Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Broko daug, alia vistiek atnesu parodyti bigsmile.gif
Rafaelo biskvitai, Asseni jogurtinio torto pertepimas su vaisiais bigsmile.gif MMG biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Meškute, Tu taip turtingai čia pavarei thumbup.gif

oj stovi stabiliai viskas, žemės traukos dėsnis, kiek sveria neklauskit, tailandietiškų bananų tortas, MMG, pastiliažas, aisingas

user posted image

ir vėl tas pats tortas, tik papuošimas kitas, grietinėlė, marcipanas, kai kur mmg

user posted image

user posted image

nu ir dar tas pats..... lotuliukas.gif

user posted image
Papildyta:
Rasyte, gėlyčių idėją copy paste aš, labai gražu thumbup.gif
Atsakyti
Labai gražūs tortukai
Atsakyti
QUOTE(***Meskute*** @ 2010 05 08, 10:23)
Bokalas  ax.gif ,Markiza ,isore grietinele smile.gif
user posted image

O gal galetumet smulkiau papasakoti,kaip suformuojate bokala 4u.gif Koks jis gaunasi diametro ir koks aukstis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *AMRI*: 08 gegužės 2010 - 13:52
Olesta
jau tavo tortai , kokio grožio thumbup.gif ir figūrėlės,kaip tikros. Ir kaip tau taip išeina ax.gif

Dar labai patiko Dianockos tortukas, jau tas batelis, tiesiog žavu wub.gif wub.gif wub.gif

Ir visų kitų tortai begalo gražūs 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Dar vienas paprastas tortukas

user posted image
Rafaelo tortas, tik vietoje kokoso drožlių naudojau šviežio kokoso tarkuotą riešutą ir kremui mažinau sviesto ir kondensuoto pieno kiekį ir didinau grietinėlės kiekį. Man toks kremas labiau patiko
Puoštas grietinėle, kokoso drožlėmis, gėlės ir lapeliai šokoladinės
Fotografuota mobiliu telefonu, kokybė nuotraukų nevykusi
Atsakyti
Merginos ka padariau ne taip vakar dariau torta su bezu as galvojau kad man jis pavyko nes dzibukai labai tvirtai stovejo o siandien ryta jie susileide, nebuvo ju ka padariau ne taip ar per mazai isplakiau ar kaltas saldytuvas nes jame dregna .Puosiau vakar per pietus ir iki velyvo vakaro tie dzibukai stovėjo unsure.gif
Olesta kokie grazus torciukai o figūrėlės kokios dailios smile.gif
Atsakyti
Sveikos,merginos sakykit,jei ryt darau snikersa,o treciadieni bus valgomas ar man jau ryt dengti ji MMG mase ar reik kada tik antradieni apdengti?
Atsakyti
Oi,merginos,klausyyyykit,kiek tortu blink.gif
labi patiko tas baltas tortas su bateliu wub.gif
Olestos figureles-paptapai figureliu lipdymo meistre,ar vel vyra idarbinai lotuliukas.gif
imesiu ir as keleta:
Tortas su kokosu kremu ir mangu kremu,dengtas cukrine mase,geles ir visa kita is pastiliazo.
user posted image

rafaelo svajone-beze,zuviukai-pastiliaziniai,kriauklytes sokoladines

user posted image

Na ir sios savites didziausias mano nusivylimas doh.gif Norejau visai ne taip padaryti,bet kai pradejau lipdyt ziuriu-gaunasi sh...cia kaip ir rugiagelei,vos ne su asarom akyse,klijuoju,nukrenta doh.gif lupu metu laukan,vel darau,gal 4 val prastovejau-o gavosi matot kas-jei nesupratot dar kas cia per daiktas-tai turejo buti suknutes modelis verysad.gif
Tortas-Elzbietos "varskinis surelis",dengta MMG.
user posted image
Atsakyti
O Dieve, Olesta, Daividija blink.gif blink.gif blink.gif Jau tooookie grožiai wub.gif wub.gif
Rasytės jau toks švelnus tortukas wub.gif
Meškute, labai faini tortai, bokalas kaip tikras thumbup.gif
Atsakyti
Daividija ,niugi labai gražu...pirmas su gelem super,su žuviuku ne ka mažiau dailus,o kas yra trečiasis aš iš karto supratau ir man laaaaaabai patiko.... thumbup.gif matosi ,kad daug darbo ydeta ir tikrai gražiai atrodo.......toks nematytas ir manau ne taip lengva taip išformuoti...... g.gif šaunuole..... thumbup.gif
Olesta ,kaip visada be komentaru..... lotuliukas.gif thumbup.gif
Dianočka ,labai labai gražus tortas su bateliu,spalvos labai gražios...viskas labai suderinta..... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2010 05 08, 13:04)
Daividija ,niugi labai gražu...pirmas su gelem super,su žuviuku ne ka mažiau dailus,o kas yra trečiasis aš iš karto supratau ir man laaaaaabai patiko.... thumbup.gif matosi ,kad daug darbo ydeta ir tikrai gražiai atrodo.......toks nematytas ir manau ne taip lengva taip išformuoti...... g.gif šaunuole..... thumbup.gif
Olesta ,kaip visada be komentaru..... lotuliukas.gif  thumbup.gif
Dianočka ,labai labai gražus tortas su bateliu,spalvos labai gražios...viskas labai suderinta..... thumbup.gif

Aciu,nuraminai karsta.gif tikiuosi kliente akmenais neapmetys lotuliukas.gif
Atsakyti