Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

gal galit kuri imest nuoroda taolandietisko bananu torto,nu nerandu blush2.gif o cia visos tik kepat rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutes

Na ir vel groziu pridejote, saunuoles 4u.gif

Atvelku ir as savo kukluti tortika ax.gif

snickersas ir MMG....

user posted image
na o cia uzdejau zalia juostele, galvojau bus geriau, bet gal ir pirmas variantas buvo geresnis g.gif na zodziu gal jus pakomentuosite 4u.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
dianocka,jusu tortas apkerejo bigsmile.gif bigsmile.gif paprasta,bet neprasta thumbup.gif labai dailu ir ispudinga,tikrai,kad paprastumas valdo wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2010 05 07, 22:11)
dianocka,jusu tortas apkerejo bigsmile.gif  bigsmile.gif paprasta,bet neprasta thumbup.gif labai dailu ir ispudinga,tikrai,kad paprastumas valdo wub.gif  wub.gif

Galiu duot 99 %, kad tik atrodo paprasta padaryt.... as jau isitikinau... Tikrai saunus tortas thumbup.gif
Atsakyti
visos mergaites saunuoles,tortai puikus,smagu ziureti 4u.gif

man su ta zalia juostele daug graziau,bet gal delto,kad as myliu ta spalva wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLKA999: 07 gegužės 2010 - 21:16
rugiagele26, labai dailus torčiukas thumbup.gif man patiko labai ir tas raudonos spalvos perėjimas toks thumbup.gif

Dianocka, man su žaliu gražiau mirksiukas.gif kuklus, bet dailus thumbup.gif
Papildyta:
Cipciukas kiek grožių pridarė blink.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
labas vakaras smile.gif super jusu tortukai thumbup.gif pasaka, kiekvienas ypatingas savaip smile.gif o ir as savo tortuka atnesu... prasta foto kokybe, o ir pacio tortuko kokybe nekokia biggrin.gif (pati matau 100000000 klaidu, na ir stengsiuosi tobulet ax.gif ) tai va, is tikruju labai greitai padariau, nes nelabai laiko buvo, bet gal nieko, ryt seimos rate sueis kaip geras biggrin.gif biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Man tas su zalia juostele irgi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Bet kaip jus taip padarote tuos papuosimu? Kaip tuos drugelius isspausti? ir is ko cia padarytas as ant virsaus? toks grozis nerealus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 05 07, 21:09)
.. o dar kaip tycia vaikas nemiegojo siandien  blink.gif as tiek pavargus, kad net galvoj uzia... va pasiguodziau  verysad.gif net verkiau darydama torta (geda net sakyti), ir nusprendziau, kad jie mano nervu neverti...

Maniske irgi siandien mazas monstriukas... o man kaip tycia darbo daug.. as kepu net susilusi, o ta i kelnes isikibusi staugia karsta.gif Zodziu kosmariska diena. Na bet vakare uztat atsipalaidavau prie saslyku. Ir prapjovem ta mano nelaimeli torta. kur snikersa bandziau daryti be riesutu ir man baisiai jau jis i visas puses varvejo ir papuosimas visur nesiseke. Tai galiu pasakyti, kad pjuvis ir skonis man patiko bigsmile.gif
O jau tortai visu superiniai. Tas su batuku tai laabai.. Ir dar vienas, kur su perliukais ir drugeliais man labai labai wub.gif
Ai beje... gi uzvakar uzsukau i maxima ir uzkliuvo akis uz maximiniu tortu. Kazkaip anksciau nepastebedavau. visi jie man grazus buvo. o po sitos ( ir ne tik sitos) temos, receptu nagrinejimo, isbandymo ir jusu tortu rijimo akimis tai man anie tortai tragiski pasirode blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karapuzike: 07 gegužės 2010 - 22:26
QUOTE(Dianocka @ 2010 05 07, 21:07)
na o cia uzdejau zalia juostele, galvojau bus geriau, bet gal ir pirmas variantas buvo

Na koks dailumas wub.gif
Man gražiau su žalia, toks išbaigtas atrodo.
O pasakykikit, kaip padarėt baltą juostą taip gražiai? Nes kaip tik ant užapvalinimo.
O patį tortą copy-paste, jei nepyksit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 05 07, 16:34)

medutis, MMG

oho, kokia misė wub.gif labai graži raudona spalva.. atrodo, kaip šilkinis sijonas thumbup.gif

QUOTE(Dianocka @ 2010 05 07, 23:07)
na o cia uzdejau zalia juostele, galvojau bus geriau, bet gal ir pirmas variantas buvo geresnis g.gif  na zodziu gal jus pakomentuosite 4u.gif

man su žalia juostele geriau atrodo. IR ne toks jau kuklus tas tortas.. pasakyk, kiek valandų praleidai prie jo rolleyes.gif

QUOTE(rugiagele26 @ 2010 05 07, 23:13)
Galiu duot 99 %, kad tik atrodo paprasta padaryt.... as jau isitikinau... Tikrai saunus tortas  thumbup.gif

taip taip drinks_cheers.gif , o dar jeigu mažas vaikas šalia...
Atsakyti
QUOTE(Ievsius @ 2010 05 07, 21:54)
Sviestinio kremo.

Jau kiek kartų ta tema šnekėta.  g.gif

Ievsiau ir visos kitos, nepykit 4u.gif
tiek visko per savaite i galva prisimeciau, kad nebeatrokuoju, be abejo, dar ne viska ir perskaityt spejau, o kai staigiai reikia, tai ir kreipiuosi i jus 4u.gif
Tiek strioko ir vargo apturejau, is grietineles sugebejau sviesta suplakt, to pasekoje pritrukau jos, del to speju tortas bus sausas unsure.gif beze nei viena neisejo doh.gif
na, po savaitgalio gal parodysiu ka "pridirbau", bet baisiai geda bus blush2.gif
Atsakyti