[quote=xdina,2010 05 04, 10:25]
savaitgalio darbelis- tortas abrikosinis, dengta saldainiu mase, apipaisyta isingu.
labai prabangiai atrodo o ziedas aguonos koks
Sveikutės, vis skaitinėju ir skaitinėju tėmelę. Karts nuo karto sumeistrauju kokį tortelį Pagaminti tai nesunku, o va papuošti jį Visai "fantazijos" neturiu Parodysiu keletą savo "keverzonių" Tikiuosi labai neišpeiksit
Valentino dienai darytas "Medutis"
Naujiesiems gamintas "Maskaponės sūrio tortas" , puoštas grietinėle ir žele. Antgalių ir konditerinio maišelio neturiu... tai gavosi....
Papildyta:
Pabandymui sumeistrauta "Rafaelo svajonė", man ji per dauuug saldi pasirodė
Mamyčių dienai , mano pats pačiausias "Snikers" tortas
P.s. O taip puošti tenka, kai iš anksto neprimeistrauji papuošimų
Valentino dienai darytas "Medutis"
Naujiesiems gamintas "Maskaponės sūrio tortas" , puoštas grietinėle ir žele. Antgalių ir konditerinio maišelio neturiu... tai gavosi....
Papildyta:
Pabandymui sumeistrauta "Rafaelo svajonė", man ji per dauuug saldi pasirodė
Mamyčių dienai , mano pats pačiausias "Snikers" tortas
P.s. O taip puošti tenka, kai iš anksto neprimeistrauji papuošimų
laba diena mergaites as turiu toki labai kvaila klausima.. noriu daryti 3 aukstu torta ir dengt ji saldainiu mase.. bet vat nesuprantu vieno dalyko, jus kiekviena auksta atskirai dengiat ir tada suformuojat torta ar is karto padarot torta ir tada ji visa dengiat.. ? ir va dar toks pastebejimas, jei kiekviena auksta kitokios spalvos mase dengiam..
aciu uz patarimus ir atsakymus
aciu uz patarimus ir atsakymus
Dianocka,labai zavus krikstynu tortas
xdina,labai labai gražus tortas....spalvos grazios ir geles ziedas labai graziai atrodo.....
o čia maniškis medutis,MMG
Ir dar viena Mike....tortas vaisinis,.beze ir MMG
Sraigyte,kiekviena auksta reikia atskirai apdengti,tada deti viena ant kito.....galima kiekviena auksta skirtingu spalvu daryti,tik reikia ,kad jos deretu tarpusavy.....
xdina,labai labai gražus tortas....spalvos grazios ir geles ziedas labai graziai atrodo.....
o čia maniškis medutis,MMG
Ir dar viena Mike....tortas vaisinis,.beze ir MMG
Sraigyte,kiekviena auksta reikia atskirai apdengti,tada deti viena ant kito.....galima kiekviena auksta skirtingu spalvu daryti,tik reikia ,kad jos deretu tarpusavy.....
Kirbe, fantastika, super bokso pirštinė vienas žmogutis liks sužavėtas, ką ten vienas, ką aš čia šneku, AČIŪ
Oi,mergnos,pora dienu neapsilankyk,tai ir akys isvarves beziurint
Kirbes pirstine superine bet pastebejau keliose nuotraukose vaikiuku rankytes vis ant stalo sakyk,kai tu dvi paras be pertraukos prastovi virtuvej,ka tavo vaikai tuo metu veikia?,maniskiai tai mane peiliais apmetytu,jei tiek palikciau be demesio Arba is namu liktu tik virtuve,o visa kita tikrai isgriautu is kersto...
Kirbes pirstine superine bet pastebejau keliose nuotraukose vaikiuku rankytes vis ant stalo sakyk,kai tu dvi paras be pertraukos prastovi virtuvej,ka tavo vaikai tuo metu veikia?,maniskiai tai mane peiliais apmetytu,jei tiek palikciau be demesio Arba is namu liktu tik virtuve,o visa kita tikrai isgriautu is kersto...
QUOTE(Olesta @ 2010 05 04, 12:08)
Kirbe, fantastika, super bokso pirštinė vienas žmogutis liks sužavėtas, ką ten vienas, ką aš čia šneku, AČIŪ
MANAI PATIKS....... TIKIUOSI......
QUOTE(daividija @ 2010 05 04, 13:08)
Oi,mergnos,pora dienu neapsilankyk,tai ir akys isvarves beziurint Kirbes pirstine superine bet pastebejau keliose nuotraukose vaikiuku rankytes vis ant stalo sakyk,kai tu dvi paras be pertraukos prastovi virtuvej,ka tavo vaikai tuo metu veikia?,maniskiai tai mane peiliais apmetytu,jei tiek palikciau be demesio Arba is namu liktu tik virtuve,o visa kita tikrai isgriautu is kersto...
AS VIRTUVEJ TIK DIENOMIS SUKUOSI...NAKTY MES MIEGAM.... VYRESNELE JAU MANO PAGALBININKE GERA....PRIŽIURI MAZIUKE......O SU MAZIUKE VISKO BUNA,.... IR DRAUGAUJAM IR SUSIPYKSTAM.......IR DVIESE TORTUS DAROM.....
QUOTE(Olesta @ 2010 05 03, 23:35)
Dianočka, tobulėji sparčiai labai
Aciu Olesta
o del iskarpos, tai siu batuku jau antra pora dariau ir vis uzsegimas man gaunasi i ta pacia puse abieju....nu ir as niekaip neikertu kame cia bajeris
Kirbe jau ta bokso pirstine - kaip tikra
Olesta aviukas tai labai dailus
Na vis del to nusprendziau pasirodyti ir as, nors iki jusu sedevru dar toli toli
Pirmas trapios teslos tortas su maskarpone ir uogomis. Papuosimai MMG ir dekorgelis. Tai uosvis, vyras ir jo sesuo sveikina anyta su motinos diena
O cia napoleonas. Puosta beze, jeigu cia galima taip pavadinti , nes ir rankos kreivokos ir plastmasiniai antgaliai niekam tike. Bet kadangi labai megstu valgyti beze tai tiek to Geles MMG.
Pirmas trapios teslos tortas su maskarpone ir uogomis. Papuosimai MMG ir dekorgelis. Tai uosvis, vyras ir jo sesuo sveikina anyta su motinos diena
O cia napoleonas. Puosta beze, jeigu cia galima taip pavadinti , nes ir rankos kreivokos ir plastmasiniai antgaliai niekam tike. Bet kadangi labai megstu valgyti beze tai tiek to Geles MMG.
Savaitgalio tortukas "juodasis miškas" Dovana mamukui. Šiaip labai skanus tortas, tik kitą sykį daug daugiau sulaistysiu, nes trūko drėgnumo, o gal brandinti ilgiau reikia