Agniuk@s,jau tortukas koks gražus
dar labai patiko paršelis O SU RAMUNĖMIS koks gražutis o angeliukas šaunuolės visos,taip smagu čia užeiti pasižiūrėti tokių grožybių
mergytės radau nuorodą kaip padaryti orchidėją,gal kuri įmes į papuyošimų tėmelę
http://www.duskyrose...age_732354.html
QUOTE(sineja @ 2010 05 07, 09:01)
iskilo dar vienas klausymas, jei tortas 3 aukstu, ir jau virsutinis sluoksnis siek tiek suteptas, tai jau ta glazura nebetiks????
Sveikutės darbštuolytės,
pirmą kartą darau tortą kelių aukštų ir pirmą kartą dengiau saldainių mase. Šis bandomasis triušis nepavyko , nes per anksti apdengiau medutį, o jis dar pasileido kai sudrėko blynai ir gavosi labai nelygus, bei pasviro. Bandžiau dėti tortelius ant susmeigtu medinių pagaliukų su padėkliukais, bet nepavyko gražiai paslėpti padėkliukus, tad juos išėmiau - čia irgi klaida, tikriausiai. Patarkit patyrusios, gal netinka medutis tokiam tortui, nes jis bliūkšta nelygiai Ir iš kelių blynų daryt, jei tinka, kad išgaut 9cm aukštį (dariau iš 5 ir vos š cm aukštis gavosi). Ar reikia pertepti tortelių šonus ir kuo, kad nesimatytų dryžių nuo kiekvieno blyno?
Atsiprašau už nekokybišką foto.
pirmą kartą darau tortą kelių aukštų ir pirmą kartą dengiau saldainių mase. Šis bandomasis triušis nepavyko , nes per anksti apdengiau medutį, o jis dar pasileido kai sudrėko blynai ir gavosi labai nelygus, bei pasviro. Bandžiau dėti tortelius ant susmeigtu medinių pagaliukų su padėkliukais, bet nepavyko gražiai paslėpti padėkliukus, tad juos išėmiau - čia irgi klaida, tikriausiai. Patarkit patyrusios, gal netinka medutis tokiam tortui, nes jis bliūkšta nelygiai Ir iš kelių blynų daryt, jei tinka, kad išgaut 9cm aukštį (dariau iš 5 ir vos š cm aukštis gavosi). Ar reikia pertepti tortelių šonus ir kuo, kad nesimatytų dryžių nuo kiekvieno blyno?
Atsiprašau už nekokybišką foto.
vinesa, kokia kiaulytė
rugiagele26, labai dailus angeliukas ir labai gražūs tie sparnai, net neįsivaizduoju kitokių, ir pritariu mergytėms, tikrai negalėčiau tokio pjauti
Agniuk@s, koks originalus O gabaliuką pasilikau paragavimui
rugiagele26, labai dailus angeliukas ir labai gražūs tie sparnai, net neįsivaizduoju kitokių, ir pritariu mergytėms, tikrai negalėčiau tokio pjauti
Agniuk@s, koks originalus O gabaliuką pasilikau paragavimui
QUOTE(sineja @ 2010 05 07, 09:06)
iskilo dar vienas klausymas, jei tortas 3 aukstu, ir jau virsutinis sluoksnis siek tiek suteptas, tai jau ta glazura nebetiks????
tiks, jei paviršius yra apstingęs, jei ką tik apteptas grietinėle, išplauks glazūra gabalais
Rugiagele, superinis angelas, toks mielas, nekaltas
vinesa, ogo, kiek tortu padavei. Gaila, kad nuotraukytes mazos labai
Agniuk@s, idomus, nematytas dizainas
Saule danguje, torto mintis ir spalvos grazios. Tik celiulitas gadina visa vaizda. Bet neliudek, kuo toliau, tuo bus graziau
o as antesu dar viena, papaisyta torta. Geles.
Jogurtinis, MMG, aisingas
vinesa, ogo, kiek tortu padavei. Gaila, kad nuotraukytes mazos labai
Agniuk@s, idomus, nematytas dizainas
Saule danguje, torto mintis ir spalvos grazios. Tik celiulitas gadina visa vaizda. Bet neliudek, kuo toliau, tuo bus graziau
o as antesu dar viena, papaisyta torta. Geles.
Jogurtinis, MMG, aisingas
QUOTE(Asseni @ 2010 05 07, 09:44)
Man iki Jūsų oi, dar kaip toli O kaip to celiulito išvengti? Gal per plonai iškočiojau masę?
Asseni... nu labai dailu....
Aciu visoms ir visiems uz angelo ivertinima
Gydytoja sake celiulito galima isvengt negeriant gazuotu gerimu
Aciu visoms ir visiems uz angelo ivertinima
Gydytoja sake celiulito galima isvengt negeriant gazuotu gerimu
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 05 07, 10:21)
Atnesu ir as savaji ....jetau net vidurius susuko nuo jo
Viduje Tailandietiskas bananu ...uzdengiau su MMG,ir ji man po kurio laiko pradejo drekt
Viduje Tailandietiskas bananu ...uzdengiau su MMG,ir ji man po kurio laiko pradejo drekt
QUOTE(Eudora @ 2010 05 07, 08:59)
Karapuzike, nu kaip gaila, kad Neries kr. tik didmena nes vakar pramonės Maksimoj iš vis nieko nesugebėjau rast - nei dažų, nei spalvoto cukraus. Tai daba tortas bus visas riužavas, nes net ir saldžiuose majuose saldainių spalvos buvo tokios pačios kaip kad ir tų pokeliuose apart kelių apdžiūvusių žaliai ružavų (nu bet paėmiau iš nevilties ir tuos kelis dėl kvapo)
tai jei pramones maximoj buvai, tai gal salia kazkur ir gyveni ? jei taip atvaryk, ipilsiu biski morkavu dazu ir duosiu auksiniu ir sidabriniu perliuku. as prie teo
dar vakar is mmg mases pmeginau pasidaryti dekoraciju. pradzioj ji manes neklause bet i gala jau radom bendra kalba
QUOTE(Agniuk@s @ 2010 05 06, 21:01)
Rugegele nesiskusk ! Angeliukas puikus !!! tikrai kad puikiai issisukai be daug atraizu . Man jis super tikrai
O as atnesu dar viena tortuka jusu teismui
O as atnesu dar viena tortuka jusu teismui
labai grazu,o cia gabala ispjovei-suvalgei ir toliau kaip niekur nieko papuosei mano vyras man ta ideja su ispjautais gabalais puosiant kiekviena torta pakisa(jis taip nori torto) arba sako ,ispjauk skyle viduryje sampanui...
QUOTE(naitas @ 2010 05 06, 21:11)
tarp mūsų, mergaičių šnekant, man parūpo - o angeliukai pimpaliukus turi?
Angelai belyciai jei ka
QUOTE(Asseni @ 2010 05 07, 06:44)
Nu dar vienas meno kurinys
***Meskute***,o tu mase ant grietineles dengei???jei ant svieziai teptos grietineles tai nenuostabu,kad sudreko,suniukas gerulis