Oj, geras, ale, rimtai, jau antradienis .
Man, kaip visada, nuolat dienu truksta
Pauksciukai MMG
Asseni, dar klausimukas, o kuom tepi šonus ir paskui tuos pabarstukus barstai? jau ne vieną torčiuką matau, ir taip gražiai atrodo. Aš pabandžiau, bet man jie ištirpo ant grietinėlės nesilaiko
QUOTE(neli @ 2010 05 04, 20:14)
Asseni, dar klausimukas, o kuom tepi šonus ir paskui tuos pabarstukus barstai? jau ne vieną torčiuką matau, ir taip gražiai atrodo. Aš pabandžiau, bet man jie ištirpo ant grietinėlės nesilaiko
Sonus aptepu grietinele, arba tuo paciu kremu, kuris tortoiduje ir pabarstukus priklijuoju. Nieks netirpsta, gerai laikosi
QUOTE(Asseni @ 2010 05 04, 21:19)
Sonus aptepu grietinele, arba tuo paciu kremu, kuris tortoiduje ir pabarstukus priklijuoju. Nieks netirpsta, gerai laikosi
o tai gal tu jų daug dedi, nes pirmas sluoknis tikrai aptirpsta ir kremas nusidažo tom spalvom juk ten cukrus, jis tirpsta Man ir tie sidabriniai rutuliukai po nakties šaldytuve ant grietinėlės ištirpsta Tik ant aisingo netirpo, kol kas.
Man irgi tirpsta tie spalvoti...
Oho kiek daug ir ivairiu tortu,saunuoles dirbat stengiates
Atnesu ir as savo torta mamai Viduje mascarpones tortas su bananais Dengta MMG,bandziau siuvineti (aisingas+decorgelis) bet nelabai kas gavosi
Papildyta:
O kur Jus gaunate pirkti tu spalvotu pabarstuku?as esu maciusi mazis pokiukais maksimoje ir sese mazu dezuciu atveze is uk bet ten ju tiek mazai toj dezutej kad net vienam tortui neuztektu
Atnesu ir as savo torta mamai Viduje mascarpones tortas su bananais Dengta MMG,bandziau siuvineti (aisingas+decorgelis) bet nelabai kas gavosi
Papildyta:
O kur Jus gaunate pirkti tu spalvotu pabarstuku?as esu maciusi mazis pokiukais maksimoje ir sese mazu dezuciu atveze is uk bet ten ju tiek mazai toj dezutej kad net vienam tortui neuztektu
QUOTE(neli @ 2010 05 04, 20:42)
o tai gal tu jų daug dedi, nes pirmas sluoknis tikrai aptirpsta ir kremas nusidažo tom spalvom juk ten cukrus, jis tirpsta Man ir tie sidabriniai rutuliukai po nakties šaldytuve ant grietinėlės ištirpsta Tik ant aisingo netirpo, kol kas.
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 05 04, 20:44)
Man irgi tirpsta tie spalvoti...
As net nezinau, ka atsakyt . Nu netirpsta man jie. O ar daug ar mazai dedu, tai nezinau. Imu i sauja ir lipdau, kiek prilimpa, tiek.
reiks dar gal Migles paklaust, ji irgi tokius sonus daro. Kazi, ant ko ji deda
Papildyta:
QUOTE(eiwile @ 2010 05 04, 20:55)
tai gi bet kokioje parduotuveje ju yra. Dideliam tortui pilnai uztenka 2-ju pokiuku
QUOTE(Asseni @ 2010 05 04, 20:29)
Ojetau, merginos, kiek tortu. Tai gi siandien tik pirmadienis
Jau daba , ziuriu, nesuprasi, kokia savaites diena. Nesu ir as viena tortuka parodyti. Viduje varskes tortas su vaisiais. MMG, Sokoladas, aisingas. Pauksciukai
Jau daba , ziuriu, nesuprasi, kokia savaites diena. Nesu ir as viena tortuka parodyti. Viduje varskes tortas su vaisiais. MMG, Sokoladas, aisingas. Pauksciukai
Labas rytas,
Labai gražus tortas
Kuo dengtas viršus ta balta masė
QUOTE(Eudora @ 2010 05 04, 19:22)
Karapuzike, nu laukiu nesulaukiu tavęs pasirodant su tortais Iš kur pas tave tiek ryžto ir jėgų tiek tortų daryti? aš galvoju, kad būtų gerai man nors tą vieną vienintelį kaip nors sulipdyti Ir dar parašyk kaip sekėsi su dažais toj pardėj Neries kr.
ai kad as megeja visada suktis virtuveje Kepciau, kad tik butu kas valgo -konditerines bulvytes antra diena saldytuve ir visiem pilna sikna .. nebevalgo, nebeitiksi ponams
va kaip tik maze nulauziau, begu i dusa, ruostis vaziuoti i ta neries krantine. Tik pagalvojau.. o kazi kokie dazai geriau ? milteliais arskysti ? O tie pablizginimai kaip daromi ? milteliais ant slapio pavirsio? ( noriu sokoladiniu roziu krastelius pablizginti.. man irgi kaip kazkada cypciukas rase... bele blizga ir jau grazu )
Asseni, nu jau tavo tortas su pauksciukais tai kaip meno kurinys Kur gauti meno gyslele ? Pas mane tai abi rankos kairios
Asseni,kokie pauksciukai
Eiwile,labai dailu,labai
Eiwile,labai dailu,labai
QUOTE(karapuzike @ 2010 05 05, 09:40)
Asseni, nu jau tavo tortas su pauksciukais tai kaip meno kurinys Kur gauti meno gyslele ? Pas mane tai abi rankos kairios
Aš tai nesuprantu, ko Jūs visos ant tų kairių rankų stumet??? aš pvz, kairerankis ir daug maž viskas gaunasi
Asseni, dievaž tas su paukštukais, tai kaip meno kūrinys