Aciu uz patarimus ir mintis o kaip manot baltu geliu puokstele nesusilies su suknele?
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 05 26, 18:56)
Aciu uz patarimus ir mintis o kaip manot baltu geliu puokstele nesusilies su suknele?
man tai nesusiliejo
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 05 26, 11:49)
visos grazios, isskyrus ta ir gvazdiku nes man jos kaip geles, nelb patinka, nors kazkodel jas rinkausi masinos papuosimau aisku rinkausi del to, kad jos pigesnes nei kitos geles man jos nuo mazu dienu nepatiko, nes kai budavo rugsejo pirmoji man mama pirkdavo arba kardelius arba gvazdikus
o man gvazdikeliai visai nieko atrodo, kukliai taip kiekvienam savo kaip sakoma
QUOTE(Honey/Tea @ 2010 05 25, 23:00)
sia savaite 3 lt
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 05 26, 19:24)
o man gvazdikeliai visai nieko atrodo, kukliai taip kiekvienam savo kaip sakoma
ir man kukliai atrodo jie, todel ir nesu megeja ju bet jei kam grazu, tai o is ju galima tikrai graziu puokstyciu padaryti imaisius dar kokiu kitokiu gelyciu
Pataisykit mane jei as klystu, bet baltu herberu tai nebuna??
QUOTE(kristinka_2010 @ 2010 05 26, 21:18)
Pataisykit mane jei as klystu, bet baltu herberu tai nebuna??
Būna būna
QUOTE(mmmune @ 2010 05 26, 20:31)
Tai mums dar reikes pasitarti... Gal ne ruzavas desim o baltas.. i ta mano puoskte
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 05 26, 16:56)
Jeigu suknute pieno baltumo, tuomet reikia manau i puokste ipinti ir kitos splavos, ne tik baltos gelytes turetu vyrauti, kad Jusu puokste netaptu purvina del baltu spalvu skirtumo Manoji suknute butent ir bus pieno baltumo, todel kiek konsultavausi visos floristes patare puoksteje imaisyti kitos spalos geliu. Tikrai visos baltos spalvos labai skirtingos
QUOTE(kristinka_2010 @ 2010 05 26, 21:46)
Tai mums dar reikes pasitarti... Gal ne ruzavas desim o baltas.. i ta mano puoskte
ir dar buna be tu juodu viduriuku
Papildyta:
QUOTE(ask4aretux @ 2010 05 27, 07:54)
Jeigu suknute pieno baltumo, tuomet reikia manau i puokste ipinti ir kitos splavos, ne tik baltos gelytes turetu vyrauti, kad Jusu puokste netaptu purvina del baltu spalvu skirtumo Manoji suknute butent ir bus pieno baltumo, todel kiek konsultavausi visos floristes patare puoksteje imaisyti kitos spalos geliu. Tikrai visos baltos spalvos labai skirtingos
Mano suknele irgi buvo pieno baltumo. Puokste dariau is gerberu. Spalva buvo lygiai tokia pati kaip sukneles
Nors visai nedrinau.....