roziu myletojoms
QUOTE(@leja @ 2010 05 31, 20:51)
roziu myletojoms
man cia tik atrodo, ar tos rozes dirbtinos?
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 05 31, 19:57)
Nzn, man irgi jos keistos. Gal greiciau fotosopintos?
todel ir nenoriu sau roziu, nes gyvai jos taip niekada neatrodo tokios baltutes ir sviezios. Daugumoj puokstese jos kazkokios "pavarge" buna
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 05 31, 18:57)
2; 4; 5 foto tikrai dirbtines...
QUOTE(@leja @ 2010 05 31, 21:00)
Nzn, man irgi jos keistos. Gal greiciau fotosopintos?
todel ir nenoriu sau roziu, nes gyvai jos taip niekada neatrodo, tokios baltutes ir sviezios, daugumoj puojstese jos kazkokios "pavarge" buna
todel ir nenoriu sau roziu, nes gyvai jos taip niekada neatrodo, tokios baltutes ir sviezios, daugumoj puojstese jos kazkokios "pavarge" buna
paziurekit jus i ta raudomu roziu puokste, matosi, kad tai negyva gele, nes persisviecia medziaga ta o man grazu rozes, nesvarbu kokios spalvos bebutu
QUOTE(Allur @ 2010 05 31, 20:01)
2; 4; 5 foto tikrai dirbtines...
na cia tik idejos ka galima padaryti is roziu
QUOTE(@leja @ 2010 05 31, 19:03)
na cia tik idejos ka galima padaryti is roziu
tai, kad cia nieko nepadaryta is tu roziu... tik kaspinukas uzristas ir tiek
QUOTE(Allur @ 2010 05 31, 20:05)
tai, kad cia nieko nepadaryta is tu roziu... tik kaspinukas uzristas ir tiek
kartais visas grozis ir yra paprastume. Man tokios graziau pvz negu tie roziu bumbulai
Kaip manote, ar jaunikio atlape gelyte yra butinas atributas, ar jo gali ir nebuti?
Aciu
Aciu
QUOTE(Vaivulka7 @ 2010 05 31, 20:09)
Kaip manote, ar jaunikio atlape gelyte yra butinas atributas, ar jo gali ir nebuti?
Aciu
Aciu
nzn, mes dar galvojam ar bus pas MB gelyte. Ziuresiu is kokiu geliu pasirinksiu puokste. jeigu smulkiaziedziu tada ir jaunikiui segsim, o jeigu bus stambiu ziedu tai jaunikis bus be gelytes
Papildyta:
QUOTE(Vaivulka7 @ 2010 05 31, 21:09)
Aciu
Aciu
tikrai nebutina, nes yra nuotaku, kurios teka net be puokstes
QUOTE(Vaivulka7 @ 2010 05 31, 19:09)
Aciu
Aciu
Kiek zinau nera butina. Kadangi tai gelyte atlape simbolizuoja ta pati, ka ir rutu vainikelis merinai