Ir dar keli pabandymai
Rafaelas
Obuolinis
ir Medutis
QUOTE(Dianocka @ 2010 05 04, 14:43)
Aciu Olesta
o del iskarpos, tai siu batuku jau antra pora dariau ir vis uzsegimas man gaunasi i ta pacia puse abieju....nu ir as niekaip neikertu kame cia bajeris
o del iskarpos, tai siu batuku jau antra pora dariau ir vis uzsegimas man gaunasi i ta pacia puse abieju....nu ir as niekaip neikertu kame cia bajeris
kita karta kai pjausi batelius viena pjauk padejus trafareta kaip iprastai o kita trafareta apvertus kita puse
kirbe pirstine nereali tikru tikriausia
olesta koks grazus gavos tavo sonas
simike, olga25, tortukai tokie apetitni, tokie visi valgomi mmm
QUOTE(kirbe @ 2010 05 04, 11:48)
QUOTE(Olesta @ 2010 05 04, 13:34)
super torčiukai
Aš ir vėl pas jus su klausimu Kažkur nuskaičiau, kad prieš dengiant MMG arba saldainių mase tortą nebūtina dengti sviestiniu kremu. Bet taip padarius ar nebūna ta apdengimo masė atskirai nuo viso torto? ta prasme, man kažkodėl atrodo, kad niekuo neaptepus tarp apdengimo masės ir torto bus oro tarpas ir ta masė neprilips prie torto ar ji ir neturi būti prie jo prilipus? nes planuoju daryt medutį, o jo lakštai gi būna pakankamai tvirti, tai ar nebus be ryšio tas viršutinis blynas ir apdengimo masė?
tokiu atveju vis tiek tortą reiki išlyginti grietinėle... bet aš vėl pasikartosiu, atėjo šiltasis metų laikas, neberizikuokit nedėti sviestinio kremo, kad ir kaip jis Jums nepriimtinas gali pasirodyti tortai ims rasoti, masės bijo drėgmės, iššlapiuoja tortai paskui...tik reikia žinoti vieną, aptepėt tortą sviestiniu kremu, nebekiškit jo į šaldytuvą, iš karto dengiat ir tik tada statot į šaldytuvą
Ko jus bijot to sviestinio kremo??labai plonai reikia apdengti,jo ten net nesijaucia,as visus tortus ir su zele sluoksniu ir su ivairiais musais ir napoleonus padengiu sviestiniu kremu,o tada mase.
QUOTE(Olesta @ 2010 05 04, 18:22)
tokiu atveju vis tiek tortą reiki išlyginti grietinėle... bet aš vėl pasikartosiu, atėjo šiltasis metų laikas, neberizikuokit nedėti sviestinio kremo, kad ir kaip jis Jums nepriimtinas gali pasirodyti tortai ims rasoti, masės bijo drėgmės, iššlapiuoja tortai paskui...tik reikia žinoti vieną, aptepėt tortą sviestiniu kremu, nebekiškit jo į šaldytuvą, iš karto dengiat ir tik tada statot į šaldytuvą
supratau, ačiū Tiesiog radau, jau neatsimenu kurios iš jūsų pasisakymą, kad niekad nedengia tortų jokia mase, ir man pasirodė keista, bet kartu galvojau, kad būtų visai liuks jei taip pavyktų. Nu bet skamba per daug gerai, kad būtų tiesa
QUOTE(daividija @ 2010 05 04, 18:27)
Ko jus bijot to sviestinio kremo??labai plonai reikia apdengti,jo ten net nesijaucia,as visus tortus ir su zele sluoksniu ir su ivairiais musais ir napoleonus padengiu sviestiniu kremu,o tada mase.
ne, aš ne sviestinio kremo bijau, o papildomo darbo, tai ir galvojau, kad gal prasisuksiu Man kuo mažiau darbo tuo geriau
Karapuzike, nu laukiu nesulaukiu tavęs pasirodant su tortais Iš kur pas tave tiek ryžto ir jėgų tiek tortų daryti? aš galvoju, kad būtų gerai man nors tą vieną vienintelį kaip nors sulipdyti Ir dar parašyk kaip sekėsi su dažais toj pardėj Neries kr.
Kirbe - pirstine nereali, reikes vyrui tokia sumeistravoti
Olesta - koks aviukas ciotkas
Olesta - koks aviukas ciotkas
QUOTE(Asseni @ 2010 05 04, 20:29)
Ojetau, merginos, kiek tortu. Tai gi siandien tik pirmadienis
Jau daba , ziuriu, nesuprasi, kokia savaites diena. Nesu ir as viena tortuka parodyti. Viduje varskes tortas su vaisiais. MMG, Sokoladas, aisingas. Pauksciukai
Jau daba , ziuriu, nesuprasi, kokia savaites diena. Nesu ir as viena tortuka parodyti. Viduje varskes tortas su vaisiais. MMG, Sokoladas, aisingas. Pauksciukai
Gerai gyveni, aš tai jau antradienį baiginėju
Gražus torčiukas , o iš ko paukščiukai? labai gražiai blizga
asseni nu labai grazu,nuostabu,silta patinka man tas tavo naujas puosimo budas