Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Ir dar keli pabandymai 4u.gif

Rafaelas
Obuolinis
ir Medutis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simike: 04 gegužės 2010 - 14:37
QUOTE(Dianocka @ 2010 05 04, 14:43)
Aciu Olesta blush2.gif
o del iskarpos, tai siu batuku jau antra pora dariau ir vis uzsegimas man gaunasi i ta pacia puse abieju....nu ir as niekaip neikertu kame cia bajeris g.gif

kita karta kai pjausi batelius viena pjauk padejus trafareta kaip iprastai o kita trafareta apvertus kita puse mirksiukas.gif

kirbe pirstine nereali blink.gif tikru tikriausia
olesta koks grazus gavos tavo sonas wub.gif
simike, olga25, tortukai tokie apetitni, tokie visi valgomi mmm 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2010 05 04, 11:48)

QUOTE(Olesta @ 2010 05 04, 13:34)

super torčiukai thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Aš ir vėl pas jus su klausimu ax.gif Kažkur nuskaičiau, kad prieš dengiant MMG arba saldainių mase tortą nebūtina dengti sviestiniu kremu. Bet taip padarius ar nebūna ta apdengimo masė atskirai nuo viso torto? ta prasme, man kažkodėl atrodo, kad niekuo neaptepus tarp apdengimo masės ir torto bus oro tarpas ir ta masė neprilips prie torto unsure.gif ar ji ir neturi būti prie jo prilipus? nes planuoju daryt medutį, o jo lakštai gi būna pakankamai tvirti, tai ar nebus be ryšio tas viršutinis blynas ir apdengimo masė?
Atsakyti
tokiu atveju vis tiek tortą reiki išlyginti grietinėle... bet aš vėl pasikartosiu, atėjo šiltasis metų laikas, neberizikuokit nedėti sviestinio kremo, kad ir kaip jis Jums nepriimtinas gali pasirodyti 4u.gif tortai ims rasoti, masės bijo drėgmės, iššlapiuoja tortai paskui...tik reikia žinoti vieną, aptepėt tortą sviestiniu kremu, nebekiškit jo į šaldytuvą, iš karto dengiat ir tik tada statot į šaldytuvą 4u.gif
Atsakyti
Ko jus bijot to sviestinio kremo??labai plonai reikia apdengti,jo ten net nesijaucia,as visus tortus ir su zele sluoksniu ir su ivairiais musais ir napoleonus padengiu sviestiniu kremu,o tada mase.
Atsakyti
niu senokai besilankiau,tai dabar tiek grozybiu prisiziurejau ,visu torciukai grazus,ir visos saunuoles 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 05 04, 18:22)
tokiu atveju vis tiek tortą reiki išlyginti grietinėle... bet aš vėl pasikartosiu, atėjo šiltasis metų laikas, neberizikuokit nedėti sviestinio kremo, kad ir kaip jis Jums nepriimtinas gali pasirodyti  4u.gif  tortai ims rasoti, masės bijo drėgmės, iššlapiuoja tortai paskui...tik reikia žinoti vieną, aptepėt tortą sviestiniu kremu, nebekiškit jo į šaldytuvą, iš karto dengiat ir tik tada statot į šaldytuvą  4u.gif

supratau, ačiū 4u.gif Tiesiog radau, jau neatsimenu kurios iš jūsų pasisakymą, kad niekad nedengia tortų jokia mase, ir man pasirodė keista, bet kartu galvojau, kad būtų visai liuks jei taip pavyktų. Nu bet skamba per daug gerai, kad būtų tiesa lotuliukas.gif

QUOTE(daividija @ 2010 05 04, 18:27)
Ko jus bijot to sviestinio kremo??labai plonai reikia apdengti,jo ten net nesijaucia,as visus tortus ir su zele sluoksniu ir su ivairiais musais ir napoleonus padengiu sviestiniu kremu,o tada mase.

ne, aš ne sviestinio kremo bijau, o papildomo darbo, tai ir galvojau, kad gal prasisuksiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Man kuo mažiau darbo tuo geriau blush2.gif

Karapuzike, nu laukiu nesulaukiu tavęs pasirodant su tortais ax.gif Iš kur pas tave tiek ryžto ir jėgų tiek tortų daryti? aš galvoju, kad būtų gerai man nors tą vieną vienintelį kaip nors sulipdyti doh.gif Ir dar parašyk kaip sekėsi su dažais toj pardėj Neries kr.
Atsakyti
Kirbe - pirstine nereali, reikes vyrui tokia sumeistravoti biggrin.gif
Olesta - koks aviukas ciotkas wub.gif
Atsakyti
Ojetau, merginos, kiek tortu. Tai gi siandien tik pirmadienis

Jau daba , ziuriu, nesuprasi, kokia savaites diena. Nesu ir as viena tortuka parodyti. Viduje varskes tortas su vaisiais. MMG, Sokoladas, aisingas. Pauksciukai

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2010 05 04, 20:29)
Ojetau, merginos, kiek tortu. Tai gi siandien tik pirmadienis

Jau daba , ziuriu, nesuprasi, kokia savaites diena. Nesu ir as viena tortuka parodyti. Viduje varskes tortas su vaisiais. MMG, Sokoladas, aisingas. Pauksciukai

Gerai gyveni, aš tai jau antradienį baiginėju lotuliukas.gif
Gražus torčiukas bigsmile.gif , o iš ko paukščiukai? labai gražiai blizga bigsmile.gif
Atsakyti
asseni bigsmile.gif nu labai grazu,nuostabu,silta wub.gif patinka man tas tavo naujas puosimo budas thumbup.gif
Atsakyti