Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

[quote=xdina,2010 05 04, 10:25]
savaitgalio darbelis- tortas abrikosinis, dengta saldainiu mase, apipaisyta isingu.

labai prabangiai atrodo thumbup.gif o ziedas aguonos koks wub.gif
Atsakyti
Sveikutės, vis skaitinėju ir skaitinėju tėmelę. Karts nuo karto sumeistrauju kokį tortelį ax.gif Pagaminti tai nesunku, o va papuošti jį doh.gif Visai "fantazijos" neturiu blush2.gif Parodysiu keletą savo "keverzonių" doh.gif Tikiuosi labai neišpeiksit blush2.gif

Valentino dienai darytas "Medutis" doh.gif
user posted image

Naujiesiems gamintas "Maskaponės sūrio tortas" , puoštas grietinėle ir žele. Antgalių ir konditerinio maišelio neturiu... tai gavosi.... doh.gif
user posted image

Papildyta:
Pabandymui sumeistrauta "Rafaelo svajonė", man ji per dauuug saldi pasirodė ax.gif
user posted image

Mamyčių dienai , mano pats pačiausias "Snikers" tortas
user posted image
P.s. O taip puošti tenka, kai iš anksto neprimeistrauji papuošimų doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
laba diena mergaites smile.gif as turiu toki labai kvaila klausima.. blush2.gif noriu daryti 3 aukstu torta ir dengt ji saldainiu mase.. bet vat nesuprantu vieno dalyko, jus kiekviena auksta atskirai dengiat ir tada suformuojat torta ar is karto padarot torta ir tada ji visa dengiat.. ? ir va dar toks pastebejimas, jei kiekviena auksta kitokios spalvos mase dengiam..
aciu uz patarimus ir atsakymus 4u.gif
Atsakyti
Dianocka,labai zavus krikstynu tortas
xdina,labai labai gražus tortas....spalvos grazios ir geles ziedas labai graziai atrodo.....

o čia maniškis medutis,MMG
user posted image
Ir dar viena Mike....tortas vaisinis,.beze ir MMG
user posted image

Sraigyte,kiekviena auksta reikia atskirai apdengti,tada deti viena ant kito.....galima kiekviena auksta skirtingu spalvu daryti,tik reikia ,kad jos deretu tarpusavy.....
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2010 05 04, 11:48)

o čia maniškis medutis,MMG
user posted image

Nerealuuuuuuuuuuu thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Kirbe, fantastika, super bokso pirštinė thumbup.gif vienas žmogutis liks sužavėtas, ką ten vienas, ką aš čia šneku, AČIŪ 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Oi,mergnos,pora dienu neapsilankyk,tai ir akys isvarves beziurint bigsmile.gif
Kirbes pirstine superine thumbup.gif bet pastebejau keliose nuotraukose vaikiuku rankytes vis ant stalo lotuliukas.gif sakyk,kai tu dvi paras be pertraukos prastovi virtuvej,ka tavo vaikai tuo metu veikia?,maniskiai tai mane peiliais apmetytu,jei tiek palikciau be demesio lotuliukas.gif Arba is namu liktu tik virtuve,o visa kita tikrai isgriautu is kersto... g.gif
Atsakyti
jos vaikai išauklėti, o be to man regis, didžioji jau didelė pagalbininkė ax.gif

atnešu ir aš tokį visai nuotaikingą - aviuką Šoną, MB domėjosi, kas lipdys priekį, jei aš tik „šoną“ lotuliukas.gif persikinis varškės tortas su persikinės želė gabaliukais, grietinėlė, marcipanas ir MMG

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 05 04, 12:08)
Kirbe, fantastika, super bokso pirštinė  thumbup.gif vienas žmogutis liks sužavėtas, ką ten vienas, ką aš čia šneku, AČIŪ  4u.gif  4u.gif  4u.gif

MANAI PATIKS....... g.gif TIKIUOSI...... ax.gif

QUOTE(daividija @ 2010 05 04, 13:08)
Oi,mergnos,pora dienu neapsilankyk,tai ir akys isvarves beziurint bigsmile.gif Kirbes pirstine superine thumbup.gif bet pastebejau keliose nuotraukose vaikiuku rankytes vis ant stalo lotuliukas.gif sakyk,kai tu dvi paras be pertraukos prastovi virtuvej,ka tavo vaikai tuo metu veikia?,maniskiai tai mane peiliais apmetytu,jei tiek palikciau be demesio lotuliukas.gif Arba is namu liktu tik virtuve,o visa kita tikrai isgriautu is kersto... g.gif

AS VIRTUVEJ TIK DIENOMIS SUKUOSI...NAKTY MES MIEGAM.... lotuliukas.gif VYRESNELE JAU MANO PAGALBININKE GERA....PRIŽIURI MAZIUKE......O SU MAZIUKE VISKO BUNA,.... IR DRAUGAUJAM IR SUSIPYKSTAM.......IR DVIESE TORTUS DAROM..... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 05 03, 23:35)
Dianočka, tobulėji sparčiai labai  thumbup.gif

Aciu Olesta blush2.gif
o del iskarpos, tai siu batuku jau antra pora dariau ir vis uzsegimas man gaunasi i ta pacia puse abieju....nu ir as niekaip neikertu kame cia bajeris g.gif

Kirbe jau ta bokso pirstine - kaip tikra wub.gif
Olesta aviukas tai labai dailus wub.gif
Atsakyti
Na vis del to nusprendziau pasirodyti ir as, nors iki jusu sedevru dar toli toli ax.gif
Pirmas trapios teslos tortas su maskarpone ir uogomis. Papuosimai MMG ir dekorgelis. Tai uosvis, vyras ir jo sesuo sveikina anyta su motinos diena biggrin.gif

user posted image

user posted image

O cia napoleonas. Puosta beze, jeigu cia galima taip pavadinti , nes ir rankos kreivokos ir plastmasiniai antgaliai niekam tike. Bet kadangi labai megstu valgyti beze tai tiek to mirksiukas.gif Geles MMG.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olga25: 04 gegužės 2010 - 13:46
Savaitgalio tortukas "juodasis miškas" ax.gif Dovana mamukui. Šiaip labai skanus tortas, tik kitą sykį daug daugiau sulaistysiu, nes trūko drėgnumo, o gal brandinti ilgiau reikia 4u.gif
Atsakyti