Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(daividija @ 2010 05 07, 11:02)

***Meskute***,o tu mase ant grietineles dengei???jei ant svieziai teptos grietineles tai nenuostabu,kad sudreko,suniukas gerulis thumbup.gif

Zn va tas ir yra kad jau buvo pastovejus ta grietinele apie pora val aptepta... doh.gif as anksciau dazniausia net nelaukdavau ir dengdavau ir to neslapiavo ,nu o sitas doh.gif
Ka bus pamoka daugiau naudosiu sviestini krema smile.gif
Atsakyti

Jogurtinis dengtas pastiliazu ,aisingas

user posted image
Cia dar pora nuotraukeliu http://public.fotki....ukai/page3.html
[/quote]
Labai grazu thumbup.gif , o kaip cia taip graziai tas medelis nupiestas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Eudora @ 2010 05 07, 08:59)
klausykit, turiu dar vieną durną klausimą  blush2.gif sutepiau vakar medučio lakštus, bet turbūt padariau nesąmonę, nes ir šonus aptepiau grietinėle  unsure.gif ir dabar mąstau o kaip aš ant tos grietinėlės dabar užtepsiu sviestinį kremą (nes gi puošt tai noriu ne trupiniais, o saldainių mase) g.gif kaip jis ten man laikysis ir ar nenučiuož? nepykit už kvailus klausimu, bet kai pirmą kartą darai tai taip ir būna  ax.gif
ir dar vienas: o viršutinį blyną reikia kuo nors sulaistyt prieš tepant sviestiniu kremu? ar tiesiai ant sauso lakšto galima tepti sviestiniu?

gal galit kas nors padėt ? unsure.gif nes tuoj prabus mano monstriukas, o aš vis dar nežinau ką man dabar su tuo tortu daryt doh.gif
Atsakyti
Oi aciu visom uz pagyras bigsmile.gif

Tas ispjautas gabaliukas visiem "trugdo" lotuliukas.gif ispjoviau ji ne tik paragavimui, bet ir del to kad ismeginti torto dengima ne apvalu o kazkoki kitoki... ir dar del keliu priezasciu. Kadangi tortukas-dovana staigmena tai leidau sau paeksperimentuoti blush2.gif

Daziau rudais dazais ir teptuku 4u.gif
Atsakyti
Sakykit, jei ganasa dabar pradesiu daryt ir vakare jau noresiu plakti, ar pakaks grietinelei saldytuve 6-7val., kad gerai atsaltu? g.gif
Atsakyti
karapuzike, pagalbininkę šaunią turi wub.gif
zuliaska, fainuolis tortukas thumbup.gif
vinesa, ogo kiek nuostabių tortukų clap_1.gif
rugiagele26, be galo gražus angeliukas wub.gif neleisčiau tokio pjaut schmoll.gif
Agniuk@s, liuks thumbup.gif
Saule danguje, gražuolis vestuvinis wub.gif
Asseni, kaip man gražu tie išpaišymai ax.gif wub.gif pati dar nedrįstu blush2.gif
***Meskute***, kuklutis, gražu thumbup.gif

QUOTE(Buttuke @ 2010 05 07, 11:02)
Sakykit, jei ganasa dabar pradesiu daryt ir vakare jau noresiu plakti, ar pakaks grietinelei saldytuve 6-7val., kad gerai atsaltu? g.gif

pakaks 4u.gif aš vakar tokiu metu įdėjau į šaldytuvą, vakare plakiau, kuo puikiausiai gavosi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spyglis2: 07 gegužės 2010 - 11:22
QUOTE(Olesta @ 2010 05 07, 07:36)
būsiu gera ir patarsiu, bet be grietinėlės vis tiek neapsieisi, jinai minkština šokoladą, jis sustingsta, bet nelūžta pjaunamas, o receptą čia tokį turi galingą, labai jau daug visko...jeigu tereikia torto viršų aplieti 21-25 cm skersmens tortui pakanka 100 g juodo šokolado, 50 g sviesto, 50 g grietinėlės, ant garų vonelės ištirpdyti šokoladą įdėti sviesto, supilti grietinėlę, maišyti iki vientisos masės, kai išsilydo, pilti ant sulaistyto, grietinėle netepto biskvito, išlyginti peiliu, viskas, gražiai blizga, skanu, greitai pagaminama - NEPERKAITINK ŠOKOLADO  4u.gif

O cia tik virsui aplieti uztenka ar ir sonams dar lieka ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(spyglis2 @ 2010 05 07, 12:21)
pakaks 4u.gif aš vakar tokiu metu įdėjau į šaldytuvą, vakare plakiau, kuo puikiausiai gavosi 4u.gif

aciu 4u.gif o cia rimtai proporcija 1:1? nes skonis tai kaip karsto sokolado, o dar prisiminiau, kad triufeliams gi panasiai ruosiasi mase, o isima ja is saldytuvo sustingusia. man taip nenutiks? blink.gif
Atsakyti
Bet kokios saunuoles... thumbup.gif thumbup.gif Negaliu atsiziureti thumbup.gif
Atsakyti
dėl medučio, prieš dengiant bet kokia mase, tortą reikia aptepti sviestiniu kremu (čia geriausias variantas, prastesnis variantas, palikti apteptą tik grietinėle, bet paviršiai turi būti tobulai užlyginti, kitaip išryškės mūsų moterų taip bijomas celiulitas lotuliukas.gif tai dabar siūlyčiau aptepti sviestiniu kremuku su persijotais medučio trupinukais, bus tau 100% garantija, kad bus lygu, gražu ir galėsi dengti mase...

labai visų gražūs tortai thumbup.gif Asseni į siuvinėjimą persimetė, visokių galų meistrė thumbup.gif
labai pasiilgau Miglės79 darbelio kokio akis paganyti 4u.gif senai bebuvo....
šaunuolės visos tikrai, Meškute, kuo tolyn tuo dailyn, labai gražuis švelnus tortukas thumbup.gif

medutis, MMG

user posted image

medutis, MMG, marcipanas, aisingas - tortas ūkininkui, auginančiam baltus jaučius tongue.gif

user posted image

Atsakyti
Olesta, thumbup.gif +10/10
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Jonė*: 07 gegužės 2010 - 14:44
Olesta, saunus darbeliai, nu gi kas tau atsitiko su sukneles formavimu, nesuprantu. gi jau ne pirma darai g.gif
Atsakyti