Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

pas mane jie geltonos spalvos ir viskas.. iskociojau pagaliuka, apvyniojau ant taureliu, skirtingo dydzio ir viskas smile.gif Na taureles reiktu maistine plevele apsukti, kad butu lengva nuimti smile.gif Dariau is vakaro smile.gif
Atsakyti
gryzau is neries kr. 16. kur internete buvo dazu ir papuosimu. tai va ten pasirodo kepa tortus ir papuosimais prekiauja urmu. dazai po kg, cukrines statulytes po 20vnt ir tt.. nu bet iszyziau kad man kazko parduotu mazesniais kiekiais, tai pradarytu turejo tik geltonu dazu. dar pasvere blizganciu rutuliuku. ir kavinej figuryte zuiki papirkau. pasakiau kad yra didelis pageidavimas atidaeyti mazmenines prekybos skyreli tokiais reikaliukais hihihi.gif
zodziu... pablizginimu dulksnos negavau, kitokiu dazu irgi... reikes itariu siustis g.gif
o gal cypciukas turi ko parduoti? nedrystu trugdyti private blush2.gif ar beuzsuka ji cia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karapuzike: 05 gegužės 2010 - 12:48
kice, koks ispudingas tortas bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2010 05 05, 12:00)
tai turetum abi desines tai zonotum liezuvis.gif mano sunus tai ziuriu tiek su kaire viska daro,tiek su desine,tai dar nesupratau ar jis kairiarankis ar desiniarankis,bet jam problemu su abiem kairem ar desinem nera lotuliukas.gif

Asseni,tavo tortai paveikslai wub.gif

Tai vat, kad tik vieną dėšinę turiu, ale nieko nepakeisiu jau, teks suktis taip kaip yra lotuliukas.gif

Kice, tortas, tai paprastumo įsikūnijimas bet tooooks pasakiškas thumbup.gif man tos antenos labai lipo bigsmile.gif
Atsakyti
oi, merginos, aciu jums uz pagyras biggrin.gif Tuoj susikuklinsiu biggrin.gif
Atsakyti
labai labai grazus jusu tortukai bigsmile.gif atnesu ir as pavasarines ramuneles.

user posted image

Atsakyti
QUOTE(jav @ 2010 05 05, 18:40)
labai labai grazus jusu tortukai  bigsmile.gif  atnesu ir as pavasarines ramuneles. 

wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jav @ 2010 05 05, 18:40)
labai labai grazus jusu tortukai  bigsmile.gif  atnesu ir as pavasarines ramuneles. 

user posted image

bigsmile.gif svelnumo ir nelaltumo isikunijimas smile.gif man jis nuostabus wub.gif taip viskas dailu ir suderinta thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Jav - labai labai grazu wub.gif
Atsakyti
JAV - apkerėjai wub.gif
Atsakyti
o ziedlapiai taip naturaliai pasilenke,lyg nukrite butu naturaliai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jav @ 2010 05 05, 19:40)

user posted image

Nepakartojamas ir be priekaištų tortas thumbup.gif

Bet sakykit ką norit, paprastumas visad užburia thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ŽaismingaStiklas: 05 gegužės 2010 - 19:14