Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(g.daiva @ 2010 05 07, 16:26)

Parodau ir as siandienini savo darba ax.gif

labas smile.gif visom
tortai nuostabūs visų.
o tavo tortas, tie 3 aukštai kokių skonių kaip juos sutvirtinai? kiek svorio?
Atsakyti
QUOTE(neli @ 2010 05 07, 17:39)
Dėkui Asseni už pagalbą 4u.gif

Ner uz ka irnesakyk.gif . Bet, matai, kaip superiskai padarei, neatskirsi nuo originalo ir spalvas gerai atitaikei. Tik, aisku, su islyginimu siek tiek prastokai, bet visvien super
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2010 05 07, 19:04)
Ner uz ka  irnesakyk.gif  . Bet, matai, kaip superiskai padarei, neatskirsi nuo originalo ir spalvas gerai atitaikei. Tik, aisku,  su islyginimu siek tiek prastokai, bet visvien super

Tai va, kad tortas buvo lygiai išlygintas, bet, jau pati pastebėjau, kai masė yra ne daugiau 2mm, susiraukšlėja viskas, o tas mėlynas gal net plonesnis sluoksnis doh.gif na nieko, čia pirmosios pamokos. biggrin.gif
Atsakyti
Keli paprasti tortukai
user posted image
Medaus tortas su grietinės slyvų kremu, dengta MMG, gėlės šokoladinės
user posted image
Balti biskvitai pertepti grietinėlės braškių kremu, dengta MMG, gėlės šokoladinės
user posted image
[url=http://www.radikal.ru][img]
Balti biskvitai, puošta grietinėle, gėlės šokoladinė
http://s54.radikal.r...144153e97bd.jpg[/img][/url]
Šokoladinis tortas, šokoladinis kremas, grietinėlė, drugeliai MMG
Nuotraukos darytos mobiliu, kokybė nelabai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viktute08: 07 gegužės 2010 - 18:52
Taip taip renesansinės mano suknios lotuliukas.gif žinau, kaltas blush2.gif PASITAISYSIU KAIP NORS blush2.gif

uoj kaip savaitgalis užsijuto, jėgelė thumbup.gif
Atsakyti
Jusų visų tortukai nuostabūs smile.gif Pasirodau ir as savo tortuka labai nekritikuokit nes tai mano trecias tortukas klaidas savo matau kita karta pasitaisysiu blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(spyglis2 @ 2010 05 07, 17:36)
viduje šokoladinis Asseni tortukas su vyšniomis ir karamelės sluoksniu, puošta MMG, aisingas, grietinėlė ax.gif

Iš kur receptukas šio tortuko? SM'e lyg neradau tokio arba ieškot nemoku rolleyes.gif
Turbūt radau jau biggrin.gif čia šitas tikriausiai? http://www.supermama...;#entry33443529
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Diamond-: 07 gegužės 2010 - 19:58
QUOTE(spyglis2 @ 2010 05 07, 15:36)

na, o aš atnešu savo šios dienos tortuką, savo krikštodukrai wub.gif
user posted image[/url]

bigsmile.gif kokia miela kite wub.gif

QUOTE(neli @ 2010 05 07, 17:39)

thumbup.gif thumbup.gif fainuolis thumbup.gif

QUOTE(zuliaska @ 2010 05 07, 17:48)

o tavo tortas, tie 3 aukštai kokių skonių kaip juos sutvirtinai? kiek svorio?

Svoris apie 6 kg.sutvirtinau sviestiniu kremu,o skoniai irgi trys: snikersas,juodas miskas,rafaelo svajone smile.gif
Atsakyti
Aciu Dievui baigiasi si kosmariska mano diena... verysad.gif tik to betruko, kad rasant dar kompas uzluzo, ir viska is naujo rasau... zodziu atnesu savo sios dienos varga... blizginau blizginau, ir nudariau visai nesamoningai... Dar realiai visai nieko atrodo, bet nuotraukoj tie blizgalai raudoni... norejo kaip Cipciuko sirdeles, bet iki jos man dar toli grazu, nieko panasaus nesigavo. Su ispaudais nesiseke (aciu Olestai, kad atsiunte i kita Lietuvos krasteli paskolinimui blush2.gif ) Norejo, kad blizgetu visa, bet nekas gavosi. Bet jau mases atsizadu... man geriau su kremais.. o dar kaip tycia vaikas nemiegojo siandien blink.gif as tiek pavargus, kad net galvoj uzia... va pasiguodziau verysad.gif net verkiau darydama torta (geda net sakyti), ir nusprendziau, kad jie mano nervu neverti...

Snickers tortas, MMG, aisingas, rozeles-pastilazas, daug daug visokiu blizgalu ir jokuios naudos...

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
O aš pasakysiu savo nuomonę. Šitas tortukas labai solidžiai atrodo ( kaip ir turėtų būti tokio jubiliejaus proga). Tie raudoni pablizginimai tikrai gražiai atrodo. Susilieja su gelėm, kaip šešėlis atrodo mestas. Nu man gražu, nežinau, kaip kitiem. blush2.gif
Atsakyti
ant kokio pagrindo galima puosti beze???!!! sviestinio kremo ar grietineles? ar aisingo? sokolado?
Atsakyti
Sviestinio kremo.

Jau kiek kartų ta tema šnekėta. g.gif
Atsakyti