gal galit kuri imest nuoroda taolandietisko bananu torto,nu nerandu o cia visos tik kepat
Sveikutes
Na ir vel groziu pridejote, saunuoles
Atvelku ir as savo kukluti tortika
snickersas ir MMG....
na o cia uzdejau zalia juostele, galvojau bus geriau, bet gal ir pirmas variantas buvo geresnis na zodziu gal jus pakomentuosite
Na ir vel groziu pridejote, saunuoles
Atvelku ir as savo kukluti tortika
snickersas ir MMG....
na o cia uzdejau zalia juostele, galvojau bus geriau, bet gal ir pirmas variantas buvo geresnis na zodziu gal jus pakomentuosite
dianocka,jusu tortas apkerejo paprasta,bet neprasta labai dailu ir ispudinga,tikrai,kad paprastumas valdo
QUOTE(JOLKA999 @ 2010 05 07, 22:11)
dianocka,jusu tortas apkerejo paprasta,bet neprasta labai dailu ir ispudinga,tikrai,kad paprastumas valdo
Galiu duot 99 %, kad tik atrodo paprasta padaryt.... as jau isitikinau... Tikrai saunus tortas
visos mergaites saunuoles,tortai puikus,smagu ziureti
man su ta zalia juostele daug graziau,bet gal delto,kad as myliu ta spalva
man su ta zalia juostele daug graziau,bet gal delto,kad as myliu ta spalva
rugiagele26, labai dailus torčiukas man patiko labai ir tas raudonos spalvos perėjimas toks
Dianocka, man su žaliu gražiau kuklus, bet dailus
Papildyta:
Cipciukas kiek grožių pridarė
Dianocka, man su žaliu gražiau kuklus, bet dailus
Papildyta:
Cipciukas kiek grožių pridarė
labas vakaras super jusu tortukai pasaka, kiekvienas ypatingas savaip o ir as savo tortuka atnesu... prasta foto kokybe, o ir pacio tortuko kokybe nekokia (pati matau 100000000 klaidu, na ir stengsiuosi tobulet ) tai va, is tikruju labai greitai padariau, nes nelabai laiko buvo, bet gal nieko, ryt seimos rate sueis kaip geras
Man tas su zalia juostele irgi Bet kaip jus taip padarote tuos papuosimu? Kaip tuos drugelius isspausti? ir is ko cia padarytas as ant virsaus? toks grozis nerealus
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 05 07, 21:09)
.. o dar kaip tycia vaikas nemiegojo siandien as tiek pavargus, kad net galvoj uzia... va pasiguodziau net verkiau darydama torta (geda net sakyti), ir nusprendziau, kad jie mano nervu neverti...
Maniske irgi siandien mazas monstriukas... o man kaip tycia darbo daug.. as kepu net susilusi, o ta i kelnes isikibusi staugia Zodziu kosmariska diena. Na bet vakare uztat atsipalaidavau prie saslyku. Ir prapjovem ta mano nelaimeli torta. kur snikersa bandziau daryti be riesutu ir man baisiai jau jis i visas puses varvejo ir papuosimas visur nesiseke. Tai galiu pasakyti, kad pjuvis ir skonis man patiko
O jau tortai visu superiniai. Tas su batuku tai laabai.. Ir dar vienas, kur su perliukais ir drugeliais man labai labai
Ai beje... gi uzvakar uzsukau i maxima ir uzkliuvo akis uz maximiniu tortu. Kazkaip anksciau nepastebedavau. visi jie man grazus buvo. o po sitos ( ir ne tik sitos) temos, receptu nagrinejimo, isbandymo ir jusu tortu rijimo akimis tai man anie tortai tragiski pasirode
QUOTE(Dianocka @ 2010 05 07, 21:07)
na o cia uzdejau zalia juostele, galvojau bus geriau, bet gal ir pirmas variantas buvo
Na koks dailumas
Man gražiau su žalia, toks išbaigtas atrodo.
O pasakykikit, kaip padarėt baltą juostą taip gražiai? Nes kaip tik ant užapvalinimo.
O patį tortą copy-paste, jei nepyksit
QUOTE(Olesta @ 2010 05 07, 16:34)
oho, kokia misė labai graži raudona spalva.. atrodo, kaip šilkinis sijonas
QUOTE(Dianocka @ 2010 05 07, 23:07)
man su žalia juostele geriau atrodo. IR ne toks jau kuklus tas tortas.. pasakyk, kiek valandų praleidai prie jo
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 05 07, 23:13)
Galiu duot 99 %, kad tik atrodo paprasta padaryt.... as jau isitikinau... Tikrai saunus tortas
taip taip , o dar jeigu mažas vaikas šalia...
QUOTE(Ievsius @ 2010 05 07, 21:54)
Ievsiau ir visos kitos, nepykit
tiek visko per savaite i galva prisimeciau, kad nebeatrokuoju, be abejo, dar ne viska ir perskaityt spejau, o kai staigiai reikia, tai ir kreipiuosi i jus
Tiek strioko ir vargo apturejau, is grietineles sugebejau sviesta suplakt, to pasekoje pritrukau jos, del to speju tortas bus sausas beze nei viena neisejo
na, po savaitgalio gal parodysiu ka "pridirbau", bet baisiai geda bus