labu visoms. gal kas zinot kokia gera floriste kaune, ir kad kaina ne kosmine butu, buciau dekinga
Laisves al ir Maironio g sankryzoje,gerimu parduotuveje yra geliu skyrelis,ten dariau savo vestuviu puokstes,nuostabiai padare,kainos visai nedideles ir laikesi ilgai,beje,uzejau ten pagal rekomendacija,mano draugei taip pat ten dare,viskas buvo super
Laisves al ir Maironio g sankryzoje,gerimu parduotuveje yra geliu skyrelis,ten dariau savo vestuviu puokstes,nuostabiai padare,kainos visai nedideles ir laikesi ilgai,beje,uzejau ten pagal rekomendacija,mano draugei taip pat ten dare,viskas buvo super
QUOTE(saules asara @ 2010 05 22, 21:48)
labu visoms. gal kas zinot kokia gera floriste kaune, ir kad kaina ne kosmine butu, buciau dekinga
kazkaip nelb supratau ka jus cia norejot pasakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 05 23, 11:14)
kazkaip nelb supratau ka jus cia norejot pasakyti
kaip supratau tai jau turi gera floriste,bet klausia ar mes zinom kokia...
QUOTE(Realybe @ 2010 05 23, 12:18)
kaip supratau tai jau turi gera floriste,bet klausia ar mes zinom kokia...
as irgi taip supratau
O aš supratau, kad atsakė į šifonytės klausimą tik kad ne pacitavo o turbut nukopijavo klausimą
QUOTE(šifonyte @ 2010 05 04, 18:41)
Sveikos, kadangi 05 26 jau bus lygiai trys metai praėję nuo mūsų šventės, tai nori nenori apima nostalgija tiems visiems pasiruošimams vykusiems anuomet
Šiek tiek pateršiu eterį:
Mano puokštelė
O čia svočios:
Pamergių:
jaunikio gėlytė
Šiek tiek pateršiu eterį:
Mano puokštelė
O čia svočios:
Pamergių:
jaunikio gėlytė
QUOTE(Tomike @ 2010 05 23, 13:25)
O aš supratau, kad atsakė į šifonytės klausimą tik kad ne pacitavo o turbut nukopijavo klausimą
vat kame reikalas nes nesupratau kaip kas kas yra cia
Papildyta:
QUOTE(myself @ 2010 05 23, 15:55)
Labai graži
QUOTE(Realybe @ 2010 05 21, 12:42)
Cia net ne geles,o kazkoks bumbulas..o tiek nuostabiu puoksciu yra...
su mano nuomone sutikt nebutina
su mano nuomone sutikt nebutina
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 05 21, 20:17)
bet as nes kazkaip yra tiek dayg gelyciu, o kokios ju spalvos dar is tikios gausos, tikrai galima ir geriau issirinkti
Ke ke, o ką daryti jei esu trp netradicinė? Ke ke, nu nesvarbu, vis tiek šita puokštė man netiks, nes žalia spalva visai nė prie ko bus