Broko daug, alia vistiek atnesu parodyti
Rafaelo biskvitai, Asseni jogurtinio torto pertepimas su vaisiais MMG
Meškute, Tu taip turtingai čia pavarei
oj stovi stabiliai viskas, žemės traukos dėsnis, kiek sveria neklauskit, tailandietiškų bananų tortas, MMG, pastiliažas, aisingas
ir vėl tas pats tortas, tik papuošimas kitas, grietinėlė, marcipanas, kai kur mmg
nu ir dar tas pats.....
Papildyta:
Rasyte, gėlyčių idėją copy paste aš, labai gražu
oj stovi stabiliai viskas, žemės traukos dėsnis, kiek sveria neklauskit, tailandietiškų bananų tortas, MMG, pastiliažas, aisingas
ir vėl tas pats tortas, tik papuošimas kitas, grietinėlė, marcipanas, kai kur mmg
nu ir dar tas pats.....
Papildyta:
Rasyte, gėlyčių idėją copy paste aš, labai gražu
Labai gražūs tortukai
QUOTE(***Meskute*** @ 2010 05 08, 10:23)
O gal galetumet smulkiau papasakoti,kaip suformuojate bokala Koks jis gaunasi diametro ir koks aukstis?
Olesta
jau tavo tortai , kokio grožio ir figūrėlės,kaip tikros. Ir kaip tau taip išeina
Dar labai patiko Dianockos tortukas, jau tas batelis, tiesiog žavu
Ir visų kitų tortai begalo gražūs
jau tavo tortai , kokio grožio ir figūrėlės,kaip tikros. Ir kaip tau taip išeina
Dar labai patiko Dianockos tortukas, jau tas batelis, tiesiog žavu
Ir visų kitų tortai begalo gražūs
Dar vienas paprastas tortukas
Rafaelo tortas, tik vietoje kokoso drožlių naudojau šviežio kokoso tarkuotą riešutą ir kremui mažinau sviesto ir kondensuoto pieno kiekį ir didinau grietinėlės kiekį. Man toks kremas labiau patiko
Puoštas grietinėle, kokoso drožlėmis, gėlės ir lapeliai šokoladinės
Fotografuota mobiliu telefonu, kokybė nuotraukų nevykusi
Rafaelo tortas, tik vietoje kokoso drožlių naudojau šviežio kokoso tarkuotą riešutą ir kremui mažinau sviesto ir kondensuoto pieno kiekį ir didinau grietinėlės kiekį. Man toks kremas labiau patiko
Puoštas grietinėle, kokoso drožlėmis, gėlės ir lapeliai šokoladinės
Fotografuota mobiliu telefonu, kokybė nuotraukų nevykusi
Merginos ka padariau ne taip vakar dariau torta su bezu as galvojau kad man jis pavyko nes dzibukai labai tvirtai stovejo o siandien ryta jie susileide, nebuvo ju ka padariau ne taip ar per mazai isplakiau ar kaltas saldytuvas nes jame dregna .Puosiau vakar per pietus ir iki velyvo vakaro tie dzibukai stovėjo
Olesta kokie grazus torciukai o figūrėlės kokios dailios
Olesta kokie grazus torciukai o figūrėlės kokios dailios
Sveikos,merginos sakykit,jei ryt darau snikersa,o treciadieni bus valgomas ar man jau ryt dengti ji MMG mase ar reik kada tik antradieni apdengti?
Oi,merginos,klausyyyykit,kiek tortu
labi patiko tas baltas tortas su bateliu
Olestos figureles-paptapai figureliu lipdymo meistre,ar vel vyra idarbinai
imesiu ir as keleta:
Tortas su kokosu kremu ir mangu kremu,dengtas cukrine mase,geles ir visa kita is pastiliazo.
rafaelo svajone-beze,zuviukai-pastiliaziniai,kriauklytes sokoladines
Na ir sios savites didziausias mano nusivylimas Norejau visai ne taip padaryti,bet kai pradejau lipdyt ziuriu-gaunasi sh...cia kaip ir rugiagelei,vos ne su asarom akyse,klijuoju,nukrenta lupu metu laukan,vel darau,gal 4 val prastovejau-o gavosi matot kas-jei nesupratot dar kas cia per daiktas-tai turejo buti suknutes modelis
Tortas-Elzbietos "varskinis surelis",dengta MMG.
labi patiko tas baltas tortas su bateliu
Olestos figureles-paptapai figureliu lipdymo meistre,ar vel vyra idarbinai
imesiu ir as keleta:
Tortas su kokosu kremu ir mangu kremu,dengtas cukrine mase,geles ir visa kita is pastiliazo.
rafaelo svajone-beze,zuviukai-pastiliaziniai,kriauklytes sokoladines
Na ir sios savites didziausias mano nusivylimas Norejau visai ne taip padaryti,bet kai pradejau lipdyt ziuriu-gaunasi sh...cia kaip ir rugiagelei,vos ne su asarom akyse,klijuoju,nukrenta lupu metu laukan,vel darau,gal 4 val prastovejau-o gavosi matot kas-jei nesupratot dar kas cia per daiktas-tai turejo buti suknutes modelis
Tortas-Elzbietos "varskinis surelis",dengta MMG.
O Dieve, Olesta, Daividija Jau tooookie grožiai
Rasytės jau toks švelnus tortukas
Meškute, labai faini tortai, bokalas kaip tikras
Rasytės jau toks švelnus tortukas
Meškute, labai faini tortai, bokalas kaip tikras
Daividija ,niugi labai gražu...pirmas su gelem super,su žuviuku ne ka mažiau dailus,o kas yra trečiasis aš iš karto supratau ir man laaaaaabai patiko.... matosi ,kad daug darbo ydeta ir tikrai gražiai atrodo.......toks nematytas ir manau ne taip lengva taip išformuoti...... šaunuole.....
Olesta ,kaip visada be komentaru.....
Dianočka ,labai labai gražus tortas su bateliu,spalvos labai gražios...viskas labai suderinta.....
Dianočka ,labai labai gražus tortas su bateliu,spalvos labai gražios...viskas labai suderinta.....
QUOTE(kirbe @ 2010 05 08, 13:04)
Daividija ,niugi labai gražu...pirmas su gelem super,su žuviuku ne ka mažiau dailus,o kas yra trečiasis aš iš karto supratau ir man laaaaaabai patiko.... matosi ,kad daug darbo ydeta ir tikrai gražiai atrodo.......toks nematytas ir manau ne taip lengva taip išformuoti...... šaunuole.....
Aciu,nuraminai tikiuosi kliente akmenais neapmetys