Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Oi aciu merginos uz pagyras, net nesitikejau blush-anim-cl.gif2
tikrai visoms po 4u.gif
Drugeliu formeles siandiena gavau, tai norejau isbandyti....ir labai patiko su jais dirbti....
zelviene - ispaudukai tai drugeliai, tiesiog imi ir ispaudi i MMG... o baciuko iskarpa yra papuosimu temoje, tik as pagal save prieki padariau blush2.gif pagarbiniavau smile.gif
Elentari - as tiesiog issikirpau juostele ir graziai apvedziojau ties uzapvalinimu, ji man graziai prigludo smile.gif
Aciu visoms uz nuomone del zalios juosteles 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 05 07, 22:13)
Galiu duot 99 %, kad tik atrodo paprasta padaryt.... as jau isitikinau... Tikrai saunus tortas  thumbup.gif

na baciukas uzima daug laiko, bet ir pasikrapstymo yra....o dar mazi vaikuciai salia zuja... smile.gif
Atsakyti
Dianocka kaip grazuu bigsmile.gif bigsmile.gif super super super labai dailu,mmmm wub.gif
Atsakyti
Dianočka, aš asmeniškai prašausi į kruopštumo kursus 4u.gif mane kiekvieną kartą stebina Tavo tobulėjimas thumbup.gif MALAČIUS 4u.gif

aš jau visų ir nesuminėsiu, nes tuoj ir rytas ateis...Tailandietiško receptas, juodo miško manijos antrininkas, šaldytuve 4 tortai visi tailandai doh.gif ir vienas dėl kvapo naujo skonio... lotuliukas.gif ŠAUNUOLĖS thumbup.gif

Rugiagėle, rožės labai gražios thumbup.gif
Atsakyti
Dianočka,labai gražus tortukas,batelis tikrai sužavėjo,tik kur balta apačia,labai susilieja su torto viršumi baltu(na man tas užkliuvo,nes priekis dingsta,na gal nuotraukoje taip atrodo,realiai visad jie gražesni ir detalės geriau matosi)ir su zalia juostele labai graziai atrodo, tokiu greitu pagreičiu tobulėji,kad tikrai tuoj aplenksi ir profes thumbup.gif
olestos barbė būtų išties super jai ne sijono viršus ax.gif ,o visi kiti tortukai super savaip įdomus,gražūs,ypač tų kurios bando pirmą sykį,taip nuo širdies daryti,nesikuklinkite merginos,jūs visos šaunuolės wub.gif thumbup.gif 4u.gif
tiesa,labai kite patiko,aš taip pat darysiu,tik be figūrėlės eisiu lengvesniu keliuku blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Bitutė*: 08 gegužės 2010 - 07:10
Mergaites, o kas cia per sviestinis kremas. is ko jis daromas? niekaip nerandu instrukciju blush2.gif
Su kuo patartumet namu salygom isspausti ispaudus i MMG mase ( nu pvz juostelej, kaspine ar panasiai) - generuoju idejas antradieniui mazes gimtadienio tortui wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karapuzike: 08 gegužės 2010 - 07:42
QUOTE(*Bitutė* @ 2010 05 08, 08:08)
Dianočka,labai gražus tortukas,batelis tikrai sužavėjo,tik kur balta apačia,labai susilieja su torto viršumi baltu(na man tas užkliuvo,nes priekis dingsta,na gal nuotraukoje taip atrodo,realiai visad jie gražesni ir detalės geriau matosi)ir su zalia juostele labai graziai atrodo, tokiu greitu pagreičiu tobulėji,kad tikrai tuoj aplenksi ir profes thumbup.gif
olestos barbė būtų išties super jai ne sijono viršus ax.gif ,o visi kiti tortukai super savaip įdomus,gražūs,ypač tų kurios bando pirmą sykį,taip nuo širdies daryti,nesikuklinkite merginos,jūs visos šaunuolės wub.gif  thumbup.gif  4u.gif
tiesa,labai kite patiko,aš taip pat darysiu,tik be figūrėlės eisiu lengvesniu keliuku blush2.gif

aciu uz astabele, na gal jus ir teisi del to baciuko, kai kiti is sono paziuri tai pamato klaideliu...

Olesta dekui uz pagyrimus, stengiuosi ir is jusu mokausi 4u.gif
Agniuk@s aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(karapuzike @ 2010 05 08, 07:42)
Mergaites, o kas cia per sviestinis kremas. is ko jis daromas? niekaip nerandu instrukciju  blush2.gif

SVIESTINIS KREMAS "ŠARLOT"

1 kiaušinis
1 stikl. cukraus (dedu mažiau)
0,5 stikl. pieno
1/2 a.š. citrinos rūgšties
porą lašų brendžio, romo ar kokių nors esencijų (migdolų, romo, apelsinų ir t.t.)
250 g sviesto
Kiaušinį sutrinti su cukrumi, įpilti pieną. Šią masę maišant užvirinti (nukelti, kai pamatysi pirmuosius burbuliukus). Kol masė karšta, įberti citrinos rūgšties, įpilti brendžio ar ką nors kt.
Sviestą palaikyti kambario temperatūroje, kad jis suminkštėtų. Tada jį išplakti. Į sviestą įpilti ataušusią masę ir vėl viską išplakti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Bitutė*: 08 gegužės 2010 - 09:02
QUOTE(*Bitutė* @ 2010 05 08, 10:01)
SVIESTINIS KREMAS "ŠARLOT"

wub.gif tu auksas oro_buckis.gif
Atsakyti
XXXL dydzio papuliai lotuliukas.gif ,Juodasis Princas ( tik as idaran dejau ne sviesta o grietinele ax.gif ),klaidu matau dauggggg.. blush2.gif
user posted image
Bokalas ax.gif ,Markiza ,isore grietinele smile.gif
user posted image
Atsakyti
Meskute,gerulis bokalas,ir papuliai,na sauniai padirbejai thumbup.gif
Atsakyti
O kaip jus sutvirtinat tortus ? su specialiais tais stovais ar kaip nors kitaip ? Nu pvz tas bokalas labai fainas, bet bandau isivaizduoti jo gabenima blink.gif
Atsakyti
QUOTE(karapuzike @ 2010 05 08, 12:02)
O kaip jus sutvirtinat tortus ? su specialiais tais stovais ar kaip nors kitaip ? Nu pvz tas bokalas labai fainas, bet bandau isivaizduoti jo gabenima  blink.gif

As jo netvirtinau g.gif ,jis pakankamai tvirtai stovejo g.gif
Atsakyti