Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Rodau ka siandien nulipdziau
pirma karta gyvenime ismeginau apdengti torta...dengiau su sokoladine mase ( sokoladas ir gliukoze) . Saldytuve pabuvusi ta mase susitrauke man kazkaip. todel turejau labai labai plonai iskocioti, kad uztektu apdengimo visam tortui, tai keliose vietos plyso ir teko lopyti doh.gif
Geles ir lapeliai irgi is sokolado. Zalius daziau su yupi. Mano galvoje tas tortas daug graziau atrode, bet kadangi turejau gera pagalbininke, kuria reikejo viena ranka gaudyti, kad neiliptu i ta torta, o ir siaip patirties nulis tai va gavosi kas gavosi.. rodau
user posted image

O cia pagalbininke... nusiciupusi gabala dengimo mases doh.gif
user posted image
Atsakyti
vakar sutepiau Rafaleo svajone. Zodziu jis pas mane labai baltas baltas.

Tokiu imantrybiu kaip cia daugelis temoj puosia nesiryztu, nes si vakar neturiu nei laiko nei priemoniu.

Gal kas turit kokia ideja, kuo ta torciuka papuost? pirma mintis butu tik kokosio drozlem pabarstyt? o virsuj is saldainiuku 2 suformuot, o daugiau kas dar be kokosu? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(karapuzike @ 2010 05 06, 16:01)

O cia pagalbininke... nusiciupusi gabala dengimo mases  doh.gif
user posted image

ohoho kokios akys ! ! biggrin.gif O kaip skanu ! biggrin.gif
Atsakyti
tailandietiškas bananų, MMG
user posted image
nieko ypatingo, bet temą paįvairint
Atsakyti
Karapuzike,sukirsciau gabala tavojo torto essen.gif
O pagalbininke super turi lotuliukas.gif thumb_yello.gif
Kad man tokia dievulis....
Zuliaska,dailu thumbup.gif
Atsakyti
hihihi.gif karapuzike,pagalbininke tai superine!!!!!akys kaip velniukscio tik blizga..
*Jone*,nesiskusk cia,o imkis darbo ir turesi pagalbininke smileysex.gif
Atsakyti
Sveikutes.Ateinu ir as su savo keliais tortukais jusu teismui ax.gif
tortukas grietinele su braskem,MMG.tik nesijuokit knysle per ilga gavos tongue.gif
user posted image

mascarponinis,MMG
user posted image
mascarponinis,svietinis kremas.
user posted image
Rafaelo.MMG.tik zalia nuotraukoj nekokia unsure.gif
user posted image
Kice,saunuole,grazus tortukas! mirksiukas.gif
o su tom ramunem irgi labai!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2010 05 06, 16:55)
hihihi.gif karapuzike,pagalbininke tai superine!!!!!akys kaip velniukscio tik blizga..
*Jone*,nesiskusk cia,o imkis darbo ir turesi pagalbininke  smileysex.gif

Gi krize,pinigu nera doh.gif

QUOTE(vinesa @ 2010 05 06, 17:33)
Sveikutes.Ateinu ir as su savo keliais tortukais jusu teismui  ax.gif
tortukas grietinele su braskem,MMG.tik nesijuokit knysle per ilga gavos  tongue.gif

vinesa,nuostabu tiesiog,knysle galinga kaip pas tikra kiaule lotuliukas.gif
Atsakyti
karsta.gif eina peklon, kaip siandien man nesiseke... dar taip ilgai niekad nepuosiau torto.... gal 4 val.... blink.gif nieko atrodo sunkaus... bet man taip nesigalvojo... mase kazkokia keista buvo... tikiuosi nenuplauks ji man blink.gif zodziu padariau angela doh.gif kai jau buvo suteptas tortas, pagalvojau, kad graziau butu tik kunas ir galva tortiniai, o sparnai is mases, bet buvo jau velu... verysad.gif taigi, Tailandietisku bananu tortas, MMG, aisingas, gelytes- pastilazas. Tortas krikstynoms doh.gif
Aaa, o dar bandziau pablizgint dulkem, tai kaip pablizginau, tai kaip purvinas angelas atrodo... doh.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
QUOTE(vinesa @ 2010 05 06, 18:33)
Sveikutes.Ateinu ir as su savo keliais tortukais jusu teismui  ax.gif
tortukas grietinele su braskem,MMG.tik nesijuokit knysle per ilga gavos  tongue.gif

Ojezau, kiek tortu... wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Vinesa thumbup.gif
Rugiagėle thumbup.gif šauniai padirbėjai su juo, gražus ir su tortiniais sparnais thumbup.gif
Atsakyti
Rugiagele,super,o su tais pablizginimasi ir man panasiai karta buvo
Atsakyti
Sos merginos patarkit pries puosiant beze kuo reikia aptepti torta ar tiks Sarlotes kremu ,ir kada aptepti torta sutepiau per pietus ar reikia leist jam susistovet ar galiu tept smile.gif
Atsakyti