Tortų temoj parašysiu, gerai???
mergaites, as katik is baziu. PAsirodo tas skyrius, kur maistiniai dazai zuvies turguje buvo, jau seniai uzdarytas ir nebeveikia Tai kur, Kaune, jus juos dabar perkat ?
Sveikos, nu jus man tundrai pasakykit. Padariau torta aptepiau sviestiniu kremu, padejau i saldytuva issiplakiau beze, stovejo kuo puikiausiai issitraukiau torta aptepiau beze, pradejau dzibuoti, o beze pradejo ciuozt zemyn KAME reikalas?
QUOTE(rutyte11 @ 2010 05 03, 10:34)
Sveikos, nu jus man tundrai pasakykit. Padariau torta aptepiau sviestiniu kremu, padejau i saldytuva issiplakiau beze, stovejo kuo puikiausiai issitraukiau torta aptepiau beze, pradejau dzibuoti, o beze pradejo ciuozt zemyn KAME reikalas?
Manau, kad nedavirtas sirupas. Kai plakei beze, ar neejo jis tau "siulais"?
mano galva, sviestinis kremas apstingo, įšalo, Tu ištraukei į šiltą kambario temperatūrą, jis normalu, kad išrasojo ir tokiu būdu bezė nučiuožė, galbūt aš klystu... bet sakyčiau nereikėjo tau sviestiniu aptepus bekišti į šaldytuvą, reikėjo ant tos pačios temperatūros apdzibuoti ir leisti apdžiūti gerokai, tada kišti į šaldytuvą - ką pasakys bezė profai??? aš kol kas nedrįstu biskvitinių puošti beziuku....
Grantee,skaityk, Cia Olesta rase
dabar apie gėlytes...apsidengiau tortą mase, pasiėmiau gėlytės formelę, lengvai paspaudžiau ant masės, kad liktų gėlės kontūras, išsiplakiau aisingą, apsipiešiau per ploną antgliuką tą kontūrą, o toliau drėgnu teptuku braukiau į gėlės vidų, visa komedija patiko labai galiu pasakyti ant ryškių spalvų tas siuvinėjimas labai neblogai žiūrisi...teptukas negali būti visiškai šlapias, aisingas bijo drėgmės, bet tokiu nusgręžtu drėgnu labai gerai piešiasi, na ir aisingas turi būti nei per tirštas, nei per skystas...
Papildyta:
Beze puosiu bet koki torta. Jeigu jogurtinis, tai siek tiek sonus aptepu sviestiniu kremu. Jeigu koks lengvas biskvitinis su varskes kremu, tai nieko nedarau, ryte sutepu torta, o vakare puosiu beze, be juokiu sviestiniu kremu.
ir medaus ar koki kita standesni tai pat niekad netepu sviestiniais
dabar apie gėlytes...apsidengiau tortą mase, pasiėmiau gėlytės formelę, lengvai paspaudžiau ant masės, kad liktų gėlės kontūras, išsiplakiau aisingą, apsipiešiau per ploną antgliuką tą kontūrą, o toliau drėgnu teptuku braukiau į gėlės vidų, visa komedija patiko labai galiu pasakyti ant ryškių spalvų tas siuvinėjimas labai neblogai žiūrisi...teptukas negali būti visiškai šlapias, aisingas bijo drėgmės, bet tokiu nusgręžtu drėgnu labai gerai piešiasi, na ir aisingas turi būti nei per tirštas, nei per skystas...
Papildyta:
QUOTE(Olesta @ 2010 05 03, 10:52)
mano galva, sviestinis kremas apstingo, įšalo, Tu ištraukei į šiltą kambario temperatūrą, jis normalu, kad išrasojo ir tokiu būdu bezė nučiuožė, galbūt aš klystu... bet sakyčiau nereikėjo tau sviestiniu aptepus bekišti į šaldytuvą, reikėjo ant tos pačios temperatūros apdzibuoti ir leisti apdžiūti gerokai, tada kišti į šaldytuvą - ką pasakys bezė profai??? aš kol kas nedrįstu biskvitinių puošti beziuku....
Beze puosiu bet koki torta. Jeigu jogurtinis, tai siek tiek sonus aptepu sviestiniu kremu. Jeigu koks lengvas biskvitinis su varskes kremu, tai nieko nedarau, ryte sutepu torta, o vakare puosiu beze, be juokiu sviestiniu kremu.
ir medaus ar koki kita standesni tai pat niekad netepu sviestiniais
sveikos merginos
dariau mamyciu dienai torta, kuri puosiau morenginiu sviestiniu kremu. Pirma karta ji dariau tai net nezinau kame reikalas, nes atrodo buvo super kremas, pasipuose irgi graziai, bet po 12 val man tie papusimai visi tarsi susproginejo, na tokiom puslelem nusede visi buvo
Paaiskinkite man tundrai KAME REIKALAS?
Kalbame apie sita torta musu mamytei
dariau mamyciu dienai torta, kuri puosiau morenginiu sviestiniu kremu. Pirma karta ji dariau tai net nezinau kame reikalas, nes atrodo buvo super kremas, pasipuose irgi graziai, bet po 12 val man tie papusimai visi tarsi susproginejo, na tokiom puslelem nusede visi buvo
Paaiskinkite man tundrai KAME REIKALAS?
Kalbame apie sita torta musu mamytei
Supratom, ačiū labai
sveikutes kepejeles idedu ir as savo kelis tortukus
tortas suneliui,
pirmas aukstas Snikersas su juodojo misko biskivitais,antras aukstas tortas su maskarpones suriu, puostas MMG , figureles- marcipanas ir ta pati mmg,trupiniai, zolyte- sviestinis kremas,akmenukai -saldainiukai.
tortas vyro sesei 30-mecio proga
Snikersas, puostas MMG ir aisingu
tortas suneliui,
pirmas aukstas Snikersas su juodojo misko biskivitais,antras aukstas tortas su maskarpones suriu, puostas MMG , figureles- marcipanas ir ta pati mmg,trupiniai, zolyte- sviestinis kremas,akmenukai -saldainiukai.
tortas vyro sesei 30-mecio proga
Snikersas, puostas MMG ir aisingu
Olesta, didelis dekui, reikes pasimeginti pasiuvineti ant tortu
kutvela, groziiiis Ir prie pirmo tai kiek darbo ideta . Respects O antrojo ideja itariu nukopijuosiu kada
alio... kaunietes, tai kur perkat dazus papuosimams??
alio... kaunietes, tai kur perkat dazus papuosimams??