Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

[quote=ŽaismingaStiklas,2010 05 05, 09:22]
Aš tai nesuprantu, ko Jūs visos ant tų kairių rankų stumet??? lotuliukas.gif aš pvz, kairerankis ir daug maž viskas gaunasi thumbup.gif lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ŽaismingaStiklas @ 2010 05 05, 06:22)
Aš tai nesuprantu, ko Jūs visos ant tų kairių rankų stumet???  lotuliukas.gif  aš pvz, kairerankis ir daug maž viskas gaunasi  thumbup.gif  lotuliukas.gif

Asseni, dievaž tas su paukštukais, tai kaip meno kūrinys  thumbup.gif

tai turetum abi desines tai zonotum liezuvis.gif mano sunus tai ziuriu tiek su kaire viska daro,tiek su desine,tai dar nesupratau ar jis kairiarankis ar desiniarankis,bet jam problemu su abiem kairem ar desinem nera lotuliukas.gif

Asseni,tavo tortai paveikslai wub.gif
Atsakyti
klasikinis..
bet fotografuoti man reikia mokytis.. ir sviesos saltinio kito reikia ieskoti..
user posted image
Atsakyti
Įspūdinga, o kas viduj, o kuo dengtša, o iš ko „antenos“ bigsmile.gif
Atsakyti
nezinau ar į temą, gal jau buvo.. čia kaip dinozaura suformuot rolleyes.gif

http://www.instructa...-Birthday-Cake/
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2010 05 05, 11:23)
klasikinis..

klasika yra klasika, ir nieko jai neprikiši thumbup.gif
o dėl fotografavimo, tai manau, bent jau parinkus vienspalvį foną dalis problemų savaime išsispręstų. Dabar tiesiog chaotiška aplinka užgožia torto grožį blush2.gif
Atsakyti
As su poster_offtopic.gif gal galite patarti, del mikserio. Nesu as ta profesionale ir noriu nusipirkti mikseri bet kartu su blenderiu kur yra, 600 W. Bet nezinau ar maza kieki isplaks, nes turiu mikseri kartu su bliuduku, o ten tik dideli kieki isplaka. O gal vis delto pirkti tik mikseri?
Atsakyti
klasikinis..
user posted image

dengta Cipciuko mase su kiausinio baltymu, geles - is jos pacios, antenos ir lapeliai - plikytos teslos smile.gif
Atsakyti
Labos 4u.gif

Gal esate kas nors darę keliaraištį ir rūtų vainikėlį? Gal kokių minčių turit, nes net neįsivaizduoju iš ko daryt. Dar keliaraištį gal iš pastilažo ar MMG išspausčiau, bet rūtų vainikėlį? Ar šiaip kaip tas rutos šakeles kaip padaryt? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Jonė* @ 2010 05 05, 08:42)
Asseni,kokie pauksciukai  wub.gif
Eiwile,labai dailu,labai blush2.gif

Aciu
Asseni pauksciukai man irgi labai patiko wub.gif

QUOTE(ŽaismingaStiklas @ 2010 05 05, 09:22)
Aš tai nesuprantu, ko Jūs visos ant tų kairių rankų stumet???  lotuliukas.gif  aš pvz, kairerankis ir daug maž viskas gaunasi

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

klasikinis..

Oho koks didelis thumbup.gif papasakokite placiau,kas viduj,kuo dengta kokiai progai ax.gif
Atsakyti
tortas mazas.. svere 3,4 kg smile.gif viduj plakta gietinele su zele gabaliukais ir sokoladinis "tortas be pavadinimo" wink.gif Is kitos puses matosi vestuviniai ziedai ant virsaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(salexa @ 2010 05 05, 12:48)
As su  poster_offtopic.gif  gal galite patarti, del mikserio. Nesu as ta profesionale ir noriu nusipirkti mikseri bet kartu su blenderiu kur yra, 600 W. Bet nezinau ar maza kieki isplaks, nes turiu mikseri kartu su bliuduku, o ten tik dideli kieki isplaka. O gal vis delto pirkti tik mikseri?

Sorry uz poster_offtopic.gif: as nesenai nusipirkau stau toki
http://www.topocentr...-1050-m-ca.html esu laaabai patenkinta thumbup.gif smulkinu net kepintus riesutus su karaele, galima isgauti vos ne miltus thumbup.gif

O kad butu i tema - tortai nerealus, atskirai visu jau nepaminesiu... bet wub.gif thumbup.gif
Papildyta:
Kice, o kaip padaret vestuvinius ziedus g.gif Kitai savaitei ir man ju reikes doh.gif Alia kaip padaryti juos auksinius, jei turiu tik geltonus dazus ir tuos sausus blizgiukus g.gif Kazi iseitu isgauti ka nors gero g.gif
Atsakyti