[quote=ŽaismingaStiklas,2010 05 05, 09:22]
Aš tai nesuprantu, ko Jūs visos ant tų kairių rankų stumet??? aš pvz, kairerankis ir daug maž viskas gaunasi
QUOTE(ŽaismingaStiklas @ 2010 05 05, 06:22)
Aš tai nesuprantu, ko Jūs visos ant tų kairių rankų stumet??? aš pvz, kairerankis ir daug maž viskas gaunasi
Asseni, dievaž tas su paukštukais, tai kaip meno kūrinys
Asseni, dievaž tas su paukštukais, tai kaip meno kūrinys
tai turetum abi desines tai zonotum mano sunus tai ziuriu tiek su kaire viska daro,tiek su desine,tai dar nesupratau ar jis kairiarankis ar desiniarankis,bet jam problemu su abiem kairem ar desinem nera
Asseni,tavo tortai paveikslai
klasikinis..
bet fotografuoti man reikia mokytis.. ir sviesos saltinio kito reikia ieskoti..
Įspūdinga, o kas viduj, o kuo dengtša, o iš ko antenos
nezinau ar į temą, gal jau buvo.. čia kaip dinozaura suformuot
http://www.instructa...-Birthday-Cake/
http://www.instructa...-Birthday-Cake/
QUOTE(kice @ 2010 05 05, 11:23)
klasikinis..
klasika yra klasika, ir nieko jai neprikiši
o dėl fotografavimo, tai manau, bent jau parinkus vienspalvį foną dalis problemų savaime išsispręstų. Dabar tiesiog chaotiška aplinka užgožia torto grožį
As su gal galite patarti, del mikserio. Nesu as ta profesionale ir noriu nusipirkti mikseri bet kartu su blenderiu kur yra, 600 W. Bet nezinau ar maza kieki isplaks, nes turiu mikseri kartu su bliuduku, o ten tik dideli kieki isplaka. O gal vis delto pirkti tik mikseri?
klasikinis..
dengta Cipciuko mase su kiausinio baltymu, geles - is jos pacios, antenos ir lapeliai - plikytos teslos
Labos
Gal esate kas nors darę keliaraištį ir rūtų vainikėlį? Gal kokių minčių turit, nes net neįsivaizduoju iš ko daryt. Dar keliaraištį gal iš pastilažo ar MMG išspausčiau, bet rūtų vainikėlį? Ar šiaip kaip tas rutos šakeles kaip padaryt? Ačiū
Gal esate kas nors darę keliaraištį ir rūtų vainikėlį? Gal kokių minčių turit, nes net neįsivaizduoju iš ko daryt. Dar keliaraištį gal iš pastilažo ar MMG išspausčiau, bet rūtų vainikėlį? Ar šiaip kaip tas rutos šakeles kaip padaryt? Ačiū
QUOTE(*Jonė* @ 2010 05 05, 08:42)
Aciu
Asseni pauksciukai man irgi labai patiko
QUOTE(ŽaismingaStiklas @ 2010 05 05, 09:22)
klasikinis..
Oho koks didelis papasakokite placiau,kas viduj,kuo dengta kokiai progai
tortas mazas.. svere 3,4 kg viduj plakta gietinele su zele gabaliukais ir sokoladinis "tortas be pavadinimo" Is kitos puses matosi vestuviniai ziedai ant virsaus
QUOTE(salexa @ 2010 05 05, 12:48)
As su gal galite patarti, del mikserio. Nesu as ta profesionale ir noriu nusipirkti mikseri bet kartu su blenderiu kur yra, 600 W. Bet nezinau ar maza kieki isplaks, nes turiu mikseri kartu su bliuduku, o ten tik dideli kieki isplaka. O gal vis delto pirkti tik mikseri?
Sorry uz : as nesenai nusipirkau stau toki
http://www.topocentr...-1050-m-ca.html esu laaabai patenkinta smulkinu net kepintus riesutus su karaele, galima isgauti vos ne miltus
O kad butu i tema - tortai nerealus, atskirai visu jau nepaminesiu... bet
Papildyta:
Kice, o kaip padaret vestuvinius ziedus Kitai savaitei ir man ju reikes Alia kaip padaryti juos auksinius, jei turiu tik geltonus dazus ir tuos sausus blizgiukus Kazi iseitu isgauti ka nors gero