Tiesa, o tos ramaskes darytos is anksto, ar tuo momentu, kada puosi?
aciu jums uz gerus zodzius.na man tortai su ramunem,tai jega.myliu tas geles
Papildyta:
kai kurias dariau is anksto,o tos kurios turejo buti sulinkusios,tai tiesiog dariau ir klijavau is karto ant torto
Papildyta:
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 05 05, 10:15)
Tiesa, o tos ramaskes darytos is anksto, ar tuo momentu, kada puosi?
kai kurias dariau is anksto,o tos kurios turejo buti sulinkusios,tai tiesiog dariau ir klijavau is karto ant torto
QUOTE(jav @ 2010 05 05, 18:40)
labai labai grazus jusu tortukai atnesu ir as pavasarines ramuneles.
Pasaka, ne tortas O kuo dengta ir iš ko gėlytės?
Agniuk@s labai labai gražu Kiek laiko reikėjo žalajam gėlytes apačioj apklijuot? Ten kiekviena atskirai klijuota?
QUOTE(pupainga @ 2010 05 05, 21:35)
Agniuk@s labai labai gražu Kiek laiko reikėjo žalajam gėlytes apačioj apklijuot? Ten kiekviena atskirai klijuota?
Dekui. Na atrodo kad greit as jas suklijavau ,nezinau laiko nes i laikrodi neziurejau,taip kiekviena atskirai klijavau degtine
QUOTE(pupainga @ 2010 05 05, 11:35)
Pasaka, ne tortas O kuo dengta ir iš ko gėlytės?
kol kas esu istikima mmg masei.o gelytes as darau is wilton pirktos GUM PASTE.
agniuk,saunuole man tas antras labai grazus
QUOTE(JOLKA999 @ 2010 05 05, 22:06)
agniuk,saunuole man tas antras labai grazus
abu labai dailūs
Agniukas tas antras tai nepakartojamas NORIU!!!!!
O kuris čia Tavo gimtadienio?
O kuris čia Tavo gimtadienio?
QUOTE(ŽaismingaStiklas @ 2010 05 06, 08:00)
Dekui gimtadienio tai aisku kad zalias, zinai kaip sau tai ir nevykelis gali but
Man tas ramunių tortas labai gražus
labai gražus
nu kur jau nevykėlis gal tik fotografavimo kampas nekoks.. norėtųsi pamatyti torto šonų sprendimą. Ten lygtai gėlės...
Olesta.. sutrūko ir man pirštas nuo cukraus pudros.. koks bjaurus jausmas ir kaip kliūva visur ...
QUOTE(Agniuk@s @ 2010 05 05, 22:26)
Jogurtinis tortas su vysniom dengta pastiliazu, aisingas
labai gražus
QUOTE(Agniuk@s @ 2010 05 06, 11:22)
Dekui gimtadienio tai aisku kad zalias, zinai kaip sau tai ir nevykelis gali but
nu kur jau nevykėlis gal tik fotografavimo kampas nekoks.. norėtųsi pamatyti torto šonų sprendimą. Ten lygtai gėlės...
Olesta.. sutrūko ir man pirštas nuo cukraus pudros.. koks bjaurus jausmas ir kaip kliūva visur ...