Valio, rozines kalijos
tikiuosi tokiu gauti liepos 30 dienai
O gal patartumet- pamergiu puokstytem- kiek reiketu kaliju kad atrodytu "padoriai" bet nebutu labai brangu, ta prasme, gal kokiu triju uztektu, vienos jauciu tikrai mazai butu...? ania? o Liudininkei, gal kokiu 5?
neismanau ka daryti...
QUOTE(semke @ 2010 05 30, 13:38)
Valio, rozines kalijos
O gal patartumet- pamergiu puokstytem- kiek reiketu kaliju kad atrodytu "padoriai" bet nebutu labai brangu, ta prasme, gal kokiu triju uztektu, vienos jauciu tikrai mazai butu...? ania? o Liudininkei, gal kokiu 5?
neismanau ka daryti...
neismanau ka daryti...
Pamergėms tikrai trijų kalijų pakanka, dar šiek tiek dekoru su bergrasu ar kita žaluma ir liux Atitinkamai liudininkei pakaks penkių
Papildyta:
QUOTE(...Pikciurniene... @ 2010 05 30, 12:06)
Labas mergaites
O as niekaip neapsisprendžiu dėl puokštės. Norėjau tik bijūnų, vestuves liepos 2d., tai kaip suprantu tuo laiku jau nebegausiu jų? Gal kas patars ką panašaus? Tiesa, noriu kažko ryškaus, ir taip pat žadu tokią pačią gėlę segtis į plaukus... Tai va ir nesugalvojau kokios gėlės tai galėtų būti???
O as niekaip neapsisprendžiu dėl puokštės. Norėjau tik bijūnų, vestuves liepos 2d., tai kaip suprantu tuo laiku jau nebegausiu jų? Gal kas patars ką panašaus? Tiesa, noriu kažko ryškaus, ir taip pat žadu tokią pačią gėlę segtis į plaukus... Tai va ir nesugalvojau kokios gėlės tai galėtų būti???
Vietoje bikūnų siūlyčiau rinktis vėdrynus, pražydinti jų žiedai pakankamai stmbūs ir toki pilni būna Bet jie kaip ir bijūnai panašaus lepumo, papildomai dar įmaišyti reikėtų patvaresnių gėlių, kad ir smulkiažiedžių gvazdikėlių
QUOTE(jollicasa @ 2010 05 30, 01:39)
narcizai
Idomu, tokiu narcizu niekad neteko matyti
Idomu, ar butu imanoma butent tokiu gauti Lietuvoje
Idomu, ar butu imanoma butent tokiu gauti Lietuvoje
Hmmm Man rodos kad cia ne narcizai o tam tikra rusis orchideju...
sveikos mergaites.
Mane suzavejo baltos lelijos. Bet kazkodel sios geles retai cia rodomos ir beveik neaptariamos. Kodel jos tokios nepopuliarios nuotaku tarpe? ar tiesiog nepatinka ar jos kazkokios lepios, nepatvarios?
gal yra alternatyva lelijoms? noriu prabangiu baltu ziedu isskyrus rozes ir orchidejas
Mane suzavejo baltos lelijos. Bet kazkodel sios geles retai cia rodomos ir beveik neaptariamos. Kodel jos tokios nepopuliarios nuotaku tarpe? ar tiesiog nepatinka ar jos kazkokios lepios, nepatvarios?
gal yra alternatyva lelijoms? noriu prabangiu baltu ziedu isskyrus rozes ir orchidejas
QUOTE(@leja @ 2010 05 31, 11:27)
sveikos mergaites.
Kiekviunai pagal savo pageidavimus Lelijų žiedai ganėtinai stambūs, dėl lepumo tai lelijos nėra labai jau "mirštančios", tiesiog jos trinasi, yra tarpios, todėl puokštėse ir nėra tokios populiarios Jei nuotaka nusiteikusi savo puokštę pasaugoti rimčiau, tai kodėl gi neįdėjus į ją lelijų
Masciau apie lelijas, ju ziedai grazus, tik kad labai dideli, tad automatiskai ir puokste gausis didele, o man labiau norisi tokios tvirtos
Jei kaina prieinama, gal dekoravime nebent jas geriau panaudoti, na, kad ir stalo puokstems, bet visa diena nenoreciau nesiotis rankoje, nes greit nusiurtu
Jei kaina prieinama, gal dekoravime nebent jas geriau panaudoti, na, kad ir stalo puokstems, bet visa diena nenoreciau nesiotis rankoje, nes greit nusiurtu
ech o man tokia grazi gele lelija.... nebeismanau ka rinktis
QUOTE(Tomike @ 2010 05 31, 12:56)
Man asmeniškai lelijos gražios gėlės, bet jaunosios puokštėje kažkaip nelabai man. O pagrindinis minusas tai jų kvapas, numirčiau visa diena su tokiu kvapu padraugavus
yra kazkokie azijos hibridai kurie isvis beveik neturi kvapo
QUOTE(Realybe @ 2010 05 29, 16:45)
kiek grozybiu