Ir as ta beda turiu , bent del pamergiu apsisprenziau, o del savosios... laukiu apsvietimo
man sitos super
nežinau, man nei orchidėjos nei kalijos nelabai bet va visos kitos gražu
Prasom, man si puokste irgi kazkuo patraukli pasirode
o gal kuri zinot, kaip sitos gelytes vadinasi?
QUOTE(jollicasa @ 2010 05 30, 01:39)
Prasom, man si puokste irgi kazkuo patraukli pasirode
Ši puokštė labai puikiai nufotografuota, sudaro tokį WOW vaizdą
O čia negali būti narcizai?
Labas mergaites
O as niekaip neapsisprendžiu dėl puokštės. Norėjau tik bijūnų, vestuves liepos 2d., tai kaip suprantu tuo laiku jau nebegausiu jų? Gal kas patars ką panašaus? Tiesa, noriu kažko ryškaus, ir taip pat žadu tokią pačią gėlę segtis į plaukus... Tai va ir nesugalvojau kokios gėlės tai galėtų būti???
O as niekaip neapsisprendžiu dėl puokštės. Norėjau tik bijūnų, vestuves liepos 2d., tai kaip suprantu tuo laiku jau nebegausiu jų? Gal kas patars ką panašaus? Tiesa, noriu kažko ryškaus, ir taip pat žadu tokią pačią gėlę segtis į plaukus... Tai va ir nesugalvojau kokios gėlės tai galėtų būti???
Mergaites, gal galit man pasakyti, ar buna ruzavu kaliju???
Noriu sau baltu kaliju, o pamergem - ruzavu...
Jei nebuna, tada kokias ruzavas geles pasiulytumet pamergem? As galvojau apie ruzava gerbera, bet gal kokios kitos graziau atrodytu nei tarkim- po viena gerbera plius koks zalumynas ar pan.
Kaip manot? vestuves susijusios kazkiek su ruzava spalva.
Noriu sau baltu kaliju, o pamergem - ruzavu...
Jei nebuna, tada kokias ruzavas geles pasiulytumet pamergem? As galvojau apie ruzava gerbera, bet gal kokios kitos graziau atrodytu nei tarkim- po viena gerbera plius koks zalumynas ar pan.
Kaip manot? vestuves susijusios kazkiek su ruzava spalva.
Papildyta:
rozine kalija
Papildyta:
Papildyta: