Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Rugegele nesiskusk ! Angeliukas puikus !!! bigsmile.gif tikrai kad puikiai issisukai be daug atraizu . Man jis super tikrai wub.gif

Vinesa nu kiauliukas tai fantastinis bigsmile.gif toks zaismingas ,nu super priekaistu jokiu !

O as atnesu dar viena tortuka jusu teismui 4u.gif

Jogurtinis dengtas pastiliazu ,aisingas

user posted image
Cia dar pora nuotraukeliu http://public.fotki....ukai/page3.html
Atsakyti
Pasikartosiu nebežinau jau kelintą kartą, bet šitas tortas man yra toks NEREALIAI PASAKIŠKAS, kad net neturiu ką daugiau apie jį pasakyt wub.gif vietoj paveikslo mielai pasikabinčiau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ŽaismingaStiklas @ 2010 05 06, 23:44)
Ei, pilvuką pamiršai  biggrin.gif

tarp mūsų, mergaičių šnekant, man parūpo - o angeliukai pimpaliukus turi? mastau.gif
QUOTE(Agniuk@s @ 2010 05 07, 01:01)

O as atnesu dar viena tortuka jusu teismui  4u.gif

koks gražus, įdomus, netikėtas wub.gif ir kaip tokį sugalvojai?? doh.gif LIUKS thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2010 05 07, 00:11)
tarp mūsų, mergaičių šnekant, man parūpo  - o angeliukai pimpaliukus turi? mastau.gif

koks gražus, įdomus, netikėtas  wub.gif  ir kaip tokį sugalvojai??  doh.gif  LIUKS  thumbup.gif

oi negaliu net asara istrisko del angeliuko lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

O sugalvojau kazkaip tai,ilgai sukau galva ka idomaus grazaus padarius taip ir sumasciau kad ispjaut gabala apdengt ir paisyt sakas nes vakar perdaug dazu prisimaisius buvau nuo sakuros lotuliukas.gif ,poto sumasciau kad kamiena priklijuot dar reik.... ir va taip ir isejo netycia ax.gif

ZaismingasStiklas dar karta dekui uz tokias pagyras,labai mieeela blush2.gif
Atsakyti
oho kokiu groziu prideje, rugiagele labai dailus angeliukas thumbup.gif tau puikiai pavyko
Agniuk@s, koks grazuolis, rimtai kaip paveiksliukas wub.gif
sory nepemenu nico, parselis koks nuotaikingas, gera ideja thumbup.gif
su ramunem pasakiskas, nekaltumo isikunijimas rolleyes.gif ir kuriu nepaminejau atleiskit, galva nebedirba, bet tikrai buvo daug labai graziu tortuku wub.gif
Atsakyti
Labai aciu uz patarimus 4u.gif
Agniuk@s tortas nerealus nors imk ir pasikabink kaip paveiksliuka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrine261: 07 gegužės 2010 - 05:51
QUOTE(naitas @ 2010 05 06, 23:11)
tarp mūsų, mergaičių šnekant, man parūpo  - o angeliukai pimpaliukus turi? mastau.gif

koks gražus, įdomus, netikėtas  wub.gif  ir kaip tokį sugalvojai??  doh.gif  LIUKS  thumbup.gif

Aisku,kad turi pimpaliukus sitiek skulpturu mazu angeleliu su lotuliukas.gif

Agniuk,labai grazu,vat kokia menininke tu pas mus thumbup.gif tapytoja,paveiksla ant torto mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Jetau kokiu jus cia sedevru esate prideja, tai net atsigrozet sunku..
mano papuosimu net rodyt cia negalima lotuliukas.gif
bet si kart reikia padaryti kazka grazesnio, noriu padaryti sokoladine glazura, galbut jums tai vienas juokas, bet va man... doh.gif
turiu toki receptuka: 240 ml (1 st.) riebios grietinėlės.1,5 v. š. sviesto.325 g šokolado
bet gal yra koks kitas budas be grietineles? ar be jos niekaip neapseiciau? ax.gif
patarkit bukit geros 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sineja @ 2010 05 07, 08:26)
Labas rytas  4u.gif
Jetau kokiu jus cia sedevru esate prideja, tai net atsigrozet sunku..
mano papuosimu net rodyt cia negalima  lotuliukas.gif
bet si kart reikia padaryti kazka grazesnio, noriu padaryti sokoladine glazura, galbut jums tai vienas juokas, bet va man... doh.gif
turiu toki receptuka: 240 ml (1 st.) riebios grietinėlės.1,5 v. š. sviesto.325 g šokolado
bet gal yra koks kitas budas be grietineles? ar be jos niekaip neapseiciau? ax.gif
patarkit bukit geros  4u.gif

būsiu gera ir patarsiu, bet be grietinėlės vis tiek neapsieisi, jinai minkština šokoladą, jis sustingsta, bet nelūžta pjaunamas, o receptą čia tokį turi galingą, labai jau daug visko...jeigu tereikia torto viršų aplieti 21-25 cm skersmens tortui pakanka 100 g juodo šokolado, 50 g sviesto, 50 g grietinėlės, ant garų vonelės ištirpdyti šokoladą įdėti sviesto, supilti grietinėlę, maišyti iki vientisos masės, kai išsilydo, pilti ant sulaistyto, grietinėle netepto biskvito, išlyginti peiliu, viskas, gražiai blizga, skanu, greitai pagaminama - NEPERKAITINK ŠOKOLADO 4u.gif
Atsakyti
klausykit, turiu dar vieną durną klausimą blush2.gif sutepiau vakar medučio lakštus, bet turbūt padariau nesąmonę, nes ir šonus aptepiau grietinėle unsure.gif ir dabar mąstau o kaip aš ant tos grietinėlės dabar užtepsiu sviestinį kremą (nes gi puošt tai noriu ne trupiniais, o saldainių mase) g.gif kaip jis ten man laikysis ir ar nenučiuož? nepykit už kvailus klausimu, bet kai pirmą kartą darai tai taip ir būna ax.gif
ir dar vienas: o viršutinį blyną reikia kuo nors sulaistyt prieš tepant sviestiniu kremu? ar tiesiai ant sauso lakšto galima tepti sviestiniu?

Karapuzike, nu kaip gaila, kad Neries kr. tik didmena verysad.gif nes vakar pramonės Maksimoj iš vis nieko nesugebėjau rast - nei dažų, nei spalvoto cukraus. Tai daba tortas bus visas riužavas, nes net ir saldžiuose majuose saldainių spalvos buvo tokios pačios kaip kad ir tų pokeliuose apart kelių apdžiūvusių žaliai ružavų (nu bet paėmiau iš nevilties ir tuos kelis dėl kvapo) doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eudora: 07 gegužės 2010 - 08:08
QUOTE(Olesta @ 2010 05 07, 08:36)
būsiu gera ir patarsiu, bet be grietinėlės vis tiek neapsieisi, jinai minkština šokoladą, jis sustingsta, bet nelūžta pjaunamas, o receptą čia tokį turi galingą, labai jau daug visko...jeigu tereikia torto viršų aplieti 21-25 cm skersmens tortui pakanka 100 g juodo šokolado, 50 g sviesto, 50 g grietinėlės, ant garų vonelės ištirpdyti šokoladą įdėti sviesto, supilti grietinėlę, maišyti iki vientisos masės, kai išsilydo, pilti ant sulaistyto, grietinėle netepto biskvito, išlyginti peiliu, viskas, gražiai blizga, skanu, greitai pagaminama - NEPERKAITINK ŠOKOLADO  4u.gif

stai jums balionas uz atsakyma 4u.gif smile.gif
taip ir bandysiu daryti, kaip parasete mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sineja: 07 gegužės 2010 - 08:03
QUOTE(Agniuk@s @ 2010 05 07, 00:01)
Rugegele nesiskusk ! Angeliukas puikus !!!  bigsmile.gif  tikrai kad puikiai issisukai be daug atraizu . Man jis super tikrai  wub.gif

Vinesa nu kiauliukas tai fantastinis  bigsmile.gif  toks zaismingas ,nu super priekaistu jokiu !

O as atnesu dar viena tortuka jusu teismui  4u.gif

wub.gif wub.gif nu kaip grazu!!! bigsmile.gif

O as turbut per plonai mase iskocioju, nes matau cia taip lygiai graziai pasidenge..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugiagele26: 07 gegužės 2010 - 08:04