Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Tortų temoj parašysiu, gerai???
Atsakyti
mergaites, as katik is baziu. PAsirodo tas skyrius, kur maistiniai dazai zuvies turguje buvo, jau seniai uzdarytas ir nebeveikia doh.gif Tai kur, Kaune, jus juos dabar perkat unsure.gif ?
Atsakyti
Sveikos, nu jus man tundrai pasakykit. Padariau torta aptepiau sviestiniu kremu, padejau i saldytuva issiplakiau beze, stovejo kuo puikiausiai blink.gif issitraukiau torta aptepiau beze, pradejau dzibuoti, o beze pradejo ciuozt zemyn doh.gif KAME reikalas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutyte11: 03 gegužės 2010 - 10:36
QUOTE(rutyte11 @ 2010 05 03, 10:34)
Sveikos, nu jus man tundrai pasakykit. Padariau torta aptepiau sviestiniu kremu, padejau i saldytuva issiplakiau beze, stovejo kuo puikiausiai  blink.gif  issitraukiau torta aptepiau beze, pradejau dzibuoti, o beze pradejo ciuozt zemyn doh.gif   KAME reikalas?

Manau, kad nedavirtas sirupas. Kai plakei beze, ar neejo jis tau "siulais"?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 03 gegužės 2010 - 10:57
Olesta,gal gali paaiškinti kaip šias gėlytes padaryti ? 4u.gif

user posted image
[/quote]
Atsakyti
mano galva, sviestinis kremas apstingo, įšalo, Tu ištraukei į šiltą kambario temperatūrą, jis normalu, kad išrasojo ir tokiu būdu bezė nučiuožė, galbūt aš klystu... bet sakyčiau nereikėjo tau sviestiniu aptepus bekišti į šaldytuvą, reikėjo ant tos pačios temperatūros apdzibuoti ir leisti apdžiūti gerokai, tada kišti į šaldytuvą - ką pasakys bezė profai??? aš kol kas nedrįstu biskvitinių puošti beziuku.... blush2.gif
Atsakyti
Grantee,skaityk, Cia Olesta rase

dabar apie gėlytes...apsidengiau tortą mase, pasiėmiau gėlytės formelę, lengvai paspaudžiau ant masės, kad liktų gėlės kontūras, išsiplakiau aisingą, apsipiešiau per ploną antgliuką tą kontūrą, o toliau drėgnu teptuku braukiau į gėlės vidų, visa komedija 4u.gif patiko labai galiu pasakyti ax.gif ant ryškių spalvų tas siuvinėjimas labai neblogai žiūrisi...teptukas negali būti visiškai šlapias, aisingas bijo drėgmės, bet tokiu nusgręžtu drėgnu labai gerai piešiasi, na ir aisingas turi būti nei per tirštas, nei per skystas...

Papildyta:
QUOTE(Olesta @ 2010 05 03, 10:52)
mano galva, sviestinis kremas apstingo, įšalo, Tu ištraukei į šiltą kambario temperatūrą, jis normalu, kad išrasojo ir tokiu būdu bezė nučiuožė, galbūt aš klystu... bet sakyčiau nereikėjo tau sviestiniu aptepus bekišti į šaldytuvą, reikėjo ant tos pačios temperatūros apdzibuoti ir leisti apdžiūti gerokai, tada kišti į šaldytuvą - ką pasakys bezė profai??? aš kol kas nedrįstu biskvitinių puošti beziuku.... blush2.gif

Beze puosiu bet koki torta. Jeigu jogurtinis, tai siek tiek sonus aptepu sviestiniu kremu. Jeigu koks lengvas biskvitinis su varskes kremu, tai nieko nedarau, ryte sutepu torta, o vakare puosiu beze, be juokiu sviestiniu kremu.

ir medaus ar koki kita standesni tai pat niekad netepu sviestiniais
Atsakyti
sveikos merginos
dariau mamyciu dienai torta, kuri puosiau morenginiu sviestiniu kremu. Pirma karta ji dariau tai net nezinau kame reikalas, nes atrodo buvo super kremas, pasipuose irgi graziai, bet po 12 val man tie papusimai visi tarsi susproginejo, na tokiom puslelem nusede visi buvo doh.gif
Paaiskinkite man tundrai KAME REIKALAS?

Kalbame apie sita torta musu mamytei ax.gif
user posted image
Atsakyti
Supratom, ačiū labai 4u.gif smile.gif
Atsakyti
sveikutes kepejeles idedu ir as savo kelis tortukus
tortas suneliui,
pirmas aukstas Snikersas su juodojo misko biskivitais,antras aukstas tortas su maskarpones suriu, puostas MMG , figureles- marcipanas ir ta pati mmg,trupiniai, zolyte- sviestinis kremas,akmenukai -saldainiukai.

user posted image

user posted image

tortas vyro sesei 30-mecio proga
Snikersas, puostas MMG ir aisingu

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kutvela: 03 gegužės 2010 - 12:46
Olesta, didelis dekui, reikes pasimeginti pasiuvineti ant tortu mirksiukas.gif
Atsakyti
kutvela, groziiiis wub.gif Ir prie pirmo tai kiek darbo ideta blink.gif . Respects 4u.gif O antrojo ideja itariu nukopijuosiu kada mirksiukas.gif blush2.gif tongue.gif

alio... kaunietes, tai kur perkat dazus papuosimams??
Atsakyti