik kas minutę, o ant durelių stiklo užklijuota tokia skylėta plėvelė, per kurią nifiga nesimato kas viduj vyksta Ir dar - o ant kokio galingumo reik nustatyt mikruškę? pas mane dabar buvo ant max
As visada statau ant "max" . Ar ipylei vandens? istraukus reikia pamaisyt visada ir ziuret konsistencija. Koki kieki lydei?
Jone, labai daili tvorele
dosa, jau rozes kaip tikros, nerealios jos man
Asseni, pas tave tai toks sexy tortu savaitgalis pasitaike o kasliecia aisinga, tai jis nesukieteja visiskai ant torto, as tortus aptepu plonai grietinele, kai ji siek tiek apdziusta tada ir dziubuoju jis tik is virsaus apkieteja, o vidus buna minkstas o kas liecia beze tai ji man tik karta pavyko is kokiu 7 kartu o kiti kremai kazkaip nevilioja. dar aisingas man patinka tuo, kad jo dziubukai vos prisilietus nesusigadina nezinau man aisingas patinka ir tiek
dosa, jau rozes kaip tikros, nerealios jos man
Asseni, pas tave tai toks sexy tortu savaitgalis pasitaike o kasliecia aisinga, tai jis nesukieteja visiskai ant torto, as tortus aptepu plonai grietinele, kai ji siek tiek apdziusta tada ir dziubuoju jis tik is virsaus apkieteja, o vidus buna minkstas o kas liecia beze tai ji man tik karta pavyko is kokiu 7 kartu o kiti kremai kazkaip nevilioja. dar aisingas man patinka tuo, kad jo dziubukai vos prisilietus nesusigadina nezinau man aisingas patinka ir tiek
Ačiū Vargau su ta tvorele,ranka neklause
QUOTE(Asseni @ 2010 05 01, 12:09)
As visada statau ant "max" . Ar ipylei vandens? istraukus reikia pamaisyt visada ir ziuret konsistencija. Koki kieki lydei?
nu va, paaiškėjo ką ne taip padariau Ačiūūūūūūū
pasirodo dar ir vandens reikėjo nu blyn, kažko nedaskaičiau aš nusikopinau jūsų aprašymą ten kur rodėt kaip lipdėt tas gražias geltonas rožes ir sau patenkinta ėmiausi darbo, o atskirai recepto net neieškojau
Šiaip lydžiau 50 g saldainių ir dėjau 10 g sviesto.
O tai jei aš dabar įpilčiau vandens ir vėl įkiščiau į mikruškę tai jei ir nesigaus reikiama masė, tai gal bent jau nuo lėkštės sienelių nusivalytų man ta guma
nu reiks bandyt kažką dar su ja daryt kai tik mažoji leis