Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(vinesa @ 2010 05 06, 15:33)
Sveikutes.Ateinu ir as su savo keliais tortukais jusu teismui  ax.gif
tortukas grietinele su braskem,MMG.tik nesijuokit knysle per ilga gavos  tongue.gif

Oho,kiek prikepei,visi kruopsciai padaryti,saunuole thumbup.gif

QUOTE(rugiagele26 @ 2010 05 06, 15:40)
karsta.gif eina peklon, kaip siandien man nesiseke... dar taip ilgai niekad nepuosiau torto.... gal 4 val....  blink.gif  nieko atrodo sunkaus... bet man taip nesigalvojo... mase kazkokia keista buvo... tikiuosi nenuplauks ji man  blink.gif zodziu padariau angela  doh.gif kai jau buvo suteptas tortas, pagalvojau, kad graziau butu tik kunas ir galva tortiniai, o sparnai is mases, bet buvo jau velu...  verysad.gif taigi, Tailandietisku bananu tortas, MMG, aisingas, gelytes- pastilazas. Tortas krikstynoms  doh.gif
Aaa, o dar bandziau pablizgint dulkem, tai kaip pablizginau, tai kaip purvinas angelas atrodo...  doh.gif

Uzuojauta,as kartais prie paprasto torto po 4 val prasikuiciu,o rezultato nesimato,bet tavo tai laaabai grazus,nezinau kaip jie ten angeliuka valgys g.gif gal norit angeliuko sparnelio?/gal galvytes???
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2010 05 06, 19:07)
Oho,kiek prikepei,visi kruopsciai padaryti,saunuole thumbup.gif
Uzuojauta,as kartais prie paprasto torto po 4 val prasikuiciu,o rezultato nesimato,bet tavo tai laaabai grazus,nezinau kaip jie ten angeliuka valgys g.gif gal norit angeliuko sparnelio?/gal galvytes???

Tai va va, nezinau, man tai nesmagu butu valgyt.... nori angelo, gaus angela...
Atsakyti
QUOTE(karapuzike @ 2010 05 06, 16:01)

pirma karta gyvenime ismeginau apdengti torta...dengiau su sokoladine mase ( sokoladas ir gliukoze) .

O cia pagalbininke... nusiciupusi gabala dengimo mases  doh.gif

o kas cia per dengimo mase?as tokios nežinau g.gif g.gif g.gif
o pagalbininke thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

vinesa,labaiu gražus torciukai....
Rugiagele26,dailus angeliukas...... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(VAMI @ 2010 05 06, 16:49)
as vakar papuosiau torta grietinele ir uzdejau pastilazines gelytes. siandien ryte visos buvo minkstuteles. ka daryti? kokios mases gelytes nebijotu grietineles?

plastmasinės gėlytės nebijotų grietinėlės. O kas valgoma, viskas tirpsta, taip ir turi būti.

Rugiagėle, LABAI gražus Tavo tortas wub.gif Drąsi mintis, ir ją išpildei.

Dar man tas kiauliukas patiko rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2010 05 06, 19:52)
o kas cia per dengimo mase?as tokios nežinau g.gif  g.gif  g.gif
o pagalbininke   thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

zodziu dengimo mase vadinasi is to kas nesigavo dariau kas gavosi ir vel nelabai gavosi doh.gif lotuliukas.gif
ten kur receptas sokoladinem rozem daryti su princo sokoladu ir dirbtiniu medum. Baltos rozes gavosi liuks. Pabandziau su juodu sokoladu kitos firmos ir kaku gavosi. Per minksta, per lipnu... tai primeciau, kad apdengti torta turetu tikti ( cia is skupumo, kad neismesti) Kol saldytuve pastovejo, tas gabalas mistiskai sumazejo ir kai jau istraukiau kocioti ir dengti nieko nebeliko tik ploniau kocioti.. kol pernesiau ir dengiau keliose vietose suplyso - lopiau. Rankose tirpo viskas. Rozes issilyde deformavosi, lapeliai dar labiau. Pats tortas ziauriai slapias varvantis gavosi ( snikersas). Zodziu ne tortas pas mane isejo o Total Košmar doh.gif blush2.gif
o dar ir padejeja labai jau verzesi "padeti"...zodziu unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karapuzike: 06 gegužės 2010 - 19:14
QUOTE(ausrine261 @ 2010 05 06, 19:50)
Sos merginos patarkit pries puosiant beze kuo reikia aptepti torta ar tiks Sarlotes kremu ,ir kada aptepti torta sutepiau per pietus ar reikia leist jam susistovet ar galiu tept smile.gif

Merginos patarkit prasau smile.gif susiradau informacijos apie beza bet ten raso kad zalatina jai priesas tai jai mano pertepimas su grietine +grietinele tai galiu beze puost ar visdelto tepti sviestiniu kremu smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif reikia skubaus patarimo rolleyes.gif Nors ne visai čia į temą, bet...blush2.gif Išsikepiau morengo lakštus, bet niekaip nepavyksta jų atplėšti nuo kepimo popieriaus. Tad kaip man tą popierių pašalinti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(-Diamond- @ 2010 05 06, 20:47)
Sveikos smile.gif reikia skubaus patarimo rolleyes.gif Nors ne visai  čia į temą, bet...blush2.gif Išsikepiau morengo lakštus, bet niekaip nepavyksta jų atplėšti nuo kepimo popieriaus. Tad kaip man tą popierių pašalinti? g.gif

kazkur girdejau, kad is popieriaus puses suslapinti ( su kempinele kokia) ta popieriu ir jis turetu nusilupti. Bet nesu isitiknusi ar sitam atvejui jis tiks
Atsakyti
QUOTE(karapuzike @ 2010 05 06, 21:52)
kazkur girdejau, kad is popieriaus puses suslapinti ( su kempinele kokia) ta popieriu ir jis turetu nusilupti. Bet nesu isitiknusi ar sitam atvejui jis tiks

Dėkui už atsakymą, taip ir galvojau, kad tikriausiai reiks sušlapinti.
Atsakyti
QUOTE(ausrine261 @ 2010 05 06, 19:37)
Merginos patarkit prasau smile.gif susiradau informacijos apie beza bet ten raso kad zalatina jai priesas tai jai mano pertepimas su grietine +grietinele tai galiu beze puost ar visdelto tepti sviestiniu kremu smile.gif

ir tortus kuriuose yra zelatinos galima puost beze tik pries tai reikia aptept sviestiniu kremu(sarlote,ar sviestas+kond.pienas).
http://www.supermama...?...78104&st=24 medutis teptas grietinele,kai iki krastu nedatepta galima puosti beze,jei kas aptepk sviestiniu kremu biskuti
Atsakyti
QUOTE(ausrine261 @ 2010 05 06, 20:37)

Del viso pikto aptepk sviestiniu kremuku labai plonai ir tada puoska beze...bent jau busi garantuota,kad nenubegs.....
Atsakyti
Vinesa, paršiuks tai PASAKIŠKAS lotuliukas.gif man jis toks prikolnas thumbup.gif

Db būtų rašant smagu prisiminti, kas angelą padarė, bet tiek jau tos, vistiek giriu, giriu, giriu, giriu thumbup.gif super thumbup.gif ir neatrodo jis sutrinas,bent jau man tai labai gražiai žiūrisi viskas bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(daividija @ 2010 05 06, 20:07)
,nezinau kaip jie ten angeliuka valgys g.gif gal norit angeliuko sparnelio?/gal galvytes???

Ei, pilvuką pamiršai biggrin.gif
Atsakyti