Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(karapuzike @ 2010 05 03, 14:00)
kutvela, groziiiis  wub.gif  Ir prie pirmo tai kiek darbo ideta  blink.gif . Respects  4u.gif  O antrojo ideja itariu nukopijuosiu kada  mirksiukas.gif  blush2.gif  tongue.gif

alio... kaunietes, tai kur perkat dazus papuosimams??

aciu 4u.gif
as esu pirkus delonoj skystu, ir pas Cipciuka kaip turejo- milteliniu
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2010 05 03, 10:38)

Labai ačiū 4u.gif Nenuvirs tikiuosi.. smile.gif
gal pameni,ar senei to laiptinio torto foto buvo ideta? (jei buvo).. bandysiu eiti per senesnes temas paieskot.. ax.gif

QUOTE(karapuzike @ 2010 05 03, 11:19)
mergaites, as katik is baziu. PAsirodo tas skyrius, kur maistiniai dazai zuvies turguje buvo, jau seniai uzdarytas ir nebeveikia  doh.gif  Tai kur, Kaune, jus juos dabar perkat  unsure.gif ?

Taip,tas skyrius jau senei neveikia.. bent aš,tai dažus iš surbiton'o parsisiuntus dabar esu.. smile.gif Kaune nežinau kur galima gauti....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pakvaisus: 03 gegužės 2010 - 13:43
aisku
dar radau neries kr. 16 kazkokia parduotuve yra. Reikes gal rytoj nulekti paziureti g.gif Pirma karta kazkaip siustis nekyla ranka. Noriu paziureti, paciupineti blush2.gif
O kai tik pradedanti megeja... kiek ten man ju tereikia...siustis neapsmoka jauciu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karapuzike: 03 gegužės 2010 - 13:34
QUOTE(Asseni @ 2010 05 03, 11:50)
Manau, kad nedavirtas sirupas. Kai plakei beze, ar neejo jis tau "siulais"?

nea nejo. tai kad verdu visad su termometru. ir puode ji stati stovejo. as galvoju, gal tortas istrauktas rasot pradejo g.gif
Atsakyti
Sveikutes,vel jus prineset daug grozybiu,o as su savo darbeliu,jis buvo namie suvalgytas,bet siaip labai nesiseke,juolab mikseris sugedo,aisinga plakiau mediniu saukstu,po to jau rankos neklause,tai kreivai viskas gavosi,o siaip cia medutis MMG mase ir aisingas
user posted image
Neduoda padidinti foto,ko gero nemoku kazko verysad.gif

Beja del mikserio ir mamytei teko pasitenkinti teletabiu torciuku blush2.gif

Beje mergytes,kokio galingumo jus naudojates mikseriais,ar uztenka 350w,ar vistik reik ieskoti galingesniu g.gif

Ir dar,matyt prazioplinau kol buvo sia tema diskutuota,tai nesupykit kad vel paklausiu,snikersui,reik virti kondensuota(kiek val.)ar galima deti rududu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EDCKA: 03 gegužės 2010 - 14:25
user posted imageVa kas gavos is mano paplaukusios beze 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 05 03, 11:52)
aš kol kas nedrįstu biskvitinių puošti beziuku.... blush2.gif

o kodel nedrysri...daryk drasiai,kaip ir meduty ,kad puoši.....jeigu y krema yeina želatina,tada plonai aptepk sviestiniu ir po to beze daryk ka nori......o jei iaip grietinele,tai as net netepu jokiu sviestiniu kremu....puosiu tiesiai su beze.....

QUOTE(EDCKA @ 2010 05 03, 15:24)

Beje mergytes,kokio galingumo jus naudojates mikseriais,ar uztenka 350w,ar vistik reik ieskoti galingesniu g.gif

Ir dar,matyt prazioplinau kol buvo sia tema diskutuota,tai nesupykit kad vel paklausiu,snikersui,reik virti kondensuota(kiek val.)ar galima deti rududu?

aš naudoju 350 kw...per akis.....

tinka RUDUDU.....
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2010 05 03, 17:30)

aš naudoju 350 kw...per akis.....

tinka RUDUDU.....

Labai aciu, ko gero ryt begsiu pirkti mikserio. smile.gif

Na tai gerai tada darysiu snikersa su rududu thumbup.gif

Atsakyti
Sveikutes. Merginos patarkit- biskvita sutepiau jogurtiniu kremu, norejau aptepti sviesto-kondencuoto pieno kremu, paruosti torta mases dengiui, bet si mase prie jogurtinio kremo nelimpa. ka man daryt, kaip islygint torta ir paruost ji dengimo masei verysad.gif , jau rankos nusviro, o taip reik tortuko rytojui blush2.gif
Atsakyti
į sviestinį kremą įplak sijotų medučio trupinukų, jei neturi tiks ir malti džiūvėsėliai 4u.gif jei sunkiai vis tiek tepsis, tai pašildyk truputį sviestinį kremą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 05 03, 19:15)
į sviestinį kremą įplak sijotų medučio trupinukų, jei neturi tiks ir malti džiūvėsėliai  4u.gif  jei sunkiai vis tiek tepsis, tai pašildyk truputį sviestinį kremą  4u.gif

aciu uz patarima 4u.gif , o kodel taip nutiko, kodel nelimpa sviestinis kremas prie jogurto verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 05 03, 09:48)
Na tas atsiliepimas apie vis saldzius tortus...  doh.gif tai isidet gal druskos reikia  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif nugi tortai niekad nebus nesaldus  doh.gif atsiprasau, kad taip parasiau...

Na, nieko tokio, as nepyksiu tikrai biggrin.gif tik pvz kai i Juoda miska parasyta i grietinele deti 250 g cukraus pudros, o as radusi Olestos pastabele idejau tik 80 g, tai jai labai labai noreciau padekoti 4u.gif
Nors sekanti karta dar mazinsiu, tikrai.
Ir nemanau kad cia jau labai blogas mano komentaras.
Juk tikrai dabar daugeja zmoniu kurie nori gaivesnio ir rugstesnio, negu to - tortas turi buti saldus 4u.gif
O druskos tikrai nereikia, ir nereikia pykti smile.gif

QUOTE(Olesta @ 2010 05 03, 08:08)
Ir Žaismingo Stiklo (aš žinok linkusi Tave kaip ir MMG paversti į Ž.S.)  lotuliukas.gif ir Jolankos, nu visi tie, kurie su vaisiais, grietinėle, ganašu, kokosu, nu jie man visada patys pačiausi, tie teminiai visi gražu labai pažiūrėti žinoma, ale į pilvą pirmenybę teikčiau Jūsiškiams  4u.gif  4u.gif  4u.gif

QUOTE(neramuole @ 2010 05 03, 08:25)
jolanka, to rudojo irgi gabalelio noreciau rolleyes.gif

Labai malonu girdeti pagyrima is Olestos, aciu, nes rodziau tikrai nedrasiai, kadangi net prisilyginti negaliu prie tavo kruopsciu ir ispuoseletu groziu.
Neramuole, dar turiu mirksiukas.gif

Atsakyti