Rugegele nesiskusk ! Angeliukas puikus !!! tikrai kad puikiai issisukai be daug atraizu . Man jis super tikrai
Vinesa nu kiauliukas tai fantastinis toks zaismingas ,nu super priekaistu jokiu !
O as atnesu dar viena tortuka jusu teismui
Jogurtinis dengtas pastiliazu ,aisingas
Cia dar pora nuotraukeliu http://public.fotki....ukai/page3.html
Pasikartosiu nebežinau jau kelintą kartą, bet šitas tortas man yra toks NEREALIAI PASAKIŠKAS, kad net neturiu ką daugiau apie jį pasakyt vietoj paveikslo mielai pasikabinčiau
QUOTE(ŽaismingaStiklas @ 2010 05 06, 23:44)
Ei, pilvuką pamiršai
tarp mūsų, mergaičių šnekant, man parūpo - o angeliukai pimpaliukus turi?
QUOTE(Agniuk@s @ 2010 05 07, 01:01)
koks gražus, įdomus, netikėtas ir kaip tokį sugalvojai?? LIUKS
QUOTE(naitas @ 2010 05 07, 00:11)
oi negaliu net asara istrisko del angeliuko
O sugalvojau kazkaip tai,ilgai sukau galva ka idomaus grazaus padarius taip ir sumasciau kad ispjaut gabala apdengt ir paisyt sakas nes vakar perdaug dazu prisimaisius buvau nuo sakuros ,poto sumasciau kad kamiena priklijuot dar reik.... ir va taip ir isejo netycia
ZaismingasStiklas dar karta dekui uz tokias pagyras,labai mieeela
oho kokiu groziu prideje, rugiagele labai dailus angeliukas tau puikiai pavyko
Agniuk@s, koks grazuolis, rimtai kaip paveiksliukas
sory nepemenu nico, parselis koks nuotaikingas, gera ideja
su ramunem pasakiskas, nekaltumo isikunijimas ir kuriu nepaminejau atleiskit, galva nebedirba, bet tikrai buvo daug labai graziu tortuku
Agniuk@s, koks grazuolis, rimtai kaip paveiksliukas
sory nepemenu nico, parselis koks nuotaikingas, gera ideja
su ramunem pasakiskas, nekaltumo isikunijimas ir kuriu nepaminejau atleiskit, galva nebedirba, bet tikrai buvo daug labai graziu tortuku
Labai aciu uz patarimus
Agniuk@s tortas nerealus nors imk ir pasikabink kaip paveiksliuka
Agniuk@s tortas nerealus nors imk ir pasikabink kaip paveiksliuka
QUOTE(naitas @ 2010 05 06, 23:11)
Aisku,kad turi pimpaliukus sitiek skulpturu mazu angeleliu su
Agniuk,labai grazu,vat kokia menininke tu pas mus tapytoja,paveiksla ant torto
Labas rytas
Jetau kokiu jus cia sedevru esate prideja, tai net atsigrozet sunku..
mano papuosimu net rodyt cia negalima
bet si kart reikia padaryti kazka grazesnio, noriu padaryti sokoladine glazura, galbut jums tai vienas juokas, bet va man...
turiu toki receptuka: 240 ml (1 st.) riebios grietinėlės.1,5 v. š. sviesto.325 g šokolado
bet gal yra koks kitas budas be grietineles? ar be jos niekaip neapseiciau?
patarkit bukit geros
bet si kart reikia padaryti kazka grazesnio, noriu padaryti sokoladine glazura, galbut jums tai vienas juokas, bet va man...
turiu toki receptuka: 240 ml (1 st.) riebios grietinėlės.1,5 v. š. sviesto.325 g šokolado
patarkit bukit geros
QUOTE(sineja @ 2010 05 07, 08:26)
Labas rytas
patarkit bukit geros
patarkit bukit geros
būsiu gera ir patarsiu, bet be grietinėlės vis tiek neapsieisi, jinai minkština šokoladą, jis sustingsta, bet nelūžta pjaunamas, o receptą čia tokį turi galingą, labai jau daug visko...jeigu tereikia torto viršų aplieti 21-25 cm skersmens tortui pakanka 100 g juodo šokolado, 50 g sviesto, 50 g grietinėlės, ant garų vonelės ištirpdyti šokoladą įdėti sviesto, supilti grietinėlę, maišyti iki vientisos masės, kai išsilydo, pilti ant sulaistyto, grietinėle netepto biskvito, išlyginti peiliu, viskas, gražiai blizga, skanu, greitai pagaminama - NEPERKAITINK ŠOKOLADO
klausykit, turiu dar vieną durną klausimą sutepiau vakar medučio lakštus, bet turbūt padariau nesąmonę, nes ir šonus aptepiau grietinėle ir dabar mąstau o kaip aš ant tos grietinėlės dabar užtepsiu sviestinį kremą (nes gi puošt tai noriu ne trupiniais, o saldainių mase) kaip jis ten man laikysis ir ar nenučiuož? nepykit už kvailus klausimu, bet kai pirmą kartą darai tai taip ir būna
ir dar vienas: o viršutinį blyną reikia kuo nors sulaistyt prieš tepant sviestiniu kremu? ar tiesiai ant sauso lakšto galima tepti sviestiniu?
Karapuzike, nu kaip gaila, kad Neries kr. tik didmena nes vakar pramonės Maksimoj iš vis nieko nesugebėjau rast - nei dažų, nei spalvoto cukraus. Tai daba tortas bus visas riužavas, nes net ir saldžiuose majuose saldainių spalvos buvo tokios pačios kaip kad ir tų pokeliuose apart kelių apdžiūvusių žaliai ružavų (nu bet paėmiau iš nevilties ir tuos kelis dėl kvapo)
ir dar vienas: o viršutinį blyną reikia kuo nors sulaistyt prieš tepant sviestiniu kremu? ar tiesiai ant sauso lakšto galima tepti sviestiniu?
Karapuzike, nu kaip gaila, kad Neries kr. tik didmena nes vakar pramonės Maksimoj iš vis nieko nesugebėjau rast - nei dažų, nei spalvoto cukraus. Tai daba tortas bus visas riužavas, nes net ir saldžiuose majuose saldainių spalvos buvo tokios pačios kaip kad ir tų pokeliuose apart kelių apdžiūvusių žaliai ružavų (nu bet paėmiau iš nevilties ir tuos kelis dėl kvapo)
QUOTE(Olesta @ 2010 05 07, 08:36)
būsiu gera ir patarsiu, bet be grietinėlės vis tiek neapsieisi, jinai minkština šokoladą, jis sustingsta, bet nelūžta pjaunamas, o receptą čia tokį turi galingą, labai jau daug visko...jeigu tereikia torto viršų aplieti 21-25 cm skersmens tortui pakanka 100 g juodo šokolado, 50 g sviesto, 50 g grietinėlės, ant garų vonelės ištirpdyti šokoladą įdėti sviesto, supilti grietinėlę, maišyti iki vientisos masės, kai išsilydo, pilti ant sulaistyto, grietinėle netepto biskvito, išlyginti peiliu, viskas, gražiai blizga, skanu, greitai pagaminama - NEPERKAITINK ŠOKOLADO
stai jums balionas uz atsakyma
taip ir bandysiu daryti, kaip parasete
QUOTE(Agniuk@s @ 2010 05 07, 00:01)
Rugegele nesiskusk ! Angeliukas puikus !!! tikrai kad puikiai issisukai be daug atraizu . Man jis super tikrai
Vinesa nu kiauliukas tai fantastinis toks zaismingas ,nu super priekaistu jokiu !
nu kaip grazu!!!
O as turbut per plonai mase iskocioju, nes matau cia taip lygiai graziai pasidenge..