Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Oj, geras, ale, rimtai, jau antradienis blink.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif .
Man, kaip visada, nuolat dienu truksta

Pauksciukai MMG
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 04 gegužės 2010 - 19:38
QUOTE(neli @ 2010 05 04, 20:33)
Gerai gyveni, aš tai jau antradienį baiginėju lotuliukas.gif

hihihi.gif
Atsakyti
Asseni, dar klausimukas, o kuom tepi šonus ir paskui tuos pabarstukus barstai? g.gif jau ne vieną torčiuką matau, ir taip gražiai atrodo. Aš pabandžiau, bet man jie ištirpo doh.gif ant grietinėlės nesilaiko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(neli @ 2010 05 04, 20:14)
Asseni, dar klausimukas, o kuom tepi šonus ir paskui tuos pabarstukus barstai? g.gif jau ne vieną torčiuką matau, ir taip gražiai atrodo. Aš pabandžiau, bet man jie ištirpo doh.gif ant grietinėlės nesilaiko doh.gif

Sonus aptepu grietinele, arba tuo paciu kremu, kuris tortoiduje ir pabarstukus priklijuoju. Nieks netirpsta, gerai laikosi
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2010 05 04, 21:19)
Sonus aptepu grietinele, arba tuo paciu kremu, kuris tortoiduje ir pabarstukus priklijuoju. Nieks netirpsta, gerai laikosi

o tai gal tu jų daug dedi, nes pirmas sluoknis tikrai aptirpsta ir kremas nusidažo tom spalvom g.gif juk ten cukrus, jis tirpsta ax.gif Man ir tie sidabriniai rutuliukai po nakties šaldytuve ant grietinėlės ištirpsta g.gif Tik ant aisingo netirpo, kol kas.
Atsakyti
Man irgi tirpsta tie spalvoti...
Atsakyti
Oho kiek daug ir ivairiu tortu,saunuoles dirbat stengiates thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Atnesu ir as savo torta mamai ax.gif Viduje mascarpones tortas su bananais ax.gif Dengta MMG,bandziau siuvineti (aisingas+decorgelis) bet nelabai kas gavosi blush2.gif

user posted image
user posted image
Papildyta:
O kur Jus gaunate pirkti tu spalvotu pabarstuku?as esu maciusi mazis pokiukais maksimoje ir sese mazu dezuciu atveze is uk bet ten ju tiek mazai toj dezutej kad net vienam tortui neuztektu g.gif
Atsakyti
QUOTE(neli @ 2010 05 04, 20:42)
o tai gal tu jų daug dedi, nes pirmas sluoknis tikrai aptirpsta ir kremas nusidažo tom spalvom g.gif  juk ten cukrus, jis tirpsta ax.gif  Man ir tie sidabriniai rutuliukai po nakties šaldytuve ant grietinėlės ištirpsta g.gif Tik ant aisingo netirpo, kol kas.

QUOTE(rugiagele26 @ 2010 05 04, 20:44)
Man irgi tirpsta tie spalvoti...

As net nezinau, ka atsakyt g.gif . Nu netirpsta man jie. O ar daug ar mazai dedu, tai nezinau. Imu i sauja ir lipdau, kiek prilimpa, tiek.

reiks dar gal Migles paklaust, ji irgi tokius sonus daro. Kazi, ant ko ji deda
Papildyta:
QUOTE(eiwile @ 2010 05 04, 20:55)
O kur Jus gaunate pirkti tu spalvotu pabarstuku?as esu maciusi mazis pokiukais maksimoje ir sese mazu dezuciu atveze is uk bet ten ju tiek mazai toj dezutej kad net vienam tortui neuztektu  g.gif

tai gi bet kokioje parduotuveje ju yra. Dideliam tortui pilnai uztenka 2-ju pokiuku
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2010 05 04, 20:29)
Ojetau, merginos, kiek tortu. Tai gi siandien tik pirmadienis

Jau daba , ziuriu, nesuprasi, kokia savaites diena. Nesu ir as viena tortuka parodyti. Viduje varskes tortas su vaisiais. MMG, Sokoladas, aisingas. Pauksciukai

user posted image

Labas rytas,
Labai gražus tortas
Kuo dengtas viršus ta balta masė
Atsakyti
QUOTE(Eudora @ 2010 05 04, 19:22)
Karapuzike, nu laukiu nesulaukiu tavęs pasirodant su tortais  ax.gif Iš kur pas tave tiek ryžto ir jėgų tiek tortų daryti? aš galvoju, kad būtų gerai man nors tą vieną vienintelį kaip nors sulipdyti  doh.gif Ir dar parašyk kaip sekėsi su dažais toj pardėj Neries kr.

ai kad as megeja visada suktis virtuveje blush2.gif Kepciau, kad tik butu kas valgo doh.gif -konditerines bulvytes antra diena saldytuve ir visiem pilna sikna .. nebevalgo, nebeitiksi ponams unsure.gif
va kaip tik maze nulauziau, begu i dusa, ruostis vaziuoti i ta neries krantine. Tik pagalvojau.. o kazi kokie dazai geriau ? milteliais arskysti ? g.gif O tie pablizginimai kaip daromi ? milteliais ant slapio pavirsio? ( noriu sokoladiniu roziu krastelius pablizginti.. man irgi kaip kazkada cypciukas rase... bele blizga ir jau grazu doh.gif blush2.gif lotuliukas.gif )

Asseni, nu jau tavo tortas su pauksciukais tai kaip meno kurinys blink.gif Kur gauti meno gyslele ? Pas mane tai abi rankos kairios doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karapuzike: 05 gegužės 2010 - 07:41
Asseni,kokie pauksciukai wub.gif
Eiwile,labai dailu,labai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(karapuzike @ 2010 05 05, 09:40)
Asseni, nu jau tavo tortas su pauksciukais tai kaip meno kurinys  blink.gif  Kur gauti meno gyslele ? Pas mane tai abi rankos kairios  doh.gif

Aš tai nesuprantu, ko Jūs visos ant tų kairių rankų stumet??? lotuliukas.gif aš pvz, kairerankis ir daug maž viskas gaunasi thumbup.gif lotuliukas.gif

Asseni, dievaž tas su paukštukais, tai kaip meno kūrinys thumbup.gif
Atsakyti