Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Olesta @ 2010 05 07, 15:34)
dėl medučio, prieš dengiant bet kokia mase, tortą reikia aptepti sviestiniu kremu (čia geriausias variantas, prastesnis variantas, palikti apteptą tik grietinėle, bet paviršiai turi būti tobulai užlyginti, kitaip išryškės mūsų moterų taip bijomas celiulitas  lotuliukas.gif  tai dabar siūlyčiau aptepti sviestiniu kremuku su persijotais medučio trupinukais, bus tau 100% garantija, kad bus lygu, gražu ir galėsi dengti mase...

Ačiūūūūūūū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
o kad celiulito nebus tai aš net nesitikiu, kaip pirmam kartui man kur kas svarbiau, kad niekas niekur nepabėgtų nuo to torto ir nereiktų jo paskui su šaukštu kabint tiesiai iš lėkštės doh.gif lotuliukas.gif

Nu, o jūsų grožiai kaip visada, įkvepia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2010 05 07, 15:15)
Olesta, saunus darbeliai, nu gi kas tau atsitiko su sukneles formavimu, nesuprantu. gi jau ne pirma darai  g.gif

lotuliukas.gif Taigi lankai sudeti,viduramziu stilius
Atsakyti
[quote=airius,2010 05 07, 10:10]
Jogurtinis dengtas pastiliazu ,aisingas

user posted image
Cia dar pora nuotraukeliu http://public.fotki....ukai/page3.html
[/quote]
Labai grazu thumbup.gif , o kaip cia taip graziai tas medelis nupiestas blush2.gif
[/quote]
thumbup.gif puiki ideja,laaaabai grazu wub.gif

Parodau ir as siandienini savo darba ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Eudora @ 2010 05 07, 15:18)
o kad celiulito nebus tai aš net nesitikiu, kaip pirmam kartui man kur kas svarbiau, kad niekas niekur nepabėgtų nuo to torto ir nereiktų jo paskui su šaukštu kabint tiesiai iš lėkštės  doh.gif  lotuliukas.gif

o kodėl??? tu apglostyk, apglostyk tortą, pažaist reikia lyginant, bet kai rezultatas išeina geras, tai ir negaila sugaišto laiko mirksiukas.gif man iš pirmo karto pavyko išlygint cool.gif aišku, pasinaudojau visais mergaičių patarimais ax.gif

g.daiva, nuostabus tortukas wub.gif

olesta,
kaip visada, tobula thumbup.gif

na, o aš atnešu savo šios dienos tortuką, savo krikštodukrai wub.gif
viduje šokoladinis Asseni tortukas su vyšniomis ir karamelės sluoksniu, puošta MMG, aisingas, grietinėlė ax.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spyglis2: 07 gegužės 2010 - 16:08
QUOTE(Olesta @ 2010 05 07, 14:34)

labai pasiilgau Miglės79  darbelio kokio akis paganyti  4u.gif senai bebuvo....

As irgi Migles pasiilgau. Bet ji jau grizo is atostogu bigsmile.gif , tai laukiam vaizdu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Buttuke @ 2010 05 07, 12:49)
aciu 4u.gif  o cia rimtai proporcija 1:1? nes skonis tai kaip karsto sokolado, o dar prisiminiau, kad triufeliams gi panasiai ruosiasi mase, o isima ja is saldytuvo sustingusia. man taip nenutiks? blink.gif

tai taip ir nutiko blink.gif konsistencja kaip tirstos koses. cia normalu? bandyt plakt ar pasisildzius kaip karsta sokolada sulapnot? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Buttuke @ 2010 05 07, 16:37)
tai taip ir nutiko blink.gif konsistencja kaip tirstos koses. cia normalu? bandyt plakt ar pasisildzius kaip karsta sokolada sulapnot? doh.gif

Cia Jus apie ka kalbat? Apie ganasa?

Jauciu, kad apie ganasa. Jeigu kaip tirsta kose, tai dar skystokas tada. Turi buti labai tvirtas. Sildyt nereikia. Kai pradesi plakt, ji suskystes ir labai greitai issiplakt iki labai standzios mases
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 07 gegužės 2010 - 16:40
QUOTE(Asseni @ 2010 05 07, 17:38)
Cia Jus apie ka kalbat? Apie ganasa?

Jauciu, kad apie ganasa. Jeigu kaip tirsta kose, tai dar skystokas tada. Turi buti labai tvirtas. Sildyt nereikia. Kai pradesi plakt, ji suskystes ir labai greitai issiplakt iki labai standzios mases

oi kaip aciu aciuks.gif aciuks.gif nuraminai 4u.gif
aha, apie ganasa. na kagi, turiu laiko vadinasi biggrin.gif eisiu bandyt batuku lipdyt mastau.gif

spyglis2, labai dali katyte ir olestos ukininkui thumbup.gif
Atsakyti
gDaiva,labai grazios geles wub.gif
Spyglis2,daili katyte
Atsakyti
Merginos-visos be išimties šaunuoles..... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
o čia keleas šiandieniniu darbeliu.......toli gražu dar ne visi.... doh.gif
rafaelo,šokoladine sald. mase ir MMGuser posted image
vaisinis,MMG
user posted image
Rafaelo,MMG
user posted image
Ir toks iš rimtesniu Jubiliejinis,pirmas aukštas-medaus,antras-su mascarpones suriu,dengta MMG,papaišymai beze......ideja puošimo nusižiurejau nuo Cipciuko,tikiuosi nesupyks,aišku identiškas nesigavo,nors to aš ir nesiekiau.....
user posted image
lekiu toliau darbuotis...... lotuliukas.gif
Atsakyti
Asseni, patiko siuvinėjimas thumbup.gif reiks ir man kada išbandyti g.gif

Olesta, karvytės kokios mielos wub.gif ir barbės suknutės raudonumas thumbup.gif

g.daiva, gražus torčiukas bigsmile.gif

spyglis2, kitty wub.gif

kirbe, vėl vaizdų padavė, man paskutinis labai patiko bigsmile.gif

Atnešu ir aš savo kūrinį - torčiukas mergvakariui, gal ir ne bais, bet draugė liko patenkinta lotuliukas.gif Dėkui Asseni už pagalbą 4u.gif
Snikersas, "atributai"- tinginys, dengta MMG, šviesi dalis su cukrumi, kita su gliukoze, man nepatiko su cukrumi, nes elastingumo nebuvo. Džinsai - per plonai iškočiota masė, tai matosi ale nelygumai, bet neturėjau daugiau, o gliukozės tingėjau jau bėgti į parduotuvę. Čia nekeliu, tik nuorodą metu, kad negasdinti visų lotuliukas.gif
Torčiukas
Atsakyti
kirbe, kiek gražių tortukų atnešei thumb_yello.gif thumb_yello.gif thumb_yello.gif

neli, nu tavo tortukas koks gerulis laugh.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti