Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(jav @ 2010 05 05, 18:40)
labai labai grazus jusu tortukai  bigsmile.gif  atnesu ir as pavasarines ramuneles. 

user posted image

super wub.gif
o ramunes darei su formelem?
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2010 05 06, 11:55)
o ramunes darei su formelem?

čia ne mano tortas, bet matosi, kad ramunės darytos su formelėm, kurios tinkamos daryt ir gerberas. Šios formelės būna bent 4 dydžių, ir bent pora dydžių matos ant torto. Iškirtus tą ramunę, reikia pasidėti ant pabarstyto krakmolu paviršiaus - stalo ar kempinėlės, ir dar plonu kočėliuku - pieštuku išilgai pakočiot žiedlapius, tada jie pasirietę natūraliau atrodo.
Che che, matosi, kad šitą tortą darė galvota panelė 4u.gif

atnešu vieną lėlės tortą.. labai nesišaipykit.. rolleyes.gif kas iš to kad turiu profesionalų fotiką... taip nureguliavau, kad joks meistras neranda mano klaidos... user posted image

user posted image
Atsakyti
linksma diena mums nušvito, aleliuja, pagaliau Naitas atnešė tortą, tai kur kitus šedevrus slepi, labai dailus tortulis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
oj, brangute, nebekalbėk, kiekvieną savaitgalį tas pats doh.gif , nykštys tuoj atrofuosis lotuliukas.gif
Atsakyti
Merginos, patarkit, kaip papuošt tinginį g.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2010 05 06, 10:48)

Olesta.. sutrūko ir man pirštas nuo cukraus pudros.. koks bjaurus jausmas ir kaip kliūva visur ...

atsiprasau uz poster_offtopic.gif bet merginos,jau buvau minejusi gera priemone gydyti itrukimus 4u.gif mb tikrai ne nuo pudros trukineja,ale tuoj pat issigydo blush2.gif
Atsakyti
Jav labai dailus su ramunem wub.gif

Agniuko abu labai grazus thumbup.gif

Naikto lele thumbup.gif gal galite papasakoti su kokiu irankiu padarete tuos rastus ant leles sukneles?man kaip naujokei viskas idomu kas is ko su kuo ir kaip blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, auksarankės kepėjėlės, turiu klausimą ne į temą. blush2.gif
Gal yra Klaipėdoje kepėjėlių, kurios namie kepa proginius tortukus? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(eiwile @ 2010 05 06, 12:37)
Naikto lele  thumbup.gif gal galite papasakoti su kokiu irankiu padarete tuos rastus ant leles sukneles?man kaip naujokei viskas idomu kas is ko su kuo ir kaip  blush2.gif

yra tokie vadinami "tekstūriniai kilimėliai". iškočioji masę ir spaudi tuo kilimėliu (pavyzdžiui, medžiagos imitavimui užtektų paspausti drobine skiaute). Tiesa, mačiau, Cipciukas spaudžia taip, kad į viršų iškiltų raštas, o aš nuėjau lengvesniu keliu - aš spaudžiau taip, kad raštas įsispaustų į masę.
Atsakyti
KIRBE, SOS, SOS SOS

Beze su dekorgeliu draugauja ar ne

Egleik
, matau esi. Kiek reikia aisingo, kad apdzibuot 25 cm skersmens torto sonams tik
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 06 gegužės 2010 - 11:38
QUOTE(naitas @ 2010 05 06, 11:03)

kai fotkini, atsistoks taip, kad sviesos saltinis butu tau uz nugaros, arba bent jau sone smile.gif Bet jokiu budu ne is priekio smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kice: 06 gegužės 2010 - 12:59
QUOTE(Asseni @ 2010 05 06, 12:37)
KIRBE, SOS, SOS SOS

Beze su dekorgeliu draugauja ar ne

Egleik
, matau esi. Kiek reikia aisingo, kad apdzibuot 25 cm skersmens torto sonams tik

jei dar nepavelavau atsakyti, tai is vieno M dydzio baltymo pilnai turetu uztekti
Atsakyti
as vakar papuosiau torta grietinele ir uzdejau pastilazines gelytes. siandien ryte visos buvo minkstuteles. ka daryti? kokios mases gelytes nebijotu grietineles?
Atsakyti